{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Jacko *Hvil i fred* 1991

1.061 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene H
Kvinde | 33 år | Oprettet: 5. aug 2009


Anglo Araber (AA) Jacko *Hvil i fred*

Fødselsår:
1991
Højde:
Han er en fin pony på 143 i stang..
Temperament
Han har et rigtig araber temperament, opmærksom og en smule hidsig, men ellers er han en meget skøn hest og har nemt ved at omgås andre heste...
Gangarter
Han har en rigtig araber gang, har desværre aldrig redet ham og har derfor kun set hans gang når han løber rundt på marken..
Stævner
Jacko har startet en del stævner med tidligere ejer, mest spring. Men kender ikke noget til hvordan han har været placeret..
Stamtavle
Hans stamtale ligger desværre ude ved mine forældre, men skal nok skrive den ind en dag jeg er ude ved dem (: Er jo altid sjovt at se om der er andre heste med samme baggrund som ens egen (:
Køn
Det er en vallak (:
Bemærkninger
Jeg fik Jacko for omkring 5 år siden, og kender desværre ikke så meget til hans liv før jeg fik ham hjem og stå. Jeg har aldrig redeet Jacko, da han har spat i begge bagben, dyrlægen har endelig sagt god for at jeg må ride små skridt ture på ham, men det har jeg valgt at lade hver med da han blir sur ligeså snart man nærmer sig med en sadel, og derfor syntes jeg ikke det ville være fair overfor ham at skulle tvinges til at bære rundt på mig (:

Så derfor går Jacko "bare" på pension hjemme ved mine forældre sammen med mine andre heste, og det stor trives han med, man kan se på ham han nyder livet og er altid glad når man kommer ud for at hente ham og han skal ind og strigles, han er en rigrtig kæle potte..

Nu er der nok nogen der stiller sig selv det spørgsmål om hvorfor man lader en hest med spat i benene leve, og jeg vil gerne fortælle hvorfor vi har valgt at lade ham leve.. Han er en rar hest som er glad for at være her og nyder at rende rundt ude på folden. Dog blir han aflivet hvis han får ondt og begynder at halte da det heller ikke er et værdigt liv for ham.. Men så længe han har det godt forbliver han hjemme ved mine forældre (:

Jackos tilstand er desværre forværret og han orker ikke rigtig at rejse sig mere... Så nu skal han have fred...

Hvil i fred min dreng - håber du får det godt på de evige græs marker.. Elsker dig <3
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Jacko *Hvil i fred*
Annonce