{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Sjølunds Sirocco Solgt [Tidl. hest] 2009

2.568 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fam. Sjølund .
Kvinde | 37 år | Oprettet: 24. sep 2008


New Forest Sjølunds Sirocco Solgt

Fødselsår:
2009
Højde:
Cirke 80cm høj.
1 juli 09 er han cirka 110cm høj
18 dec. 09 cirka 125cm
1 april 2010 er han ca 133 cm
Juli 2011 er han ca 139 cm
Temperament
Meget tillidsfuld men også fuld af spæjt. Men hvis han får temperament efter hans forældre bliver han meget rolig og tillidsfuld.

Sirocco er tålmodiheden selv. Der er intet der kan bringe hans pis i kog eller på anden måde få ham op at køre. Man skulle tro han var et gammelt øg med meget livserfaring sårolig er han,

1 juli 09: Sirocco er nu ved at være 2 mdr gammel og tager alting meget roligt. Der skal meget til at hidse ham op. Her ligner han meget hans forældre. Han er ikke engang så bange for trafik.

1 juni 2010. Sirocco er nu blevet lidt over 1 år gammel. Han tager alting med en ro der ikke ligner en på kun et år. Der er intet der kan skræmme den pony.
Gangarter
Det er svært at sige endnu da han ikke er så gammel.
Stævner
Han har deltaget i New forest foreningens hoppekåring. I kategorien hingsteføl fik han 2. præmie.
Stamtavle
Mor: Solbakkens Silika NF 373

Morfar: ZWAVO'S SUPRISE, NFHR 118 DK NF, KÅRET M.AVLG 9998 68 679 9 Årets hingst 2002

Mormor: LØVEHØJGÅRDS SELENE, NF 1293 DK NF, KÅRET 1.kl. 8877 77 78 8

MMF: ESKEHØJGAARDS ALI, NFHE 62 DK NF, KÅRET

MMM: LØVEHØJSGÅRD KARINA, NF 815 DK NF, KÅRET 2.kl. A

FFF: MARNEHOEVE'S EVEREST, HE.STB. 217 NLD NF

FFM: LEDIE, STB. 5381 NLD NF


Far: Ll. Møllegård Nero NFH 72, Kåret

Farfar: Eskehøjgaards Ali NFHE 62

Morfar: Erfa NFE 651

MMF: Sandyford Sundew NFH 34

MMM: Holmsley Olivetti NF 496

FFF: Heihofs Primeur NFHE 50

FFM: Festival Wedding af Rosenholm NFE 329

Køn
Hingst
Er i april 2010 blevet til vallak.
Bemærkninger
Silika fødte Sirocco den 21 april kl ca. 22.00.
Han var en lille klovn, da han kom til verden for han kunne ikke finde ud af at drikke, men efter lang tids øvelse, så fik han styr på det..

Han er et livligt og meget tillidsfuldt føl med en masse gå på mod. Er ikke bange for hverken andre heste eller vores hund. Han drøner bare rundt over på marken til hans mors store irritation:p

Han er en uge gammel nu og har fået mere styr på sine ben og moren har givet ham længere bevægelses snor:P Så nu drøner han rundt alt hvad remmer og tøj kan holde til og det går så stærk, at han er lige ved at skride rundt i svinget:p

Han er ved at blive vant til at komme lidt væk fra sin mor og tager man ham ud på staldgangen vandrer han til den anden ende selvom om mor, i boksen, prøver at kalde ham tilbage. Så man kan sige, at han er meget nysgerrig:)

Sirocco er nu vant til at være alene hjemme når mor, Silika, enten er på ridetur, til undervisning eller til stævne. Det tager den lille fyr i stiv arm og siger ikke så meget til det. Men han er nu glad når mor kommer hjem igen.

Vi er også begyndt at gå ture med Sirocco, han er meget trofast og ingenting kan skræmme ham. Han går igennem alt og med alle steder, selv rundt inde i staldenes mest snævre gange.

Han elsker en tur i snoren, hvor vi spæner ud over marken i fuld galop. Han nyder en tur, hvor mor ikke er der til at bestemme:p Det er specielt godt, når Tornado er med på træktur, det er bare sjovt :)

Så er føllene begyndt at lege sammen og de drøner rundt og bruger de mest beskidte tricks i mod hinanden, men de hygger sig i hvert fald! :)

1 juli 2010: Nu er Sirocco gået i skarp træning så han kan vise sig flot frem til kåringen. Han træner sammen med hans mor med lange gå-/ løbeture og i at opstille rigtigt. Han tager alting meget roligt og er ligeglad med at hans mor løber af sted i trav, flere 100 meter væk, han går bare stille og roligt ved siden af en.

1 juni 2010. Sirocco er nu blevet lidt mere end 1 år gammel. Han er begyndt at blive en rigtig flot pony. Vi glæder os til at se ham som en færdig pony på stævne pladserne. Han siger intet til at blive taget ind alene for at blive stiglet mens de andre går på floden. Det tager han helt roligt han står bare bomstille. Han elsker simpelthen at blive nusset om. Han har fået en dejlig flot og lang man samt pandelok. Den bliver flot. Han er vant til at have smed nu ( Har haft det flere gange ), er vant til at blive trukket med, vant til at have for og bagbens gamacher på, samt bandager der er intet der ser ud til at være skræmmende for ham.

Sommeren 2011: Sirocco er nu ved at være en flot ung to årig herre der tager alting med ophøjet ro. Han er vant itil at komme med på gå/løbe ture. Så han siger ikke så meget til trafik eller andre "skræmmende" ting. Han kan både komme med på tur alene og med andre. Han har udviklet sig meget det sidste år og har virkelig sat muskler og er blevet en flot herre. Det skyldes ikke mindst hans flotte pandehår og man der minder meget om hans fars.

Juni 2012 - Vi er begyndt tilridningen med Sirocco. Han tager det hele i stiv arm og er virkelig dejlig at arbejde med. Han har fuldt ud tillid til alt hvad vi gør, hvilket også har gjort at vi bare har sat os i sadlen og skridtet rundt uden problemer. Han har været redet et par gange hjemme i trygge omgivelser og så har han været med på tur ud i naturen sammen med Aladdin. Det nødt han rigtig meget og han synes det var hyggeligt at komme ud og se noget nyt. Vi har redet ham alene på marken, hvilket han heller ikke sagde noget til. Vi glæder os til ferien, hvor vi rigtig får tid til at ride på ham :) Hans lunefulde humør gør ham til den dejligste pony ;)
Kommentér på:
New Forest Sjølunds Sirocco Solgt
Annonce