{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Comet [Tidl. hest] 2001

4.023 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Stuntman .
Kvinde | 38 år | Oprettet: 15. maj 2007


Dansk Varmblod Comet

Fødselsår:
2001
Højde:
170 meget fiine centimeter :)
Temperament
Opmærksom men alligevel dejlig rolig... Perfekt temperament til mig :) Han er bare skøn! Han kunne aldrig finde på at løbe, han kigger bare og går i stor bue udenom hvis noget er farligt. Moar skal helst være lige ved skulderen, så har han det bedst. Min egen lille puttehest :)
Gangarter
Han skridt er over middel.

Hans trav er helt i top, fantastisk trav! God og taktfast.

Galoppen er han flyvende. Stor og rummelig. Jeg der ikke har redet fast i flere år kan næsten ikke følge med :) Den er skøn!

Bare dejlig dejlig dejlig!!!!
Stævner
Ingen endnu :) Har jo kun lige fået ham d. 2 Juni 2009

Lad os nu se om jeg kan få tjek på min power-hest så jeg kan komme med til LRK stævnet i august...
Stamtavle
Har jeg desværre ikke...
Køn
En dejlig vallak
Bemærkninger
Comet er min første hest :) Jeg prøvede ham 19. maj 2009 og kunne slet ikke vente med at ringe og sige at jeg gerne ville ha ham :)

På trods af at jeg først skulle ha solgt en pony og Comet stod en hel dagstur væk, blev jeg nødt til alligevel at ta op til ham.

Jeg vidste han ikke havde gået lidt over ½ år, og forventede intet. Men Comet gav tydeligt udtryk for at han kunne mere end bare at spise græs :) På trods af at han ikke har været redet længe hoppede Cecilie op på ham og han gik bare SÅ fint når man tænker på hvor længe han har stået.

Han er bare den bedste. Han er et rigtigt nussehoved, og hvis der lige er noget han ikke er helt enig i vi skal, så kan man da altid liige se om jeg ikke hellere vil nusse :D

Han kom hjem den 2. Juni 2009 og han har bare vist sig at være endnu mere fantastisk end jeg troede. Han er utrolig tillidsfuld og bare alt i alt en fantastisk hest!

UPDATE:: 21. juli 2009
Det går bare SÅ godt med Comet. Han er en stærk hest, og kan derfor være lidt svær at ride for en som mig der er startet forfra efter 6 år uden at have redet fast. Men han er SÅ skøn!!! Vi har været i skoven for første gang søndag d. 19 juli og han var bare så sød. Det går også rigtig fint med dressuren. I spring er ham og Manya kommet op på 1 meter, og han kan meget mere endnu. Han bliver bare så ivrig at vi tager det stille og roligt :) Han elsker det bare. Meten er den bedsteste hest i verden <3

Elsker dig Meter!!!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Comet
Annonce