{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chiano *GAMLE PART* [Tidl. part] 2001

2.766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Chiano *GAMLE PART*

Fødselsår:
2001
Højde:
145, godkendt kat. 1 (:
lidt lille til mig, men han er stærk og han ser større ud (:
Temperament
Han er enormt sød og frisk (;
han er specielt frisk og meget overgearet når han er i skoven, i vintermånederne og når man skal lukke på fold. Men det skal man ikke lade sig narrer af (: Ellers er han meget sød..
Gangarter
Han har nogle fine gangarter.
men de er ikke verdens flotteste. (:
Stævner
Han går i øjeblikket MB , som er 110 for 1'er ponyer, på distrækt plan,
men mangler kun én fejlfri MB før han er lands stævne pony ! :D
Stamtavle
Ejeren har ingen stamtavle, men ved dog at hans far er connemara og hans mor er araberblanding (:
Køn
Dejlig køn og skøn vallak!
Bemærkninger
Chiano er en dejlig 7 års vallak. Bliver 8 år d. 29/7 kl 2:30 :D
Han er rigtig dejlig og sød, når man har lært ham at kende, men han prøver én enormt meget a, de første par gange (:

Jeg fik part på ham fra 1 april (: og har allerede fået enormt meget ros, både fra ejer, og af underviseren (: så det kan kun gå fremad !


sidste onsdag, dvs. d. 28 oktober,
fik Chiano gærrings kolik. /:
Michelle og Horn som heldigvis var oppe i stalden da det skete, ringede til mig og sagde at jeg skulle ringe til jessy(ejer's mor) fordi at chirno prøvede at rulle sig i boksen, og var helt svedig /; jeg skyndte mig at ringe og gå op til dem, for at få ham ud af boksen.. vi fik ham ud af boksen, og jeg gik rundt med ham, imens Michelle hentede Lars(privat underviserens mand / dyrelæge)... vi stillede op ind i stalden og Lars kiggede på ham. /: da han havde lyttet på chiano's mave og kigget lidt på ham, gav han ham en bedøvelse, som holdt ca 40 min's tid. imens han var bedøvet , holdte jeg hans hoved, da han var helt slap, og ikke selv kunne holde noget som helst /: Lars puttede en sonde på Chiano imens jeg holdte hans hoved ... det var virkelig ikke rart.. emilie kom stadig ik. Da Lars havde givet ham olie og sådan gennem sonden, kon han ind i en spåne boks...
Emilie kom, og vi fik avide at omkring kl 19.00, skulle vi gå med ham, da besøvelsen ville holde op med at virke... vi skulle gå i 20 min.. vi fik gået 5 min, så prøvede han at ligge sig ned igen og svedte som et svin, og kunne næsten ikke gå fordi at det gjorde så ondt /: vi hentede Lars igen, og han lyttede på ham igen ... HAN SKULLE INDLÆGGES! :'( :'( Lars gav ham en bedøvelse igen, da den anden jo ikke virkede mere /: men han blev ved med at ligge sig ned.. så han fik to sprøjter mere :'/ dvs 3 ialt! :O til sidst kunne han ikke bevæge sig, og stod og vippede frem og tilbage /': han stod bare med hovedet nede i hans krybbe /: jessy var kørt hjem efter traileren... ca 20 min efter kom hun og vi fik ham læsset, og jeg sagde farvel til ham.. Jeg vidste jo ikke om jeg nogensinde skulle få ham at se igen? :'( emilie skrev til mig senere på aftenen, at det var noget af hans tarm der havde siddet i spænd/fast, og at han havde gærrings kolik /: men ikke noget om han overlevede.? /: de gav ham noget medicin så han kunne falde til ro..
Torsdag d. 29. ringede hosptalet til emilie, og fortalte hvordan det var gået ... og der var gode nyheder!!!! CHIANO VAR RASK! :) men de ville gerne have ham til opservation, hvis nu han skulle få et tilbagefald. /: men der skete ikke noget! han kom hjem fredag eftermiddag, og vi startede med at ride ham igen igår (: så jeg når at starte stævne på fredag :D er så pisse glad for at der ikke skete noget mere, så de ville være nødt til at aflive ham! ... HAN OVERLEVEDE!

-Nu står chiano hos en pige (camilla) som har ham på prøve en månedstid, da hun er MEGET glad for ham.. (: er glad for at han har det godt, men puha de billeder jeg har set, det ligner ham SLET ikke <3 s; savner dig bassemand..! <3 du vil altid være i mit hjerte s; <3

J E G E L S K E R D I G C H I A N O! <3
Kommentér på:
Anden særlig race Chiano *GAMLE PART*
Annonce