{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Magi [Tidl. part] 1998

3.072 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Magi

Fødselsår:
1998
Højde:
Ca. 167
Rigtig fin højde til mig.
Temperament
Hun har et super temperament. Meget rolig og nem både i stald og under ridning, kan blive frisk men er altid til at holde. Udover det har hun en dejlig og rar personlighed. Arbejdsvillig hvis rytteren arbejder med.
Gangarter
De ligger nok omkring middel når hun får brugt dem rigtigt. Når man har vænnet sig til dem, er de meget behagelige at sidde i.
Stævner
14.12.2008 [Julehalløj.]
HGR Parspringning
Meget lavt.
06.12.2009 [Julehalløj.]
Duelspringning
Tabte mod vinderen. Vi var desv. ikke helt hurtige nok.
Ryttermærke 1+2, bestået.

D. 17.05.2009
HGR Dressur LC2 - B
Placering: 1 plads
Min kommentar: Mit allerførste stævne! Hun var dejlig og afslappet, og det var jo vores første stævne sammen, så det var rigtig fint. Ikke specielt stabilt egentlig, men det er efterhånden lidt tid siden.

D. 07.06.2009
HGR Spring 60 cm | Metode B0
Antal fejl: 0
Min kommentar: Ikke så god runde mht. afstande m.m men ellers ok.
HGR Spring 70 cm | Metode B0
Antal fejl: 0
Min kommentar: God runde. Hun var fin.

D. 30.08.2009
HGR Spring 60 cm | Metode B4
Antal fejl: 12
Min kommentar: Meget dårlig runde. 2 stop på samme spring.
Placering: 3 uplacerede
HGR Spring 70 cm | Metode B4
Antal fejl: 4
Placering: 1 uplacerede som var nr. 3
Min kommentar: Var tilfreds nok med denne runde.

D. 13.09.2009
HGR Dressur LC2 - B
Placering: 2 plads.
Procent: 66,8 %
Min kommentar: Det var ikke en så god runde. Jeg havde ikke redet hende i 2 uger og var 'skadet'. Meget anspændt i traven. Ellers ok i forhold til situationen.

D. 30.01.2010
STRK LC2 - A
Placering: Uplaceret
Procent: 57%
Min kommentar: Vores første udestævne sammen. Hun kiggede ret meget, men var fin nok i opvarmningen - spændte rimelig meget op på banen. Men det gør ikke noget. Synes vi fik en god oplevelse ud af det alligevel, så fair nok at det ikke gik fantastisk.

D. 22.05.2010
HGR Dressur LC2 - A
Placering: Uplaceret
Procent: 58,26 %
Min kommentar: Fin runde. Hun havde stået stille det meste af ugen og galoperet første gang dagen inden, så vi var ikke lige i topform. Det var helt okay.

D. 23.05.2010
HGR Dressur LD2 - B
Placering: Uplaceret, sløjfeklasse
Procent: 64 %
Min kommentar: Gik helt vildt dårligt. Magi spændte meget op og var urolig, da det blæste. Virkelig skidt.. Men vi fik da en sløfje.

D. 12.06.2010
STRK Dressur LC2 - A
Placering: 2 uplaceret
Procent: 60,4 %
Min kommentar: Jeg glemte en øvelse i programmet, så der blev selvfølgelig trukket nogle point. Magi var bange for blomsterne i siderne af banen og vi fik da også lige en byge med os, da vi red. Men hun var helt fin og det var helt okay. Rar og våd tur.

D. 13.06.2010
STRK Spring 60 cm | Metode B0
Antal fejl: 4
Min kommentar: Hun stoppede på allerførste spring. Men udover det kom hun fint igennem. Springning bliver vidst aldrig vores stærke side.
STRK Spring 70 cm - Metode B4
Antal fejl: 4
Placering: Ingen
Min kommentar: Et stop i omspringningen - hun syntes, at springet var lidt farligt, og jeg skulle have støttet hende bedre op i vendingen. Udover det en fin runde.

Stævnet på STRK var vores sidste sammen. Bare så underligt..
Stamtavle
Mor: Miss Mikado
Far: W.A Mozart

Jeg kender ikke mere af den.
Hun ligner sin mor.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Ny tekst - nu hvor jeg kender hende lidt bedre.
Jeg startede rigtigt med at ride på Magi lige efter sommerferien 2008. Der havde jeg redet hende få gange inden, da jeg desværre var ved at være for stor til den pony jeg red, Bella. I starten sprang jeg hende kun [og red stadig dressur på Bella], hvilket ikke gik særlig godt, da det var første gang jeg kom op og ride hest. Efterhånden begyndte det dog at gå meget fremad, og jeg startede med at træne dressur med hende, hvilket helt sikkert idag er vores stærkeste side. Vi springer stadig og hun kan godt lide det, kigger lidt på fyld m.m men er ellers helt fin..
I stalden står hun pænt stille, både med og uden grime el. andet udstyr. Hun har været øresky lige så længe jeg har kendt hende - jo godt nok ikke vildt længe, men efterhånden lidt tid -, men efterhånden kan man sagtens røre hende oppe ved ørerne. I ridningen er hun rimelig samarbejdsvillig og nem, der er dog en del hest at holde sammen på. Hun rides bedst og mest stabilt for en let hånd, så hun ved at hun kan lægge sig uden at blive hevet i. I skridten går hun i holdning nu så snart man tager i tøjlen, dette gjorde hun dog slet ikke da jeg startede med hende, men hun var blevet så sød til sidst!
Alt i alt er hun en dejlig og rar hest, som jeg har været rigtig glad for at ride og holder meget af.

OBS! Det er længe siden jeg har fået taget nogle ridebilleder, så dem på profilen er gamle. Efter egen mening i hvert fald, er vi blevet en del bedre siden. Og jeg får nok ikke taget nogle nye inden jeg stopper på hende, men vi har rykket os.

Nu er der nok kun en uge til jeg rider magi for sidste gang. Det bliver underligt, nu har jeg trods alt redet hende i et par år, og vi har rykket os rigtig rigtig meget! Så ærgerlig hvis alt vores arbejde går til spilde. Kommer til at savne hende.

D. 25.06.2010
Magi og jeg's sidste gang sammen. Hun har været så sød og stabil hele denne uge i dressuren, og har været rigtig dygtig i springningen! Endelig er det begyndt at gå så fint, men nu er det jo slut - typisk. Hun var rigtig sød her den sidste dag, og jeg regner også med, at jeg kommer til, at ride hende en gang imellem endnu, da jeg selvfølgelig stadig vil komme på Holmen. Men det er bare ærgerligt, at alt vores arbejde går til spilde nu.. Men hun er blevet så fin! Vi har rykket os rigtig meget og hun har lært mig en helt masse! Jeg vil savne hende.

P.S - billederne på profilen er gamle.

Tak for samarbejdet Magi<3(;
Kommentér på:
Anden særlig race Magi
Annonce