{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Joy (Solgt) [Tidl. hest] 2002

5.060 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

©Nicoline T Pedersen .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 4. jan 2009


Anden særlig race Joy (Solgt)

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca.135.
- Er ikke målt.
Temperament
Araper temperament!
Gangarter
fine gangarter!

Skidt : Middel
Trav : Middel
Galop : Middel

Hun har ikke dressur gangarter men spring gangarter.
Stævner
Det er nogle fra mine første stævner.

1 plads i ´LD spring

LC3 blev 4 i ud af 5

LC3 5 plads Ridelejer (ALLE Mod Alle)

LC spring 7 plads (vi styret i om spring) Ridelejer (ALLE Mod Alle)

LD ingen plads

LC ingen plads

LC første plads

LB første plads

Håber på flere stævner her i år ( 2012)

Stamtavle
Ingen
- Men ved hun er noget araber, sportspony....
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Joy er en fin og velskabt hoppe født i 2002 ved ikke præcist hvor henne i landet? Jeg købt Joy i 2008, dengang havde jeg på en måde halv part på hende. Ejeren valgte at hun skulle sælges og så fik jeg så det dejlige tilbud om jeg ville købe hende. Det ville jeg selvfølgelig gerne! Joy blev min 16-05-2008, det var en rigtig dejlig dag.

Joy blev ståene på den rideskole vi købte hende fra, vi fik dressur og spring undervisning. Det gik bedst med springning, men det er nok også lidt fordi jeg er mest til springning!

Sommeren 2010 valgt mig og min veninde og flytte vores ponyere ud til hende og stå op staldet der. Vi havde en rigtig hyggelig sommer, galoperede op af stubmarker red i gennem små "søer", alle mulige sjove ting.

Idag står Joy stadig ved min veninde, vi for dressur undervisning af en underviser der kommer ud og underviser der hvor vores ponyer står så det er rigtig dejligt.

Joy er bare helt igennem en fantastisk pony, hvis du har en dag hvor du ikke helt er på toppen og endelig ikke helt har lyst til at ride så skal Joy nok få dig på toppen igen efter du har redet hende fortryder du det i hvertfald ikke! På hende er du altid sikkert en super skøn tur, det er med til at kunne sige hun er fantastik på alle kanter!

Det er min historie sammen med Joy.

Det går super godt med Joy for tiden hun går bare som en drøm, hun går bedre og bedre for hverdag der går det er helt fantastisk! Efter Maj måned skal vi til og starte en masse stævner så jeg kan få noget ud af mine sidste pony år sammen med hende, det ser jeg rigtig meget frem til!

Vi er begyndt og få lidt spring undervisning i stedet for dressur da det er mest springning jeg satser på! Nu må vi se om vi kan komme til lidt C-stævner her sidst på året eller til næste år. Der er bare desværre ikke så lang tid til mine pony år er slut :( Jeg har det her år tilbage og så slutter mine pony år desværre.


Jeg valgt for en måneds tiden siden sammen med min underviser at Joy skulle have forsko på. Det er lidt svært helt at beskrive hvorfor jeg valgt det men kan da prøve. Altså det er en fordel for mig at få sko på Joy fordi så kan jeg få mordax i, så hun står bedre fast! Men jeg valgte også at få sko på fordi jeg skal til og springe lidt højere, og så ville det igen være en stor fordel med mordax!
Jeg har nu redet med sko i en måneds tid, og jeg er bare super glad for jeg valgt at få forsko på hende! Jeg kan ligefrem mærke at hun står meget bedre fast når jeg springe de lidt højere spring :D
Jeg jeg fortryder ihvertfald ikke jeg har fået forsko på, det er det kun blevet bedre af!

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme ud at starte nogle flere udestævner her i år 2011 og lidt i år 2012. Jeg ser meget frem til at få det bedste ud af de sidste 2 år jeg har sammen med Joy!

Opdatering
Det går helt okay med Joy, men jeg kan desværre ikke ride hende helt så meget som jeg plejer pga vejret... -.-'
Jeg valgte sammen med min underviser her får 1-2 måneder siden at tage joy's forsko af hende da, jeg vidste at jeg ikke ville få sprunget så meget her i denne tid pga vejret, men vi valgte det også fordi det er sundt for hendes hove lige at få en pause.

Vi skriver nu ikke længere 2011 men 2012, det betyder desværre også at jeg kun har dette år tilbage på Joy da mine pony år slutter 2013....
Selvom der måske virker som lang tid er det ikke så lang tid som man tror, jeg ved stadig ikke helt hvad jeg skal med Joy, men den eneste rigtige løsning er nok at finde en ny super sød rytter til hende så hun kan komme ud at se mere af verden og vise hendes talent.... Det er bare desværre altid så svært at sige farvel til en fantastisk ven som denne pony.

Mere tekst kommer.

BEGYND FOR LAV OG MIDDEL.
Tak på forhånd.
Kommentér på:
Anden særlig race Joy (Solgt)
Annonce