{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Birkegårdens Frederikke [Himmelhest] 1991

1.994 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke
Kvinde | 31 år | Oprettet: 12. feb 2007


Frederiksborg Birkegårdens Frederikke

Fødselsår:
1991
Højde:
1.58 cm
Temperament
En sjov hidsig prop, temmelig rolig på staldgangen( når hun ikke har føl ved siden) en rigtig hønemor der er ved at bløde op ;)
Gangarter
Kåring d. 12 august 1995
Båndmål: 167
Gjordmål: 191
Pibemål: 19,5

Krop: 8-7-7-7
Lemmer: 5-6
Bevægelse: 7-7-6
Helhed: 7

Beskrivelse:
Knap middelstor hoppe af god type. God dybde og bredde. Kønt hoved. Velformet hals. God skulderfrihed. Velmarkeret manke. Ret god overlinie. Middellangt kryds. Lidt parallelforskudt forstilling. Flade forknæ. Bevægelsen ret fremgribende i skridt og trav. Middel i galop.
Stævner
Hun er tidligere kørehest og avlshoppe så hun har nogle gange lidt svært ved tingene men jeg har fundet teknikken og et springtalent i hende :)

starter stævne d. 1 maj på min 15 års dag ( jeg har da redet i 15 år og min klub har været der i 15 år)
LD1
LD2
40 spring

Starter vores første stævne d. 28 marts 2010 AFLYST

Så bliver det første stævne på RIR d. 2 april.

LD1
61,33% ( uplaceret 4. plads)

LD2
60,59%

DARK 25-04-10
LD 2
56,66 %
- Hun var super god til opvarningen, så kommer vi ind på banen og frederikke gik i sort hun reagerede ikke på noget som helst ikke andet end sit eget spejlbillede. og så præsterede vi at ride på spor i en skråt igennem. tossede hest. pgså er hun i brunst så tror også det er lidt skyld i hun teede sig sådan.

Næste Stævne : D. 8 maj Holbæk Rideklub

LD1
57,34 %

LD2
53,34

- Frederikke nu bedre kendt som hoppebolden, ude på opvarmingsbanen tændte hun bare af og den fik ikek for lidt med bukkespring, senere bukkede hun og gik så i vejret så jeg følte hun var ved at vælte bagover, da vi var færdige med det pjat gik hun pænt. Så kommer vi på banen, i første program og det går sådan okay, andte program går frederikke i sort og flyver rundt på banen og lytter ikke en skid til mine komandoer. tossede hoppebold
Stamtavle
F: Savoy FRH 715,
M: Sitta Toftegård FR 7760
FF: Zarif Langlykkegård FRH 696
FM: Mette FR 7613
MF: Hamlet FRH 629
MM: Stella FR 7461
Køn
Hoppe med stort H ;)
Bemærkninger
Frederikke ( Kaldet Gamle ) er en dejlig hoppe med godt temperament, har lidt romernæse og en bred hvid gennemløbene blis. Jeg har haft hende som part siden ca. Januar 2009.

Da jeg startede med den Gamle var hun meget for sig selv, ville ikke snakke osv. jeg tog godbidder med hverdag og striglede hende da også lidt, lidt efter lidt begyndte vi at få tillid til hinanden, og nu slipper jeg næsten ikke af med hende på folden når jeg kommer derud :P

Hun er temmelig sjov når hun høre mig komme på folden eller på vej ind i stalden brummer hun og vrisker lidt efter og farer imod mig i fuld firspring med Gaia Tybjerglille efter sig.

Jeg har redet lidt på hende og hun er rigtig gode gangarter (skridt og trav, ved ikke med galop har vi ikke prøvet endnu) hun har lavet ballade en gang hvor hun blev forskrækket over noget Jasmin gjorde, og havde ikke sadel på bare en pad, så bukkede hun , har ikke tal på hvor mange gange hun gjorde det og Flemming siger også hun stejlede lidt, og jeg faldt ikke af, så det er jo kun en sjov oplevelse at snakke om :)

Glæder mig til flere oplevelser med hende og der kommer mere når jeg får redet hende igen.

19 Marts 2010*
-Så ar vi på vores anden skridt tur rundt i omegnen, og for pokker hun er i hopla, først blev vi bange for noget ude på marken, så var der noget plastik vi også skulle hoppe ved fordi det spiste hende( Ifølge Frederikke ihvertfald) så da vi er på vej hjem iegn bliver hun bange for noget ukendt, da jeg så har fået styr på hende igen kommer der en galning kørende i fuld fart forbi os, Frederikke hørte ikke bilen da vi havde vinden mod os så da den er drønet forbi for hun en chok så galopere hun ud på vejen og stivner og krummer ryggen og begynder at bukke som en anden gyngehest med raket på. Det var så dagens oplevelse på Frederikke.

8. Maj 2010
Frederikke har fået nyt kaldenavn: Hoppebold

d. 7 Juli 2010
Frederikke og jeg var hjælpere på et orienteringshold, og hun klarede det super godt der var nogle ting som var farlige og nogle ting hun ikke helt kunne bestemme sig for om hun bare skulle gå over eller springe over, når jeg steg af for at samle noget op vi havde tabt stod hun bare helt stilel og ventede på jeg steg op igen, og så skulle vi ellers bare fremad :)
På den tur fik vi også vores første galop ture, hun har en super fed galop, jeg skal bare lige lære at sidde i den hehe for jeg kunne da mærke mine inderlår bagefter :)
Det var så en lille tur på 25 km, som hun klarede over al forventning, og hun mente da helt klart at vi skulle mere hehe, måske hun skulle være distance hest og ikke dressur hest :)

Opdaterering d.16 april 2011:
Tja det gå rgodt med frederikke, vi har været ude og springe lidt ( se video herinde), vi skal til undervisning på onsdag så jeg kan få nogle teknikker til hende, for hun er mig lidt en gåde :) men elsker min gamle kørehest altså. dejlige kræ, hun vrinskede frygtelig glad efter mig idag da jeg kom gåene :) og så er vi ved at gør klar til stævne den 1. maj :O)

har ikke så mange ride billeder af Frederikke, da jeg er flyttet til jylland og ikke er så tit hjemme og ride. men forhåbentlig kommer der nogle flere :)
Kommentér på:
Frederiksborg Birkegårdens Frederikke
Annonce