{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Malachi 1992

2.713 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Traver Malachi

Fødselsår:
1992
Højde:
155cm
Temperament
Meget rolig i og omkring stald, på skovtur meget opmærksom og ivrig, 100% traffiksikker, altid glad.
Gangarter
Skridt, Trav, Galop, Travhest trav, Pasgang
Stævner
Travløb:Oprindelige navn Urdo (DK) f. 1992 1.22,8v 1.22,0a 8 000 DKK
Stamtavle
Født den 29/3 1992
Urdo (DK) f. 1992 1.22,8v 1.22,0a 8 000 DKK
Far: Buckfinder (US) - Mor: Kima (DK)
Farfar: Super Bowl (US) - Farmor: Nutmeg Lobell (US)
Morfar: Pay Dirt (US) - Mormor: Napalm (DK)
Farfar's Far: Star's Pride (US) FarFar's Mor: Pillow Talk (US)
Farmor's Far: Speedy Crown (US) Farmor's Mor: Noccalula (US)
Morfar's Far: Florican (US) - Morfar's Mor: Impish (US)
Mormor's Far: Frosty Hanover (US) - Mormor's Mor: Babs (DK)







Køn
Vallak
Bemærkninger
Brun med sort man og hale og nogle virkelige store dejlige brune øjne. Han er så dejlig at ride, man kan ride med løse tøjler det meste af tiden, undtagen når han starter galoppen, men når i gang løse tøjler, reagere fint på schenklerne og i sær stemme. HADER myg og fluer, så den står på Brogaardens myggespray, som dufter af nelliker, Julestemning om sommeren :) 14 dage efter jeg købte ham, beskar en såkaldt Barfodstrimmer, hans hove til Pony hove, blev meldt for dyremishandling, fik løjet sig ud af det i første omgang, indtil Epona og Dyrlæge Jens Svenningsen, fik politiet til at tage den op igen. De skulle bare trimmes, måtte stå i boks og pakket hove ind i styroform og gaffatape, smertestillende i 4 uger, kunne havde været være, hvis Smed Frank Napaela, ikke havde givet det råd, at lade hans hove stå i vand min. 20 til 60 min. så de udvidede sig hurtigere og han tjekkede hveranden dag, til han kunne få en sko på han kunne vokse i, og han på fold hver dag efter 1½ måned.
Han er så tillidsfuld og fuld af livsglæde, så hvis man har en dårlig dag, skal den nok gå, når man ser ham. Han elsker at blive striglet og masseret efter en ridetur, kan bruge op til en time på ham efter eller mere, tiden flyver bare af sted. Hvis vi rider i skoven og skal over noget "farligt" vand især, skal man bare lokke ham over med stemmen og bagefter vokser han 10cm og holder halen højt, når han bliver rost.Skal lige nævnes han pløjer gennem alt nu. Han elsker småsnak når vi rider og tror sommetider han har gjort noget galt, hvis jeg bare sidder og nyder turen i stilhed, så vender han hovedet op til en og gør lige opmærksom på, at han også er der, kan ikke lade være at grine lidt af ham. Hans gangarter er rigtige dejlige, man føler virkelig man er i et med ham, kan godt tænde, men er nem at få ned igen hvis man bare tager det roligt.
Malachi er som jeg havde regnet med, man kunne læse det i hans øjne og måde at være på, man kan stole på ham 100% så længe han ved hvor han har en, meget tillidsfuld, elsker at snakke og kæle, så længe han får opmærksomheden, stor personlighed, lidt af en gadedreng på folden, dog ikke ondskabsfuld.
NÅDADA Jeg ser inde på travservice.dk at han skulle være død, der er vist sket en misforståelse, han lever i bedste velgående og er både ung af sind og udseende.
Vi står på Gøngehusfarmen, rigtigt godt sted for alle. Alt vel med den dejlige dreng, stadig i fuldt vigør, elsker sine skovture især galop.

Malachi er verdens heldigste traver:

Han har 2 parter, Sissel en pige på 14år, men moden uden lige, hun bruger masser af tid på ham, strigler og nusser, han er i himmerige når hun er der, rider i skov og lidt bane. Tror ikke han kunne have det bedre. Kirsten som jeg har kendt i flere år, hvor han står og lige mistet part på dejlige Gandawa, efter hun er blevet opereret for tarmslyng og flyttet til ejers veninde, for at nyde sit otium, hun er kender ham. Grunden til 2 parter er han skal røres mindst 6 dage om ugen, ellers keder han sig og det holder hans krop og sind i gang. Han er så flot på grund af dem og ligner og opfører sig ikke som en på 21 år :)
Ja ved godt, jeg ikke har skrevet meget, har været syg og er flyttet, Heldigvis for Malachi og mig, ved jeg at Pedro på Gøngehusfarmen, sørger for ham og ved der bliver holdt et øje på julegrisen :) Kirsten og Sissel passer godt på ham, her mens jeg har været syg, men nu står den snart på genoptræning, for mig altså :)
Han er en smuk, charmerende og en ekstrem klog ældre herre, kan dog også være en lille bølle, men på en sjov måde, Han tror selv, han ikke er en dag over 10 hvilket, er mega skønt, Talenter/ynglings ting spise, mudderbadning. spise gulerødder, der er halveret, kløver, små mælkebøtter og græs og galoppere., sit vinterdækken og atter spise, altid glad og madglad, helst gulerødder, heste guffere, græs hø og wrap, og dufter af nelikker deraf navnet julegrisen. Ting han ikke er så god til/hader: hestebremser, myg. fluer, få tilskud i sit foder, nægter at spise det. vaskes men finder sig i det, varmes op vil helst trave eller galoppere med det samme, skridter lige så hurtig som i samlet trav. blive trukket væk fra en stor tot græs, efter at have trukket en, derover i et uopmærksomt øjeblik, plejer at følge en lige meget hvor man går. Elsker min hunhund, som løber bagved ham, når hun er med i skoven. Nulre hendes pels og leger med hendes hale, når vi står i boksen, ikke altid hunden synes det er så morsomt, så beder jeg ham stoppe og hun lægger sig i et hjørne og hviler :)
Kommentér på:
Traver Malachi
Annonce