{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Tyson 1991

2.019 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Hoyer Arabians *
Kvinde | 41 år | Oprettet: 1. nov 2007


Traver Tyson

Fødselsår:
1991
Højde:
168 cm
Temperament
Varm men blid
Gangarter
God skridt, super trav, galoppen skal trænes, så er den ok
Stævner
Ringridning
Stamtavle
Har ikke aflæst hans nr., så derfor ingen tavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg var lige blevet konfirmeret da jeg fik Tyson som var fem år dengang, han kom fra en berider, hvor han blev redet på La niveau, der var på ingen måde kærlighed ved første blik for jeg kunne virkelig ikke lide ham, da jeg kort forinden måtte levere min drømmehest tilbage til sælger pga. en fejl i det ene forben!

Men Tyson var ren i røgten og gik gennem handelsundersøgelsen uden problemer. Da jeg fik ham hjem fandt jeg hurtig ud af at han var blevet frygtlig mishandlet, hver gang man kom ind i stalden stillede han sig op i et hjørne og rystede, når han kom på mark var der inden gnist eller livslyst, han løb op i den anden ende af marken og spiste græs, ingen bukkespring eller noget, når han blev presset eller utryg gik han fuldstændig amok i panik og gjorde rigtig megen skade på sig selv. Det var slet ikke drømmehesten

Men efter nogle år voksede det mellem os. en dag da jeg var ude og gå med ham for at han kunne græsse lidt, fik han sine ben i noget tråd og fik det viklet om alle fire, jeg tænkte med det samme at nu ville han gå helt amok, så jeg råbte stop, og han stoppede, han stod og rystede over hele kroppen, mens jeg løftede et ben af gangen for at vikle ham ud igen, da jeg fik ham helt fri trak jeg ham lidt væk, hvorpå han lagde sit hovede ind til mig, og jeg græd af lettelse og glæde over at denne hest som jeg på det tidspunkt havde haft i tre år, endelig stolede på mig, derefter gik det bedre og bedre og nu efter at have ejet denne dejlige dreng i 13 år, giver han den hele armen når han kommer på mark, og gør alt for mig!

Han er min drømmehest og vil være hos mig altid
Kommentér på:
Traver Tyson
Annonce