{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Xenobia [Tidl. hest] 2009

2.577 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene M
Kvinde | 48 år | Oprettet: 26. feb 2007


Welsh Partbred (Sec F) Xenobia

Fødselsår:
2009
Højde:
145, rigtig god højde.
Temperament
Meget mild og med den rette gnist.
Gangarter
Gode middel gangarter, er spændt på hun bliver tilredet og hvordan hendes gangarter udvikler sig.
Stævner
....
Stamtavle
Mor: Piaff ox 3627.
Far: Maylie Selwyn WDH 55.
MM: Duchesse ox 1224.
MF: Genotic ox 3537.
FF: Synod Reason.
FM: Rhydeilian Seren.



Køn
SMUUUUK hoppe
Bemærkninger
Xenobia har jeg ventet på i 11 lange måneder, har spændt fuldt med i hvordan Piaff's maver er blevet større og større. Hun kom til verden d.30/03-09 kl 4.45, jeg fuldte spændt med fra sidelinjen da hun kom til verden.
Dejlig lille mild hoppe med mod på livet, og med den mest fantastiske blis i verden ;o)
Xenobia har ikke fået den nemmeste start på livet, hende og Piaff kan ikke få det til at fungere med at patte. Så indtil videre er jeg reservemor, hvilket jeg krydser finger for snart er slut da der er mega hårdt...
5/04-09- Tid til en bette opdatering, nu hvor Xenobia fylder 1 uge imorgentidlig.
Med hjælp fra nogen søde veninder, kom vi igennem de dage Xenobia skulle have sutteflaske hver 2 time døgnet rundt. D.1/04 begyndte vi at lære Xenobia hvor mors mælkebar sidder, dette var hun rimelig hurtig til at lære. Så allerede d.2/04-09 kunne hun selv die hos Paf, dette var en dag med meget lettelse og glæde.

Xenobia er blevet meget præget af mennesker og derfor nem at komme til. Hun bliver nærmest fornærmet hvis jeg ikke snakker med hende når jeg er i stalden, når jeg strigler Paf prøver hun at stjæle hele opmærksomheden.
Det går rigtig godt med at være på fold, det nyder hun meget. Hun hopper rundt og elsker at løbe fra mor. Det sidste har hun dog nogen problemer med ;o)
Mine planer med Xenobia er at hun skal have en dejlig følletid sammen med sin mor, og bare nyde livet og ha en masse kærlighed/opmærksom fra mig i det tempo hun har lyst til. I løbet af året skal hun ud og vises lidt frem til et par følskuer, og ellers lege med sin onkel Lucky :o)

Xenobia er opkaldt efter en julegudinde, da julen betyder meget for mig var dette det perfekte navn til min bette perfekte hoppe ;o)

D. 06/09-2009 var vi til føl og plagskue i Nr. Snede på Stutteri Bjerregård. Xenobia og Piaff(mor) opførte sig eksemplarisk.. Xenobia fik en rød sløjfe med hjem, og en super flot bedømmelse med hjem ;o)

D. 1/5-13 er Xenobia blevet sendt i tilridning, hun har nu været der 1 uge og er faldet godt til, glæder mig til at følge det videre forløb med hende :)
Kommentér på:
Welsh Partbred (Sec F) Xenobia
Annonce