{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race chili [Tidl. part] 1992

2.630 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linnea E
Kvinde | 25 år | Oprettet: 10. feb 2009


Anden særlig race chili

Fødselsår:
1992
Højde:
chili er 136 skønne cm altså en 2er pony
Temperament
chili er en speciel størrelse han kan virke meget sur men er det ikke han har bare ikke altid haft det godt og er derfor lidt skeptisk indtil han kender folk. men intet slår en gulerod. på en springbane er der power på for det er bare sagen.
Gangarter
chili har 3 gode gangarter alle lidt over middel.
Stævner
med hans ejer har han gået en masse med flotte resultater både i spring og dressur. jeg har kun lånt chili indtil videre og har kun haft han siden sidst i janaur , jeg skal ride mit første stævne på ham i aars den 22/3 09 så det bliver spændende.
ja så fik vi startet vores første stævne.

aars rideklub 22/3-09
lc 0 fejl i tiden 30,0 og en anden plads.
lb 4 fejl men en super runde.

vi skal til nibe 28/4-09
hvor vi blev nr 2 i lb skønt og han var bare god at ride
Stamtavle
chili har ingen stamtavle men der er ihvertfald araber i ham, men derudover er han lidt en rundkørsel af tja gud ved hvad. men nu er det jo heller ikke papirerne vi skal ride på.
Køn
han er smuk vallak og ja han er en køn dreng.
Bemærkninger
chili er en sød pony på 17 år som jeg har lånt, han er lidt sin egen herre på nogle områder men alle skal jo heller ikke være ens. han er super sød når man kender ham og vil gøre alt for en på en springbane det er ihvertfald mit indtryk indtil videre.
han er skøn på tur og super sød at læsse i en trailer.
jeg skal nok skrive lidt mere når jeg kender ham lidt bedre og selvfølgelig kommer der også mange flere billeder efterhånden som vi får taget nogle.
ja nu har vi jo så haft chili lidt længere og hanfinder sig bedre og bedre til rette og nu er han og ved at sætte de andre lidt på plads på folden nu finder han sig ikke i hvad som helst længre.
han er blevet en gladere hest og der er kommet en masse krudt i ham, han ser ud til at stor trives her og det er jo skønt når man kan se på hestene at de kan lide at være her, vi bliver jo også gladere og gladere for ham efterhånden som han bliver det så alt i alt er vi super lykkelige for at have gamle chili i stalden.
Kommentér på:
Anden særlig race chili
Annonce