{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fleur - Mit alt<3 2002

4.060 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna Stigsen! Fleurminskat<3  S
Kvinde | 28 år | Oprettet: 25. aug 2008


Anden særlig race Fleur - Mit alt<3

Fødselsår:
2002
Højde:
Hun er 140,5 cm. Har hestepas.
Temperament
Fleur's har et fantastisk temperament.. Hun tager det altid stille og roligt, men kan også godt blive lidt hys en gang i mellem ;) Hun har et roligt sind. Og vil altid gøre alt for rytteren. Man kan altid mærke på hende når der kommer en yngre eller mindre op på hende for skifter humøret sig hurtig og hun ved at hun skal passe på rytteren.
- Hun er en pony i verdens klasse.
Gangarter
Alle Fleur's gangarter er klart over middel. Hun har altid haft en dejlig flydende skridt, trav og gallop. Men hun ved også godt hvornår det gælder og hvor "Fart knappen" er henne.. :)

Stævner
Fleur har været sådan en stjerne og har rykket sig helt vildt meget. Fra da jeg fik hende hvor det eneste gik ud på for Fleur var at enten at stjele, eller smide rytteren af.. I springningen, hun var sur og ingen ville op på hende. Til vores første stævne sparkede Fleur to ryttere ned.. Og det gik så stærkt inde på banen så folk og mig selv slet ikke kunne følge med.. Nu har vi begge fundet melodien sammen. Og nu har det aldrig gået bedre..

Hun er en springpony i verdens klasse, som altid gør sit bedste! Hun er fuldstændig kold overfor, fyld, plastisk, vandgrav, mur og meget andet. Hun har aldrig stoppet til et stævne indtil videre.. Synes det er ret sejt!<3 :')

- Fleur er placeret i La og Mb på C-Plan. Regner og håber på at gøre hende til B-Pony her i år. :')

FLEUR FIK EN 3. PLADS I HENDES FØRSTE M!! :D

- I dressuren har vi ikke lige opnået det helt store.. :) Hun har gået nogle LC-klasser i dressur, men regner da med vi også skal opnå noget i dressur. :')
Stamtavle
Nope.. Ingen stamtavle, men der er noget DV'er og Araber i hende. :-)
Køn
Er du skør? Hun er den kønneste pony i verden..<3 Hoppe..
Bemærkninger
Fleur er en pony som ikke er ligesom andre ponyer. Jeg kan ikke beskrive hende for hun er en pony, som skal opleves!
Hun er en fantastisk pony, som betyder alt i hele min verden for mig, ville ikke bytte hende for noget i hele verden! Hun elsker at lave noget! Og der er altid gang i hende!<3 Hun er en vildbasse i springningen, men det er det jeg elsker ved hende!<3 men kan mærke hun nyder det hver eneste gang! Meen hun siger skam heller ikke nej til en skovtur.. ;-) Fleur er en utrolig ærlig pony. Hvis rytteren stoler på hende hele vejen igennem!<3 Stoler hun ligeså meget på rytteren. Hun er ikke bange for noget fyld eller vandgrav. Hun er utrolig speciel og helt igennem fantastisk.. Vil aldrig kunne undvære hende, hun er den bedste pony i verden!<3

Vi har selvfølgelig haft rigtig gode opturer, men også et par få nedture.. Har i år 2010 Fleur har døjet med en del ondt i ryggen pga. Forkert sadel, så hun har haft en lang pause, men vi er begyndt igen og hun har lavet nogle fantastiske comebacks på springbanen.. Regner med at få Fleur med på Landsplan og håber virkelig på DM på hende.. Hun har sprunget fejlfrie S baner til træning.. Og har sprunget 135 cm! Bane fejlfrit<3 Stjernepony! <3

Jeg elsker at sidde inde ved hende i boksen og bare tilbringe hele dagen med hende, hvor vi bare hygger og hvor jeg strigler hende hele dagen indtil hendes pels skinner helt. :') og giver hende alle de gulerødder hun kan spise.. Det bedste er at tilbringe hele dagen med hende fra tidlig om morgenen til helt sent om aftenen.. :') Hver gang jeg træder ind i stalden er Fleur den første der tager hovedt op og vrinsker, hun kommer når jeg kalder på hende ude på folden.. Hun er en pony som elsker at lave noget hele tiden, der skal hele tiden ske noget og især nye ting.. :') Jeg springer pt. Ved Maibritt Laustesen, som skal starte OL i millitary! Sejt hva? :-D Jeg rider også dressur ved hende en gang om ugen.. Jeg har lært utrolig meget ved hende og hun er god til at bakke mig op og får en til at tro på det. Jeg er kommet utrolig langt ved hende og Fleur har også lært og rykket sig en del. :')

- Fleur og jeg har nu også endelig fundet melodien igen. Efter jeg havde haft en meget træls periode.. Men vi er på banen igen og satser på B- Ponyen i år :')

Hun er den pony, som altid vil betyde alt for mig. :') Hun skal aldrig væk fra mig. For kan ikke holde ud at se en anden oppe på min egen stjerne.. Hun kan slet ikke beskrives og jeg kommer heller aldrig selv til at kunne beskrive hvor meget den pony betyder for mig.. :')<3 Hun er det bedste jeg ved og det vil hun altid være. :')<3

- Min Evige Stjerne og Optur<3 Foraltid..




























F- Fleur du er fantastisk!
L- Lækker og skøn!
E- Engel!
U- Uberskrivelig! Dejlig!
R- Rigtig! springer!

Har haft min fantastiske stjernepony! i 2 år..<3
Kommentér på:
Anden særlig race Fleur - Mit alt<3
Annonce