{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Crazy Phantom *Elsket for evigt* [Himmelhest] 2009

9.375 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Joseph *
Kvinde | 40 år | Oprettet: 2. maj 2005


Dansk Varmblod Crazy Phantom *Elsket for evigt*

Fødselsår:
2009
Højde:
Han fylder 2 år i maj og har allerede nu rundet de 160cm :)

1 år og 4 måneder 155cm (Han er skræmmende høj allerede :D)

1 år: Omkring 148cm
Næsten 4 måneder: 128cm
Temperament
Ja så har vi skulle have smeden ude til hans første beskæring og lad mig bare sige at jeg aldrig set en hest blive så tosset. Han stejlede og sparkede og røg ind i alt hvad der overhovedet var i stalden, så lad os bare sige at er en herre, som bestemmer over sig selv, og ingen andre kan kontrolere ham, hvis der er noget han ikke vil. Smeden sagde desuden atr næste gang skal han bedøves inden de skærer hove på ham. Ikke lige det svar jeg havde håbet på, da han egentlig er okay flink nok til at løfte ben, men kan godt se at der nok ikke er en anden udvej, da han ellers kommer alt for meget til skade.

Håber han bliver mere stilfærdig med tiden, men man kan ikke vide med de hingstebasser :) Lige nu gør han i hvert fald kun hvad han synes er sjovt og ikke mere end det.
Gangarter
Så er han begyndt at vise sine gangarter frem og han har simpelthen en fantastisk flyvende trav.Men indtil videre foregår det meste nu i galop, som er fin op ad bakke, håber hans galop bliver ligeså god som hans far, der jo fik et 10 tal for sin galop :)
Stævner
Selvfølgelig ingen endnu, men han skal måske til føl kåring, når han er blevet lidt ældre.
Stamtavle
Far: Carmargue
FF: Cassini II
FMF: Cantus

Mor: Fiona
MF: Royal Z I
MMF: Højvangs Lukas
Køn
En smuk hingste basse :D
Bemærkninger
Phantom blev født i dag d. 19/5 2009 kl.8.18, et døgn før, han rigtig skulle komme, så det passede meget godt :)

Fiona havde lidt bøvl med at få ham ud, så min far var fødselshjælper, mens jeg kørte alt hvad jeg kunne, for at nå at se fødslen, men da jeg ankom var han allerede ude og kæmpede for at komme op at stå, så han udviser mange kræfter fra begyndelsen af.

Der gik også kun halvanden time, så var han oppe at stå, selvom det er utrolig svært at styre sådan nogle lange stænger :D

Både mor og barn havde det godt efter fødslen, selvom FIona vist var ret træt, han er jo en utrolig stor dreng.

De kom begge ud i dag for at nyde det gode vejr, selvom vi havde store problemer med at få ham til at følge med hende, så hun var godt oppe at køre. Men ud kom de da, og så skulle der findes mælk, hvilket ikke var det nemmeste, når man er en stor bamse og ikke kan inde ud af at dreje hovedet derhen, hvor det skal :D

Heldigvis havde vi endnu en hjælper til dette. Tak Mie pige, det var nok ikke gået uden dig :D

Ellers blev det meste af dagen tilbragt i det høje græs med at tage en masse middagslure :D

Phantom er opkaldt efter min favorit musical "Phantom of the Opera", som har en utrolig stor plads i mit hjerte :)

I morgen er Phantom en uge gammel, men han er allerede utrolig snaksagelig, og også en lille vildbasse, som gerne vil lege grimeleg med sin mor og stejle op af hende :D

Det bedste han ved er dog at nusse og bide i næser :D Hver eneste gang man komme hen til en, ja så skal næsen da lige bides lidt i...Glæder mig ikke til at han får tænder :D

Hvilket jeg så fandt ud af, samme dag, at han er ved at få :D En lille bitte tand nede i undermunden :)

Så er Phantom fyldt tre måneder og han er ved at blive en stor krabat, som gør tingene på sin egen måde, desuden bider han ret meget, hvilket vi selvfølgelig prøver at vende ham af med og efter hans møde med smeden er ingen af os i familien populære mere. Men heldigvis var han flink i dag, og jeg fik både striglet ham grundigt og målt ham, hvilket han ikke sagde noget til, så lad os håbe at han bliver ved med at gøre fremskridt.

Phantom's dejlige mor blev i dag aflivet, så selvom han er gammel nok til at komme væk fra hende, skal han nu stå på helt egne ben. Er så glad for at jeg har dig... Ved at Fiona lever videre i dig :')

NYT: Phantom bliver nu trænet af Mie og efter kun få dage er der allerede sket store ting. Han kan nu blive trukket uden at løbe sin vej og desuden kan han få renset hove på alle fire ben (næsten) uden problemer :D Desuden har han haft underlag og letvægtsadel på uden at han protesterede. Så de to er allerede blevet et super team :)

..........................................................

D.12/7 2011: Dette bliver nok en af de sidste opdateringer der kommer på Phantom's profil :'( Baby'en har i længere tid været halt, så for en måned siden, havde vi en dyrlæge ude, som konstaterede at det nok bare var en for kort sene, og han ville vokse fra det. Hvis ikke skulle han på Ansager og have foretaget et meget lille indgreb med lokal bedøvelse, og det ville hurtigt være i orden.

Men med tiden er det kun blevet værre, så inden mine forældre tog på ferie, bestilte vi en tid på Ansager, så de kunne kigge på det. Men i de ti dage hvor mine forældre var væk, blev det kun værre og værre. Phantom ville efterhånden ikke gå særlig meget og han begyndte at ligge meget ned, så jeg var godt klar over, at den var ved at være helt gal.

I dag kom så dagen, hvor vi skulle til Ansager, og jeg var meget nervøs. Ikke kun for dommen, men også fordi at det var første gang at Baby'en skulle køre i trailer. Desuden var begge hans bagben så halte, at han havde svært ved at holde sig fast, når vi skulle dreje. Så flere gange var vi nødt til at stoppe og tjekke ham, da vi kunne høre han bare væltede rundt.

Da vi endelig kom derop var han badet i sved, men han opførte sig eksemplarisk, som han jo altid gør, og han blev trukket over i hallen for at blive kigget på af dyrlægen.

Han lod ham skridte frem og tilbage 5-6 gange, og nu hvor Phantom kom på asfalt, kunne man virkelig se hvor frygteligt han gik. Han kunne slet ikke styre sin bagpart og havde meget svært ved at vende, så dyrlægen var ikke i tvivl; Slingerhed eller Wobbler, som det også kaldes. Noget jeg ikke kender meget til, men godt nok til at vide hvad fremtidsudsigterne er :'( Nogle steder i udlandet bliver heste opereret for det, men kun for at hesten kan få et værdigt liv på fold. De kommer aldrig til at bliver rideheste og Phantom's tilfælde er så slem, at der intet er at gøre :'( Han står nu på Ansager, og jeg har i morgen til at sige farvel, inden han rejser far denne verden :'(

Min elskede elskede dreng :'( Vi havde så mange planer for dig og var sikre på at du ville blive den største stjerne af dem alle. Det er så uretfærdigt at din rejse skal ende, inden den overhovedet er begyndt. Men det er ikke fair at du skal fortsætte et liv med smerter. Du er så frisk og har så mange kræfter, så du vil ikke kunne forstå, hvorfor der er begrænsninger på dit ben, så det er absolut ikke et liv jeg vil byde min smukke dreng :'(

Vi er alle så ulykkelige over at miste dig, men jeg ved at de andre vil passe på dig på den anden side af regnbuen. Og du vil også endelig se din mor igen, som vi stadigvæk savner utrolig meget :'(

Der findes ingen som dig. Du er den mest kærlige og tillidsfulde hest man kan ønske sig, og uden dig bliver det hele tomt. Du har skænket os så mange gode stunder, og vi er meget ulykkelige over at oplevelserne stopper her :(

Du vil aldrig blive glemt, min elskede dreng :'(

.......................................

D.13/7 2011: I dag var Mie og mig på Ansager og fik sagt farvel til vores Baby :'( Vi havde ham kort ude at gå for at tage de sidste billeder, men han havde meget svært ved at gå og det var virkelig hårdt at se på :(

Efter det kom han i boksen, hvor dyrlægen kom og fortalte proceduren (som jeg alt for godt kender til :'() Og så fik den lille dreng noget at sove på. Efter ti sekunder var han næsten helt væk, og stod og vaklede, så i stedet for at tage ham ind i det rum, de plejer at aflive i, lod de ham aflive i boksen. Mie og mig sagde det sidste farvel med øjnene fyldt af tårer og gik lidt afsides, for at de kunne komme til. Kun et minut efter kom dyrlægen hen til os og sagde at vi kunne se ham.

Jeg havde oprindelig sagt at jeg ikke ville se ham, når han var væk, så jeg lod Mie gå derhen, men bad om at hun ville fortælle mig hvordan han så ud. Men da jeg kiggede hen af boksrækken kunne jeg se at hans hoved lå ud af boksen, og jeg var nødt til at se ham :'(

Så Mie og mig brugte lidt tid sammen med ham, hvor vi bare sad og græd, hvorefter vi fik hans grime og kørte hjem.

Er glad for at Mie var med. Ingen andre ville have føltes rigtigt, og jeg ville ikke have set Phantom, efter han var væk, men det betød rigtig meget for mig.

Han var ikke blot min, men også Mie's hest, og det er virkelig et hårdt slag for os begge :'( Intet vil være det samme, for vores drømme og fremtid er blevet knust, med hans død.

I vores hjerte er han altid gemt, og jeg ved at jeg aldrig får en hest som ham :'(

HVIL I FRED MIN SKAT :'(

..............................................

D.13/7 2012: I dag er det præcis et år siden vi tog afsked med vores lille Baby. Selvom der er sket meget, er det tydeligt at længslen aldrig vil fortage sig, og siden juli måned startede, har jeg kigget på datoen og uret hver eneste dag, med tanken om at tiden nærmede sig et år.

Der har været mange op og nedture, i løbet af den tid du har været fra os, og det har bestemt ikke været nem at skulle vende sig til en hverdag hvor du ikke var en del af den. Har grædt så mange tårer over din frygtelig skæbne, og er stadig i vildrede i dag over at alt dette skulle hænde dig.

Forstår nok stadig ikke at du er væk for altid, og har meget svært ved at se billeder og video af dig, uden at tårerne presser på. Tror det altid vil være sådan, for du var virkelig unik og helt speciel, og man aldrig finder en som dig igen.

Er heller aldrig rigtig kommet videre. Selvom der er kommet nye heste på banen, har ingen kunne måle sig med dig og jeg har ofte taget mig selv i at tænke, at at dit minde overskygger flere af de andres heste. Ved godt at dette er meget forkert, men kan ikke stoppe med at se dig for mig, som en af de mest betydningsfulde heste i mit liv. Du åbnede så mange muligheder, men også følelser for mig, følelser som jeg aldrig kommer til at mærke igen.

Du er elsket og savnet så utrolig meget, men jeg ved at du har det bedre hvor du er nu, og at du er sammen med din mor, hvor I begge to er frie og uden smerter, og det trøster jeg mig med, hver eneste gang du dukker op i mine tanker :')

..........................................

D.13/7 2013: Er det virkelig allerede 2 år siden du forlod os? :'( 2 år siden vi så dig lukke dine smukke øjne for evigt? Tiden uden dig har været hård og jeg kan stadig ikke se billeder eller videoer uden at græde salte tårer for din frygtelige skæbne. Du var så ung... alt for ung til at fortjene at sige farvel til livet på denne måde. Vi havde så mange drømme og planer, håb for din fremtid om at du ville bedrive store ting og blive den stjerne som du var født til at være. Men alt blev taget fra os i et split sekund og du er nu kun et smukt minde i vores erindring.

Jeg har prøvet at finde en anden som dig, men har måtte indse at det ikke er muligt, hvis det ikke præcis er dig som er hos mig. Du var noget helt specielt, et unikum, og ingen hest har kunne måle sig med det talent du udviste. Tror aldrig jeg har set en hest, som elskede at arbejde og få så meget opmærksomhed som du gjorde. Du gjorde alt til en leg og nød hvert eneste sekund vi tilbragte med dig.

I den korte tid vi havde med dig, berigede du vores liv på så mange måder, og vi lærte så meget om følelser, fordi du gjorde os glade, spændte og lykkelige. Ingen vil nogensinde blive som dig, da du var en enestående hest uden grænser. Alt hvad vi satte dig til, tog du med oprejst pande, og du elskede det <3

Jeg håber sådan at din mor og dig ser ned på os og sørger for at vi har det godt og at I passer på os, for det hjælper at vide at du er et sted, hvor smerterne ikke kan nå dig. Det fortjener du, også selvom det er så hårdt for os at stå tilbage uden at have dig hos os. Men vi glemmer dig aldrig og du vil altid være den hest der berørte vores liv på en måde ingen andre kunne.

Hvil i fred min elskede Baby, du vil i hjertet altid være gemt og elsket af os <3

................................

D.13/7 2014: 3 år! 3 år siden vi så dig i levende live. Hvordan kan tiden gå så stærkt uden at sårerne heler? Jeg tænker ofte på dig, om du har det godt, om du er glad hvor du er, og om du er sammen med alle de andre. Jeg håber det virkelig. For du fortjener det bedste, også selvom det desværre ikke er her hos mig.

Du havde så meget livsglæde, så meget gnist, og det er bare en af de ting, som vi alle husker tilbage på med glæde og stolthed. Selvom du ikke er en del af vores hverdag, betyder det bestemt ikke, at du ikke er en del af vores liv. Vi mindes dig... både med smil og tårer, for du var en stjerne uden lige. Og nu er du en lysende stjerne på himlen. Smukke Phantom, du var en ener, og selvom vi ikke kan se dig mere, er du stadig en stor del af vores hjerter og af vores sjæl.

Sov sødt, smukke dreng <3

............................................

D.13/7 2015: Hvert eneste år på denne dato mindes jeg dig. Det er slet ikke til at forstå at det er 4 år siden jeg sidst så dig :'( I år ville du være blevet seks år, og du ville helt sikkert have haft en strålende karriere. Du havde en kæmpe fremtid og det bedste sind, man kunne simpelthen ikke undgå at elske dig. Du var unik og en stjerne i alles øjne. Jeg vil elske dig til evig tid, og altid mindes dig i mit hjerte. Tusind tak for de fantastiske stunder vi havde med dig, ville bare ønske at vi havde haft mangle flere, Sov sødt min Baby, du vil altid være noget helt specielt <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Crazy Phantom *Elsket for evigt*
Annonce