{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jamie 1996

2.183 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

SilkeHoffmannToft
Kvinde | 30 år | Oprettet: 20. okt 2008


Anden særlig race Jamie

Fødselsår:
1996
Højde:
ca. 143 i stang
Temperament
helt vildt sød, han bider ikke, han sparker heller ikke, han har masser af tillid, og vil gøre alt for sin rytter. 100% trafiksikker, helt rolig og sød, man føler sig helt tryg med ham.
Gangarter
skridt dejlig lidt langsom men dejlig

trav fantastisk nem at lave letridning og nem og behagelig i nedsidning.

Galop, super fantastisk, det er en så dejlig galop han har, nem at side i og helt dejlig.

han har ikke så god balance på højre volte, så han har svært ved højregaloppen. men han er igang med at lære det. Nanna fortalte mig hvad jeg skulle gøre og det har jeg gjort lige siden, og det går hurtigt fremad, han galopere helt roligt og rigtig godt på højre volte.

Han har lært højre galop, og pga. vi har arbejdet så meget på den har vi desværre glemt venstre galopen, det har vi heldigvis fået rettet op på, der er stadig noget vi skal fået på plads, men efter som jeg kun rider ham to gange om ugen, er det gået rigtig godt med projektet! :)
Stævner
er helt sød og fin,

har vundet 1. plads på ham i en Br3,

der sker altid et eller andet når vi er ind på banen og rider program, fx. hunde der kommer op at slås, eller en lastbil som kommer med fuld fart, og får hestene som opvarmer på banen ved siden af helt op og kører, så er han helt kold han rider bare videre og lades som om der slet ikke sker noget, der bliver man altid lidt glad, for ville han bare gøre det med alle? han er fantastisk

Jeg starter ikke så mange stævner på ham mere, da jeg har redet mine ponyår ud :)


Stamtavle
har den desværre ikke
Køn
smuk smuk vallak
Bemærkninger
Jamie er min part hest, jeg red på ham første gang 7. juni 07, jeg havde helt glemt at han var en af hestene, så jeg spurgte min ridelærer om hvem jeg skulle ride på, hun sagde at jeg kunne prøve at ride på Jamie, det gjorde jeg så, da vi havde redet lidt galop, blev han min yndlingshest, (ved godt at man ikke rigtig kan bedømnme det første gang), men blev helt forelsket i ham, sebtemper blev jeg skrevet op til part på ham. så den 22 juni 08, kom en af de voksne som har ansvar for HØRS (der hvor jeg rider) hen til mig og sagde at hun havde en god nyhed til mig, og om jeg kunne gætte den, jeg havde hørt rygter om at hende som havde part på ham før var faldet for en af de andre heste og gerne ville have part på den, som så også var blevet fri, jeg spurgte rigtig ivrigt om hans gamle part havde fået part på den anden hest, hun sagde at hun ikke havde fået det endnu, jeg spurgte så om jeg skulle have part på Jamie, hun sagde ja, jeg blev rigtig rigtig glad, var rigtig tæt på at græde af glæde, og der gik ikke lang tid før at alle vidste at jeg skulle have part på ham.
jeg fik så officielt part på ham d. 1 august 08.
og det er jeg rigtig glad for, han betyder rigtig meget for mig, og der er aldrig nogen som kan tage hans plads i mit hjerte.

J
JA
JAM
JAMS
JAMSE
JAMS
JAM
JA
J
-
B
BA
BAM
BAMS
BAMSE
BAMS
BAM
BA
B

Jamie betyder alt for mig, han vil gøre alt for mig er jeg rigtig sikker på, han prøver virkelig når der er noget han er bange for, og så er han helt fantastisk i skoven, han er lidt usikker, så han følger bare sin rytter, og holder sig tæt på de andre heste, ville kunne ride med bind for øjnene på ham i skoven, så meget stoler jeg på ham. han kan heller ikke finde på at løbe eller spille op i skoven, han holder sig tæt ved de andre heste, så man skal egentlig bare side og nyde den dejlige tur i skoven og den friske luft.

- Jamie er drengen i mit liv, og det vil han altid være i; <3
ingen bedre end dig <3

jeg må ikke få pony selv desværre, vi har ikke råd og sådan, men hvis jeg må få pony, vil jeg købe Jamie, han er helt fantastisk og han betyder alt for mig, jeg er ligeglad med dem der som siger " det er dumt at købe en rideskole pony" eller hvad folk ellers går rundt og siger, det er min egen mening, og jeg ved hvad jeg vil. Og der er ingen pony eller hest jeg nogensinde, kommer til at holde mere af en ham. han er den bedste, og jeg er heldig at jeg er den som har part på ham.

22 marts 2010
en skridtetur i skoven med hold, super hyggeligt, ørerne fremme gennem hele turen, ligeglad med alt der kommer forbi. helt lange tøjler der er aldrig noget man kan frygte med den pony!
Du er den allerbedste i skoven <3
Kommentér på:
Anden særlig race Jamie
Annonce