{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dolf 2006

4.506 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~Nikoline~
Kvinde | 26 år | Oprettet: 17. jul 2009


Anden særlig race Dolf

Fødselsår:
2006
Højde:
7 års: 140 cm. u. sko.
8 års: 140 cm. u. sko (141 cm. m. sko) Deejlig højde!

Færdigmålt.
Temperament
Super dejlig og til at stole på! Altid rolig og imødekommende, elsker opmærksomhed, og hvis man ikke ligger nok mærke til ham, sørger han for at man gør.
Under ridning kan han blive en rigtig tændt ponyhest og araberen kommer til syne.

I dressur skal han rides 20-30 min. før han får ro på og begynder at gå godt. Spænder tit op, da han ikke rigtig kan administrere at han ikke selv kan bestemme tempoet.

I spring er han dejlig tændt, men altid til at korrigere hvis det går for stærkt. Tager tingene som de kommer og kigger næsten ikke. Er fuldstændig ærlig og kan sagtens redde min røv på 100 cm. hvis jeg rider forkert afstand eller andet.

På tur er han også tændt godt, men går super gode sidebevægelser og andet dressur, da han får en naturlig fremadsøgning. Er altid klar på en god galop, hvor som helst og når som helst!
Gangarter
Alle gangarter er over middel, hvor især hans skridt og trav skal fremhæves.

I skridt har han virkelig god energi, fremdrift og overtrædning. Går til mindst en 8 på en god dag!

I trav har han virkelig godt løft, når han kommer op at bære. Har dog ikke styrke nok endnu til at bære sig nok til et helt program. Kan helt klart også gå til 8 på en god dag.

Galoppen er hans mindre gode side, da han mangler op ad bakken, men det vil komme mere eller mindre når han får mere styrke i bagparten.
Stævner
Påbegyndt regionsstævner vinteren 2012.
Startede sit første stævne i februar 2012, hvor han gik LE-LD med clear-round og fald.

Blev Klubmester 2012 i dressur for pony på HJRK.

Til hans sidste stævne i 2012 gik han LC-LB med 4. og 1. plads.

Påbegyndt distriktsstævner vinteren 2013.
Stamtavle
Hans mor er welsh pony.
Hans far er araber.
Far: El Redo
Farfar: El Mokari

Han er blanding af en welsh og en araber så han er jo egentlig en welsh sec. f, men han har ikke fået lavet stamtavle, så hans pas er grønt :)
Køn
Rigtig (s)køn!

Super lækker vallak :)
Bemærkninger
Super lækker og sporty vallak, der bliver lagt mærke til! :)
Altid sød og imødekommende, kunne aldrig gøre en kat fortræd, for de er jo såååå bløde! :D
Vi har haft ham siden han var 1 år, hvilket bare har været en dans på roser, eller ikke? Han var, og er stadig, en meget modig og modtagende dreng, som eelsker nye ting og flinke damer med godbidder! Han er sød som dagen er lang og har aldrig haft andre unoder end tiggeri... Hvilket er en forfærdelig unode, men vi elsker ham da stadigvæk! Selvfølgelig, hvad ellers?

Han gik i 4 år, og blev tilredet som 5 årig, hvilket gjorde han var meget oplagt og arbejdsvillig i tilridningen :) Han bukkede faktisk ikke en eneste gang under ridningen :)
Han går LC niveau i dressur, men kan egentlig alle LB øvelser, han mangler bare at have hovedet stabilt :) Han går LB niveau i spring, men springer LA-MA højder til træning, han mangler dog lidt rutine i kombinationer og afstande, men ellers regner vi med at være klar til LA(MB) spring, og LB3 dressur i 2013 :)
Han er meget lærenem og elsker at arbejde, og har også prøvet spring i terræn hvilket han elsker, hvor han ikke kigger på noget som helst :D

Han skal desværre sælges når jeg bliver for gammel til at starte stævner på ham, om 2 år, da vi allerede nu kan se at han har utrolig meget kapacitet indenfor både det ene og det andet! :)
Det ville derfor være synd hvis ikke det blev udnyttet til fulde, og han ikke fik den opmærksomhed han fortjener!
Det bliver rigtig hårdt for mig når den tid kommer, men derfor vil vi også være sikker på vi finder et godt hjem til ham, og ingen tvivl om han kan klare det, da han er en stærk dreng, med masser af gåpåmod og tillid til nye omgivelser! :)

Så han er en alt i en pony - en bedsteven og en fantastisk ridepony! :)
Det var lidt om ham, men skriv hvis du synes du mangler noget! :)
Kommentér på:
Anden særlig race Dolf
Annonce