{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Stjerne [Himmelhest] 1999

2.131 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara Loft Jensen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. jul 2005


Anden særlig race Stjerne

Fødselsår:
1999
Højde:
149 med sko.
Temperament
han har en meget rolig sjæl. han kunne ikke finde på at gøre en fluge fortræd. og det gør ham lidt til en outsider når han er på fold med de andre heste :) han er den letteste hest at komme til, og han er et rigtigt nussehoved :)
man kan gøre alt med ham, uden han bliver irriteret eller noget som helst.
Gangarter
skridt: ja, der er ikke så meget at sige om den. den er vel næsten ligesom alle andres :p

trav: den er lidt svær at sidde på. lige da jeg havde fået ham, kunne jeg slet ikke finde ud af at sidde på den. men nu er jeg blevet så vant til den trav, at jeg kan sidde der som om det er en sofa :D han er jo en spring pony, så den ser ikke så fantastisk god ud. men det er heller ikke bare sådan noget der ser helt forfærdeligt ud.

Galop: han har meget høje benløft på forbenene. og når man springer på ham, trækker han rigtig godt, så det ser helt vildt fedt ud. han har en meget stor galop. han kan ride heste afstande, når man driver ham godt fremad. det er det samme som i traven, lige da jeg fik ham, kunne jeg slet ikke sidde ned i galop, men nu er det som om jeg har siddet der hele mit liv. den er fantastisk.
Stævner
stjerne og jeg rider en masse c-stævner. vi rider en masse la'er og er meget snart klar til at ride MB. han er en fantastisk spring pony, og springer ALT. han stopper kun hvis rytteren rider HELT elendigt hen mod et spring, og det sker sjældent. vi har næsten altid rosetter med hjem, når vi har redet stævner.
Stamtavle
nej, ingen stamtavle.
Køn
vallak.
Bemærkninger
Stjerne har været min storesøsters pony i et år. det havde fra starten været planen at jeg skulle overtage ham januar 2009, da min søster skulle begynde at ride hest. så jeg har haft ham siden 1. januar 2009. inden jeg fik ham, red jeg lidt på ham, så jeg kunne lære ham at kende, inden han sådan for alvor blev min helt egen.

- så hvis i har set ham herinde, er han ikke falsk, det er fordi han er oprettet under min søsters.

han er en lille springpony, og vi tager til en masse c-stævner sammen. han er en dygtig springer. han er lidt vild på banen engang imellem, men det er også dejligt med en pony der er gang i. han er den sødeste pony i hele verden. man kan gøre alt med ham. og når jeg går, følger han efter. han ser så uskyldig ud, men er det er han ikke altid alligevel. han er bare så skide god til at spille :D
han kommer næsten altid op fra marken når man kalder. han springer alt hvad man rider hen til. han er meget god til dressur, selvom han er spring pony. han er 100% trailer og trafik vant. han siger ingenting, og kan selv gå op i traileren. han kan enes med alle heste, og hvis der er nogen der generer ham, går han bare sin vej. om sommeren har han den flotteste pels. den er helt guld, og skinner fuldstændig når solen står på ham. til de fleste stævner, kommer der fremmede mennesker og siger han er skide smuk. om vinteren bliver han klippet, så der er det begrænset hvor smuk han er. han bliver helt hvid med guld farvede blommer over det hele :( han er blanding af araber og palomino. han er lige på grænsen, han er 149 cm. du finder simpelthen bare ikke en sødere pony end ham.
Kommentér på:
Anden særlig race Stjerne
Annonce