{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Hvedholms Aïda [Tidl. hest] 2005

4.318 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mathilde R
Kvinde | 30 år | Oprettet: 9. dec 2006


Pinto Hvedholms Aïda

Fødselsår:
2005
Højde:
1.57
Temperament
Hun er en rolig hest og på alle måder let at omgås :-) nysgerrig af natur, men lader sig ikke skræmme.. let hest at have med at gøre, stabil og rolig af sind, men dejlig frisk at ride uden på nogen måde at tage magten fra en.
Gangarter
alle gangarter er over middel.
fantastisk holdning og god fremaddrift. hun bærer sig selv flot og træder godt ind under sig i alle gangarter.

hun er også kåret og optaget i stambogen, med point over middel..
Stævner
Hun har været til kåring, følskue og dyrskue.
Stamtavle
far: Playboy (Elitehingst)
farfar: make my day
farmor: pernille

mor: cassiopeja
morfar: don premo
mormor: natasja

hele hendes stamtavle er fuld af fantastiske og talentfulde heste, så det er jo ikke svært at se hvor hun har det fra ;-)
Køn
en dejlig hoppe :-)
Bemærkninger
Hvedholms (prinsesse) Aïda er en super hest, som jeg faldt for lige med det samme da jeg var nede hos hende. hun er lige den hest jeg har ledt efter i virkelig lang tid. Hun har et fantastisk sind og er let at omgås på alle måder!

hun er rigtig godt bygget, med flotte aftegn og de kønneste dådyrsøjne. man kan simpelthent ikke andet end at elske hende! hun er brunbroget med sort hale, og en lille smule sort i manen også.. Hun er kåret og optaget i stambogen med rigtig fine (over middel) resultater :-)

Selvom Aïda er en ung dame, viser hun allerede store talenter inden for både dressur, terræn og spring. Da jeg købte hende for 2 år siden var hun ikke meget mere end ryttervant, så det er mig der har stået for hendes uddannelse. Hun er en dejlig hest at arbejde med, lærenem og engageret :-) når først hun kender sin rytter og knytter sig til en er hun villig til at gøre praktisk talt alt for en. I dressuren ligger hun lige nu på et LC/LB niveau. hun går stabilt til bidet, træder godt ind under sig, bærer sig selv flot, har en god fremaddrift og er god til at lytte og prøve. hun kan dog godt drille nye ryttere lidt, men med mig er og har der aldrig været nogle problemer, men hun er jo også 100% vant til mine metoder efter som at det er mig der har redet hende op siden hun var 4..

Aïda er en fantastisk springer og er efter kun et års træning allerede oppe og springe stabilt på et LB niveau. hun har desuden været oppe og springe baner på 115 cm flere gange til træning og 145 cm i løsspring. hun er en hest der elsker udfordringer og som sagt vil gøre alt for sin rytter. hun er dejlig styrbar på en springbane selv i højt tempo, meeen kan da godt blive lige lidt for fremadgående og glad engang imellem ;-) men det er jo bare sjovt... det viser jo også bare hvor meget hun egentlig elsker det!

Aïda er en skøn hest at have "med i byen" hun er 100% trafiksikker og jeg har i vores 2 år sammen ikke været ude for at hun har ladet sig skræmme af noget som helst i trafikken, hverken cykler, traktorer, motorcykler, busser m.m..
hun er ligeledes også skøn i tærren og i skoven. Hun er nysgerrig af natur, men ikke nervøs. hun er bestemt ikke den slags hest der tager magten fra en derude uanset hvilken gangart man vælger at ride i. i det hele taget er hun faktisk en rigtig tryg hest at have med at gøre i alle situationer, jeg har udsat hende for :-) man må sige at hun har et rigtig godt hovede.

I de år jeg har haft hende, har hun aldrig fejlet noget. en rigtig sund og frisk hest.

Aïda er nu desværre sat til salg, grundet økonomiske årsager :'( men sælges kun til et godt og blivende hjem!
Kommentér på:
Pinto Hvedholms Aïda
Annonce