{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) **Refreshment** R.I.P 2001

3.090 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lotte *
| 36 år | Oprettet: 6. aug 2007


Fuldblod (XX) **Refreshment** R.I.P

Fødselsår:
2001
Højde:
ca. 160.
Temperament
Rolig, men hun kan som alle andre dejlige heste have sine dårlige dage, heldigvis er det sjælent hun har sådanne dage. Trods alt det hun har været igennem (som man kan læse om på hendes gamle ejers profil - Kelly M) så er hun en rolig og meget tillidsfuld hest, hun stoler på det man gør og er altid klar på at udforske nye steder. Hun er så trafik sikker som overhovedet muligt, store lastbiler, traktorer you name it, kan køre lige forbi hende og hun tager det fuldstændig roligt.
Gangarter
De er rigtig gode. Hun kan virkelig bevæge sig. Dejlig fremaddrift.
Stævner
Ingen endnu, men det kommer så snart vi bliver lidt bedre sammen
Stamtavle
far : Ecossais xx (fr)
farfar : Pharly xx (fr)
farmor : Engadina xx (fr)

mor : Chic Time xx (fr)
morfar : Lead On Time xx (usa)
mormor : Chic Native xx (usa)
Køn
Hoppe og en smuk en
Bemærkninger
Raffi er en fantastisk dejlig hest som jeg har part på indtil jeg får penge til at købe hende af hendes ejer Kelly M. Jeg lærte Raffi at kende i feb. måned 09 og siden da er jeg bare blevet mere og mere vild med hende. Faktisk er hun alt det jeg altid har sagt jeg ikke vil have - Hoppe, fuldblod og rød! Men Raffi er simpelthen sådan en fantastisk pige, hun er kærlig og omsorgsfuld og selvfølgelig meget velopdragen:-)
Hun har gjort mit nogen gange lidt triste voksen liv bedre og gladere, jeg glæder mig hver gang jeg skal ud til hende og får det ikke skal være løgn så drømmer jeg faktisk også om hende om natten:D Min pointe er bare at hun er en dejlig skat som jeg glæder mig til at lære bedre at kende.
Allerede efter så kort tid ar jeg lært Raffi bedre at kende og hun er så tillidsfuld og stoler så meget på hendes ejer, det er så rart at mærke at alt det man giver får man igen.

Opdatering: 1. maj 2009
Så er der lavet købskontrakt på Raffi, så nu er hun snart min for alvor. :-)

Opdatering: 12. maj 2009
Kelly og jeg var i skoven i dag, og vi hyggede os så meget. Raffi gik godt nok højt med hovedet og var rimelig dum, men det var tydeligt at se at hun bare var glad og ivrig. Alt ialt var det en hygge tur, med noget military og spring over træstammer. Tak Raffi for en god tur. :D

Opdatering: 28. maj 2009
Så er vi snart klar til vores første LC2, regner med det bliver i løbet af en 2 måneders tid, det bliver så dejligt. Vi har trænet hårdt og tror og håber på vi klarer det godt.

Opdatering: 10 juli 2009
Idag blev Raffi flyttet ud til hendes nye opstaldningssted i Odense. Jeg havde ringet efter dyrlæge som kom og bedøvede hende da hun overhovedet ikke kan køre trailer, hun smadre det hele og går totalt i panik. Jeg var selvfølgelig mega nervøs og rystede helt vildt. Men til min store overraskelse så gik det bare super godt. Hun blev bedøvet og gik lige op og midt under turen vågnede hun op af bedøvelsen, men i stedet for at gå amok stod hun bare rigtig pænt og spiste sit frøgræs, kigggede ud af vinduerne og slappede af, det var så skønt. Selv da vi stoppede og min mor åbnede bagsmækken stod hun stille, hun prøvede slet ikke at bakke eller noget som helst, hun slappede bare helt af, det var så skønt. En dejlig oplevelse for mig og for Raffi.. :D

Opdatering: 11 juli 2009
Raffi kom på fold med de andre heste og det gik ok. Hun blev jagtet lidt, men fandt hurtigt en dejlig stor vallak at holde sammen med. Desværre er der en af hestene der har nået at få fat i hende, så hun har et kæmpe bid mærke på siden, der er heldigvis ikke gået hul, men det er rimelig ophævet. Men når det er det eneste så er det ok, alt i alt går det super godt.

Opdatering: 29. juli 2009
Nu har Raffi næsten stået det nye sted i 3 uger og det går rigtig godt, hun er faldet rigtig godt til i den nye flok og har fået sig en masse nye venner. Det eneste minus der er ved det hele er at hun har tabt sig, men hun er kommet på en opfednings kur med slubber og det går rigtig godt. Jeg starter også undervisning med den dygtige berider Lotte Much. Det er dejligt endelig at få undervisning af en proffesionel og ikke det andet jeg har haft fået på hende.

Opdatering: 31. august 2009
Idag fik Raffi og jeg undervisning og det gik bare super godt, i kom over en masse af vores problemer og ble hjulpet godt på vej til et bedre samarbejde. Hvor er det bare skønt :-)

Nu er min dejlige hoppe ved at være rask igen efter alle de skader hun har haft og sikke en masse penge det koster..
Nu håber jeg vi snart kan komme en tur på galopbanen igen, og vise vores evner endnu en gang.. :D

Opdatering: 26 november 2009
I dag sprang Raffi og jeg 1.10m og det var virkelig fedt. Hun har så meget talent og lyst til det og nu er vi også ved at være klar til vores første spring stævne sammen.. :D




_____________________________________________________

R.I.P min smukke Raffi pige, nu har du fået fred

Den bedste tid i mit liv var i selskab med dig, jeg vil aldrig glemme dig, du er i mine tanker hver eneste dag. Farvel Raffi <3
Kommentér på:
Fuldblod (XX) **Refreshment** R.I.P
Annonce