{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Dalsø´s Oliver 2004

7.984 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

# STALD DALSØ #
Kvinde | 41 år | Oprettet: 17. maj 2009


Dansk Varmblod Dalsø´s Oliver

Fødselsår:
2004
Højde:
Han er 1,70..
Temperament
oliver er meget opmærksom, og kan være rigtig tændt... men han er så dejlige rolige i stalden, elsker en rigtig nusse tur.. :0)
Gangarter
de er langt over middel...
Til kåring fik han 8 i hel hed. 8 i type.
De sage også om: dejlige type hest, en rigtig DV hest, gang langt overmiddel. Et rigtig godt kåringens emen.
Stævner
Oliver har været ude og gå ca 10 stævner i 2008...
Har fået en del med hjem :D
Jeg skriver hvor han har været henne, hvad han har vundet, når stævne-mappen kommer op fra flyttekassen....

Desværre har oliver ikke været til stævne længe pgf. skader :(
Stamtavle
F: Blue Horse Romancier.
M: Oktavia
MF: A-dur.
MM:Olivia.
Hele samtavle kommer, når jeg finder min stamtavle..
Køn
Jeg købt ham som hingst, da han skulle tages fra hans mor.. og han var rigtig nem....
Bemærkninger
Oliver er en dejlige og smuk hest EN RIGTIG CHARME TROLD... han elsker at blive nusset og elsker at får opmærksomhed..Jeg har selv redet ham til, som jeg er meget glad.. Jeg har haft ham i 4½ å :D..

ÅR 2010
Oliver er kommet, godt ind i det nye år..Jeg vil i år prøve at huske at skrive lidt om hestene... Når der sker ting og sage..
Oliver og jeg har få i tiden fået undervisning af berider Allan Jørgersen, Men nu er Dennis Holst.... :D
Januar: Oliver har ikke lavet noget hele januar månede..Da jeg har følt der var noget galt.. han gik ikke som normal..

Febuer: Oliver har haft kiropraktor (marianne), det vise sig han var over 10 cm skæv i højre side, og havde noget inflammtion i kroppen.. så nu er han i behadling. Hun kommer igen d.24/2.. det glæder jeg mig, så jeg kan høre hvad hun siger til ham..
Marianne har igen været her og det var blivet noget breder.. hele 60% i b.knæet, men kun 40% i nakken.. men han skal nu i genoptræning.

Marst: Oliver har flyttet stald for en kort tid.. Han er kommet i genoptræning, hvor han gå på skidtbånd 2*30 min om dagen.. og han er hlet vild godt til det.. nu her jeg vi så osse begyndt at ride ham lidt i skidt.. marianne kommer igen i arpil, og så får vi af vide om vi må galoper.. :D

april:
marianne har været her og alt ser fint ud.. jubbiiiiii
Jeg må ride oliver, men er genoptræning endnu.. så nu skal vi bare tag en ting ad gang...

Maj-juni-juli: Har oliver været redet, stil og roligt.. han er næsten som min "gammel oliver" rolige og stil.. elsker min hest.
Aug:
Kiropartor Rikke kom her den 7. og skulle tjekke oliver.. desværre var der, meget dårligt nyt. Oliver meget skæv over det hele, og min nye dyre sadle havde tykket ham :0( så nu er vi på genoptræningen igen i 6 uger, som hedder en time gå tur i naturen ved hånd. derefter ridningen unden sadle.. øøøø hjælp også på oliver.

Sep:Så er der snart gået 6 uger, og torsdag d.23/9-10. skal jeg på ryggen af oliver, men det er ude sadle, så det er jeg noget spændt på. Men vi har fået super hjælp af lene, som arbedjer med hestene på en meget beharlige måde.. det har gjordt oliver mere rolige og det er jo dejligt..

Dec.
Så er det tid, til at skrive lidt igen.. Oliver er standig i genoptræningen, den for engang skyld ser det fint ud. kiropatoren rikke har været der.. og vi fik meget ros for det arbejdet vi har lavet endnu til ny.. men desværre ikke sadle på endnu..

Marst 2011
Oliver er i fuld ridningen, men vi ride efter BBH endnu, og det er noget som har hjulpet ham rigtig meget... vi har osse været ude ride på udbane :) men det desværre har vi ikke sadle på endnu, men det gå osse fint :)
Til maj kommer rikke igen.

Juli 2011.

Vi er nu kommet igang med at trave noget mere, og vi er kommet i gang med galop igen... DEJLIGT... Nu er det bare mig som skal lære at ride i den pude.. Rikker kommer den 14-8 der håber vi at vi må får sadel på, så skal vi har brian ud.

Jan. 2013

Jeg tror desværre ikke oliver kommer så meget vidre mere.. jeg kæmper med han er vild bange for alle ting omkring ham og især ridehuset, har vi et stort problem. han er vild bange for den ene enden af ( der hvor porten er) jeg træner og træner, så håber det bliver bedrer.. jeg har fået undervisningen endnu, men vi ligger meget stor vægt på oliver slapper af med rytter på, og ikke være bange for altid. Håber det lykkes en dag. :) vi er osse igang med og lære HS. men det skal jeg lige vende mig til selv.


maj 2013:

Mine heste og jeg er flyttet, og det har været rigtig godt og sundt for mig og hestene :D :D :D
Kommentér på:
Dansk Varmblod Dalsø´s Oliver
Annonce