{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Tavannah (SOLGT) [Tidl. hest] 1997

3.667 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line  K
Kvinde | 34 år | Oprettet: 1. okt 2007


DSP Tavannah (SOLGT)

Fødselsår:
1997
Højde:
har selv målt hende til 149 m. sko :) så hun ligger lige på kanten
Temperament
Vågen og vil gerne bestemme på folden :b
Hun kan både gå stille og rolig, men også fare afsted.
Gangarter
Skridt og galop er ganske gode og hun er løfter rigtigt benene i trav, Har i bund og grund nogle rigtig gode gangarter.
Stævner
Har ikke startet så mange stævner endnu, faktisk kun ét men det gik således:
d. 27 juni 2009
LX spring for HEST: 1. plads
LD spring for HEST: 2. plads
LD spring CLEAR ROUND for HEST: fejlfri
PONYLEGE: 1. plads :P
d. 28. juni 2009
Anita startede orienteringsridt på hende om søndagen, på hold med mig og Shari og der fik vi en 2. plads
Stamtavle
F: Pan SPH 66
M: Tine SFR 641

MF: ukendt
MM: ukendt
FF: Silver Socks SPH 28
FM: Pickles SP 11

Pan var B-hest i dressur og sprang MB på distriktsplan.
Moren Tine (omdømt til Tana Blue) har jeg fundet ud af, sprang landsstævner og siden blev solgt til England og sprang Military på landsplan.
Så man må sige at Tavannah har nogle gode gener.
Køn
Hoppe med stort ALFA foran :p
Bemærkninger
d. 20/5-2009
Tavannah er en super dejlig hest som jeg købte sammen med min mor og far den 19/5-2009. Vi regner med at hun skal bruges som avlshest, men hun skal også bruges til de små klubstævner.
Hendes tidligere ejer er min bedste veninde, som har haft hende siden hun var 6 år vistnok. Derfor er der også nogle billeder af hende fra dengang hun havde hende
Hun har stået stille de sidste par år, så hun skal lige i ordentlig form igen, før jeg kan begynde at ride stævner på hende. Plus hun har gået på sommergræs den sidste måned, så hun er rigtig tyk :)
Jeg har kun været ude at ride på hende en enkelt gang (for det var jo i går hun kom, så jeg har været ude at ride på hende i dag), men jeg er allerede rigtig glad for hende. Jeg er overbevist om at vi nok skal få en masse at lave.
Det kan godt ske hun er 12, men hun er så absolut ikke gammel! Hun fiser afsted på marken og vil rigtig gerne bestemme over de andre. Hun er 100% alfahoppe. :p

Dec. 2009:
Har vundet TSR's "årets mest vindende rytter" på Tavannah og er super stolt :) Vi bliver nødt til at starte en masse stævner næste år :)

Tavannah skal forhåbentlig bedækkes med Lingegaardens Argusan til foråret, hun kom ikke i folk med Redo i år, så glæder mig super meget til at se om hun kommer i fol :) Er sikker på at der kommer et super lækkert føl ud af det :)


Opdatering d. 27/3-2010
Tavannah kom cirka for en måned siden op at stå på Ryttergården i Ravnkilde, sådan at jeg kunne komme til at ride hende dagligt. Vi får undervisning af Alice Oppelstrup, som er rigtig god til at undervise, hun har udtrykt at Tavannah kan bliver en rigtig fin dressurpony med lidt træning (er super stolt). Tavannah har allerede nu gjort rigtig stort fremskridt. Hun er gået fra at være meget unkotrollerbar i galoppen til at man kan ride en rigtig god galop på hende på en volte. Hun er blevet meget bedre til at gå samlet i skidt og trav og hun slår ikke længere så meget fra. Hun har stadig meget energi, men jeg har formået at få hende til at kanalisere noget af den over i god dressur. Pt. springer vi ikke så meget, da jeg gerne vil have HELT styr på hendes galop før vi begynder med springningen igen. For forhåbentlig snart lavet en film af hende. Er rigtig stolt over min ponyhest og jeg håber snart at hun bliver solgt til én som formår at udnytte hele hendes potentiale. Ellers bliver hun sat i fol og så må vi se om hun kan avle sine gode gener videre.

opdatering d. 5/5-2010
Tavannah blev sat til salg for et par måneder siden og nu har hun vist fundet sin nye ejer. En rigtig sød 15årig pige fra Randers, som er blevet meget glad for hende. Tavannah gik igennem handelsundersøgelsen i går og fik ordnet hove i dag, så nu er hun bare i tip top stand til at komme til Randers på lørdag (d. 8.). De har så lige 4-5 dage til at se hvordan det går, da hun skal gå sammen med 14 andre heste.
Dernede kommer hun til at hygge sig med en masse skovture, spring, dressur og mange andre sjove ting :)
d. 13/5-10
Nu er der så torsdag, og Stephanie er stadig rigtig glad for Tavannah og hun har det godt med flokken. Så Tavannah bliver nede i Randers hos hendes nye ejer og flok.
Det bliver sjovt at følge hende fremover, selvom jeg dog savner hende lidt :) Heldigvis kan hun ikke være i bedre end hos Steph, så er ikke bekymret :) Som Steph skrev:" Tavannah'skatten skal blive hos Steffi'pigen" :D
Kommentér på:
DSP Tavannah (SOLGT)
Annonce