{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Rasmine R.I.P :'( [Himmelhest] 1997

2.761 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MICHALA&RASMINE!(;
Kvinde | 29 år | Oprettet: 17. mar 2009


Dansk Varmblod Rasmine R.I.P :'(

Fødselsår:
1997
Højde:
Hún ér 170 cm :i <3
det er en super dejlig højte til mig :) <3s
selvom alle siger jeg skal have mig en minder hest, men det vil jeg ikke, jeg er ligeglad med højde!(;
Temperament
hun har et stort temperammang.
men det er jeg glad for hun har.
fordi det er et temperamang som ikke er så stort men hele ikke for lille, det et godt temperamang.

men når vi springer eller er i skoven?
så har hun et meget stort temperamang fordi hun vil gerne være den der kommer først og hun vil bare gerne havde lov til og løbe så hurtig hun kan .
Gangarter
hendes gang er super dejlig og side på.
det er ligemeget om det er skridt, trav eller galop man sidder totalt godt på hende :) <3
hun er jo verdens bedste hest. og verdens bedste hest har verdens bedste gang :b <3
Stævner
hun er super sød til stævner
altså Rasmine hun er bare en hest der ikke kan beskrives med ord.


1 Plads spring LC
1 Plads spring LD
1 Plads spring LE
1 Plads spring LC3
1 Plads Dressur LB3
1 Plads Dressur LB1
1 Plads spring Klubmesterskaberne LC
2 Plads i Højdespringning
2 Plads spring LD
2 Plads Dressur LB3
2 Plads spring LC
2 Plads spring LE
2 Plads Dressur LB1
3 Plads Dressur Klubmesterskaberne LB1
3 Plads Dressur LB1
3 Plads Spring LC
4 Plads Spring LD
Højdespringning 1 plads
højdespringning 2 plads
lc3 60,67 2 plads
og mange flere i nu (;
Stamtavle

Hun blev født i Såby 4330 Hvalsø hos en dame der hedder Kirsten Petersen. Hun har et brandmærke på venstre lår, hvor der står 203.

F: RAMBO

FF: RACOT
FM: VIGGA

FFF: RAIMONDO
FFM: PRIMDONNA

FMF: IBIKUS
FMM: VEALINE

FFFF: RAMIRO Z
FFFM: VIRGINA

FFMF: PIK AS XX
FFMM: GOLDUNG

FMFF: HERTILLAS
FMFM: ISOLDA

FMMF: COLOMBO
FMMM: VENTURA

M: MINNIE

MF: PRINCE MAB XX
MM: PIORA

MFF: TARGOWICE XX
MFM:PRINCESS MAB XX

MMF: LUXEMBURG
MMM: ØXENHOLM

MFFF: ROUND TABLE XX
MFFM: MATRIARCH XX

MFMF: TURN TO XX
MFMM: MC COY XX

MMFF: LYKAS
MMFM: DELANA

MMMF: DEADLY NIGHTSHADE XX
MMMM: PARI
Køn
Hun er en Hoppe med stort H forand.
en hun er en super dejlig hest :) <3
Bemærkninger

Rasmine er en hoppe, hun er brun, sort og hvid. Hun har en stor hvis blitz, hun har stort man og hale. Hun er 170 cm høj. Hun er i god form, hun har 2 hvide sokker på bagbenene. Hun er en meget frisk hest. Hun elsker og springe, være i skoven, i vandet, og få lov til at løbe!(; Jeg har aldrig radet på en hest, som kan løbe så hurtigt som Rasmine kan, det er så utroligt at hun kan løbe så hurtigt.hun er en hest som skifter sit humør fra dag til dag, hun er en hest, der er tryk ved mennesker. Hun er en utrolig dejlig hest. Hun er en rigtig smuk hest. jeg har haft hende i 8 år, og vi har så mange minder sammen. Da jeg fik hende kunne hun ikke springe, og nu har jeg sprunget 160 på hende, hun er en utrolig sød hest, hun er en hoppe med stort H. hun er en meget sød hest, hun er sød mod små børn, hun elsker hunde og katte. Jeg er så fucking glad for at jeg fik Rasmine, fordi hun er squ en hest, som ingen andre ligner. Hvis der er en pige på 6 år som går med hende, så går hun lige så stille bag i pigen. Jeg elsker virkelig Rasmine af hele mit hjerte!(; Jeg har lavet så mange ting med hende. Selvfølgelig har vi også haft nedture, og de nedture vi har haft/har er også noget der hører med til det. Jeg glemmer aldrig denne her hest, den vil altid være den hest som jeg har elsket mest. Når hun engang ikke kan mere /; og jeg skal have en ny hest, så vil jeg aldrig have det sammen forhold til en hest, som jeg har det med Rasmine. Første gang jeg så Rasmine, viste jeg det skulle være hende. Hun er så ubeskrivelig smuk som noget kan være.
hun er verdens dejligste Hoppe


R
Ra
Ras
Rasm
Rasmi
Rasmin
Rasmine
Rasmine j
Rasmine je
Rasmine jeg
Rasmine jeg s
Rasmine jeg sa
Rasmine jeg sav
Rasmine jeg savn
Rasmine jeg savne
Rasmine jeg savner
Rasmine jeg savner d
Rasmine jeg savner di
Rasmine jeg savner dig
Rasmine jeg savner di
Rasmine jeg savner d
Rasmine jeg savner
Rasmine jeg savne
Rasmine jeg savn
Rasmine jeg sav
Rasmine jeg sa
Rasmine jeg s
Rasmine jeg
Rasmine je
Rasmine j
Rasmine
Rasmin
Rasmi
Rasm
Ras
Ra
R


Rasmine min pige
jeg kan bare ikke beskrive hvor meget jeg holder af dig, du fylder bare hele mit hjerte.
jeg har haft dig så mange år og jeg kan huske så mange ting jeg har lavet med dig .
Rasmine ? når du ikke er her mere så ved jeg bare ikke hvad jeg skal gøre? fordi jeg har haft dig lige siden jeg var 7 år.
jeg har været så meget i gemme med dig.
og vi har haft nogle lorte dage sammen, også har vi haft nolge super vidunderlige dage sammen.
altså Ramine min pige. man kan bare ikke beskrive dig med ord du er en super vidunderlig og ubeskrivlig hest.
du er bare så sød og delig.
altså jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg ikke fik dig som hest....
da vi kom dig ud sagde min mor jeg lige skulle gå med hende, så gik vi ind hvor du stod.
min mor gik ind til dig, og spurget hvad jeg syntes om dig.'jeg sagde det er jo den Joen rad på og jeg syntes den er rigtig sød og køn.
jeg har aldrig kunne lide en hest som dig.
så efter jeg havde sagt det`` sagde min mor``?
Michala? jeg har købt Rasmine.
jeg viste ikke hvad jeg skulle sige eller gøre.
jeg begyndet og græde.
og jeg var bare så glad fordi du var min hest..

Jeg elsker rasmine min pony.
du bare mit et og alt skat.
elsker dig mere ind noget andet.

L
Lo
Lov
Love
Love y
Love yo
Love you
Love yo
Love y
Love
Lov
Lo
L


Jeg havde sagt til min mor at jeg ville starte til ridning, vi tog ud og meldte mig til. Der hvor hun har redet lige siden hun var barn. Efter nogen gange var jeg hverdag derude sammen med veninderne man fik derude. Jeg havde sagt til min mor hverdag lige siden jeg startede at den hest som stod inde i den sidste boks var så flot. Min mor havde besluttede sig, at hun ville købe hest fordi at nu var jeg også blevet rigtig glad for at ride. Vi snakkede med ham som eget rideskolen, han hed Torben, om der var nogen heste til salg. Hans søn Joen. Havde en hest til salg, den hed Charstell E. Min mor var oppe og prøve den også var det min tur, jeg kunne ikke nå ned over sadlen. Torben og min mor snakkede sammen imens jeg red, også kom den der flotte hest ind, som var Rasmine. Min mor prøvede den en gang og sagde til Torben den køber jeg… Problemet var det var også hans søns hest, og han ville ikke af med den. min mor købte den dagen efter. Så kom vi derud dagen efter. Torden fortalt sin søn at han havde solgt Rasmine til os, imens vi stod der. Joen blev så sur, fordi han ikke ville af med hende. De snakkede ikke sammen i 4 uger… Min mor sagde hun skulle vise mig noget? Vi gik ned i stalden også sagde hun kan du lide denne der hest, ja sagde jeg. Den er så flot. Min mor sagde det har jeg købt, så må du ride på hende når du bliver bedre til at ride. Det var den bedste dag i mit liv. Jeg har brugt alle mine dage fra da jeg var lille til nu, hvor jeg var ved hende. jeg tog derud og var ved hende selvom min mor skulle ride, jeg kunne ikke klare og være væk fra hende bare en dag. Jeg havde de bedste minder med hende som man nogen sinde kunne ønske sig. Min mor købte hende da jeg var en lille pige, og hun har altid været der for mig. Når det var vi skulle på ferie og skulle have en til at passe hende. lå jeg og grad hver eneste dag fordi jeg ikke ville væk fra hende. Hun er det bedste der er sket for mig, og vi haft den bedste tid sammen… Selvfølgelig har man også haft nedture, men nedture er altid det der kommer lige meget hvad. Hun har været ligesom et barn for mig. Mine følgser for hende kan jeg ikke beskrive med nogen ord. Jeg elsker hende mere end noget andet på hele denne her jord.

Den 20/12/2010 skulle vi have dyrlæge. Rasmine var syg, dyrlægen kiggede på hende og han sagde at han ikke rigtig kunne se noget. Han sagde han gerne ville have den kom op på dyrehospitalet så han kunne se på hende der. Vi kørte derop med hende og han skulle se hende være løs, hun ville ikke rigtig gå, hun havde ondt… han skulle tage røntgenbilleder og scanne hende. Efter der sagde han at vi skulle bare give hende nogen uger ro, og med smartestilning. Nogen uger efter kom han ud igen og fortalte at han ville se på hende igen. Men det var blevet meget slemt med hende. Jeg blev rigtig ked af det da han sagde det ikke var gået frem af…
Han sagde at hun synes jeg skulle gå og han ville snakke med min mor alene. Jeg blev rigtig bange og meget mere ked af det. Jeg kom ind igen efter en halv time. Min mor stod og grad og kunne se at det ikke var godt. Dyrlægen gik og min mor fortalt mig at Rasmine ikke kunne mere. Jeg brød sammen! Og var fuldstændig ude at den.
Jeg besluttede mig for at bruge alt den tid jeg havde tilbage på hende! jeg ville selv ringe til dyrlægen og aftale det med ham, ville ordet alt sammen. Det var rigtig hårdt men jeg ville selv gøre det fordi det var min hest.

Den. 16/3/2011 kl. 08:10 blev hun aflivet, pga. hun fik noget som hedder ringfod og lirst. Jeg var så ked af det og jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det var jo ligesom mit lille barn som ikke var der mere. Jeg grad flere uger før og flere uger efter. Jeg kunne ikke spise, fordi jeg var så ked af det. Jeg var ikke i skole, jeg kunne ikke være nogen steder, kun ude hos hende. Jeg sov næsten ikke om natten, jeg snakkede ikke med nogen om det. Jeg ville bare være ved hende.
Jeg savner hende mere ind noget andet…. R.I.P


JEG SAVNER DIG SÅ MEGET!!!
MEN DET BLEV TIL MERE IND 10 ÅR MED DIG!! :)
HVOR JEG HAVDE DET PERFEKT
VIL ALDRIG GLEMME DIG :)
JEG ELSKER DIG MERE IND NOGET ANDET :)
OG DER ER INGEN DER FÅR LOV TIL AT TAGE DIN PLADS
R.I.P MIN HØJT ELSKEDE OG SAVNEDE HEST :'(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Rasmine R.I.P :'(
Annonce