{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Misty Jacobi 2001

1.728 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise M
Kvinde | 29 år | Oprettet: 16. apr 2008


Anden særlig race Misty Jacobi

Fødselsår:
2001
Højde:
Ca. 1,65.
Temperament
En meget ukompliceret hest, med et stort gå på mod.
Viser sig stort set altid fra sin bedste side, og vil altid gøre sit bedste for at behage rytteren. Kan stå stille i 2 måneder, og så starte op uden problemer. Samtidig kan små piger på de 5-10 år sætte sig op og ride ham alene, han er den perfekte rideskole hest, samt en vildt dygtig dressur hest. Den har en vilje og en nem vej til at lære noget, han er på fold og i stald meget ivrig og hyperaktiv, og dette kan skræmme folk, dog ligeså snart man rider er det verdens bedste og nemmeste hest.
Gangarter
Skridten er dejlig stor og fyldig, fremadgående - dog nogengange lidt trippende, men stadig en lækker følelse.
Traven er stor og fantastisk, har et enormt rygsving og er påbegyndt at bære sig selv meget bedre. Bagbens aktiviteten er også i stor bedring, efter han er startet i genoptræning.
Galoppen er ikke den største, men som de andre gangarter er der stor bedring og forandring nu længere den er redet, han er begyndt at galopere mere op ad bakke og mere samlet. Samt er han også begyndt at galoppere meget større.
Stævner
Han har startet LA med tidl. ejer, og vundet alle stævner den har startet med hende.

Jeg har startet i bjergby rideklub 1juli 2013 - men måtte melde mig ud på grund af gjordkrampe.
Stamtavle
M : Jacolina
F : Kim Misti
Køn
Rød/brun Vallak.
Bemærkninger
Jacobi er hjemme avlet, dog ikke hos os på Bakkegården, men hos min Moster i Ebeltoft. Hun havde ham i mange år, men solgte ham så til en kvinde som startede stævner på ham. Hun blev desværre syg, og min moster fik ham tilbage. Han stod så med hans far som stadig var hingst, og da han så døde købte mine forældre ham af min moster. Det vidste jeg ikke, før jeg kom hjem på efterårsferie i 2009. Der stod han sammen med mine andre heste, det var så der vores historie startede. Desværre havde jeg min anden hest med på efterskolen, så han var ikke min første prioritet, men så satte vi ham som elevhest på Brønderslev rideklub, så han kunne komme i kondi efter 3 års pause, til når jeg så kom hjem igen. Dette tog han med kyshånd, og blev straks favorit derinde. Beridderene elskede ham!

Jeg prøvede så at få ham tilbage i 2011, da jeg samtidig havde lånt min anden (prins) ud til en veninde, men kemien mellem mig og hesten var der ikke, og jeg gik hen og blev bange for ham. Da han er meget frembrusende og meget voldsomt at havde med at gøre, dog har han aldrig været ond! Derfor blev han sat til elev hest igen, men så fik jeg arbejde på Katrinelund i 2012 hvor jeg i starten havde Prins med, da vi kom mod februar måned i 2013, syntes jeg endelig at være klar til at komme videre i min dressur ridning. Derfor tog jeg skridtet at bytte hest, og få ham derned hvor jeg kunne få hjælp hver dag. Dette var en stor sucess, og blev rigtig glad for ham igen.
Da jeg så kom hjem igen fik han lidt ferie, på grund af skolestart.. 1 Februar 2014, fik jeg ham opstaldet på Pajens Place i Hjørring, her har han ændret sig helt vildt! På 3 uger er bæringen ved at være tilbage, gejsten er på sin plads og vi går glade fra stalden fra dag. Her har en dejlig pige ved navn Helene som har ham 2 dage om ugen, hun springer også på ham - og dette elsker han også helt vildt.

OPDATERING KOMMER:
Kommentér på:
Anden særlig race Misty Jacobi
  •   8. jul 2016 Hejsa!
    Faldt lige over Misty Jacobi her på HG.
    Jeg er 100% sikker på, at han er folet på min ejendom Hovedvejen 19 i Stenstrup på Fyn. Hans mor var ejet af en pige, der hed Trine, som havde hans mor Jacolina opstaldet hos mig. Jeg kendte ejeren af hingsten, faderen, Kim Misty. Hun skulle have føllet, når han kunne tages fra.
    Misty Jacobi blev folet ca kl 19:30 på min fold. Det var øsregnvejr og stormende, så han blev båret ind af min mand til stalden kort tid efter folingen, da han frøs. Sikke en aften!
    Han blev flyttet hjem til ejeren af hingsten den dag han skulle væk fra sin mor - 10 mdr gammel. Jacolina blev flyttet samme dag til Tåsinge Ridecenter.
    Som nævnt er jeg helt sikker på, at det er ham, der kom til verden her hos mig ??.


  •   20. feb 2014 Hej Trine.
    Ja, men dette er dog ikke på tale mere. Da jeg havde ham i 2011, blev han meget panisk for et tæppe der hang på en barriere, vi væltede og han var derfor ikke til at få rundt i hallen det næste halve år fordi han var bange for barrieren :(. Og blev rigtig bange for ham, for gik fra en hygge hest til en hest der var energisk, frembrusende og en anelse voldsom nogengange. Derfor var salg på banen, men han blev så sat som elev hest igen - og så fik jeg ham med på katrinelund hvor jeg fik hjælp dag. Og nu er han kommet til hjørring, hvor jeg har fået verdens bedst hest! Han har aldrig opført sig bedre, og han har taget mit hjerte med storm det sidste års tid!
    Har lige lagt nye billeder ind af ham fra igår, hvis du vil se dem :)!
    Men nu skal han aldrig sælges, hehe smiley


  •   15. dec 2011 Sælges?
    Så lige et logment med at Jacobi måske skal sælges? Hvad er der sket siden det overvejes?
    Jeg håber du finder den bedste løsning for jer begge og hvis det ender med salg, så håber jeg han får et nyt godt hjem og jeg stadig kan følge ham på sidelinien.
    God jul
    Trine


  •   16. feb 2010 PERNILLE;
    der kommer snart nye billeder af ham - hehe.q:


  •   15. feb 2010 den smukke har fået en høj
    ej hvor er den bare lækker der du først viste den på et billede trode jeg ikke at den kunne så meget


  •   22. sep 2009 Høj fin dreng
    Kig gerne forbi med en kommentar+bedømelse;-)

    Hilsen
    Marika.


  •   22. sep 2009 Velkommen...
    Velkommen smiley !!
    Rigtig fin dreng, men gerne lidt mere varierede billeder.

    <i>Håber du vil kigge forbi? :)</i>


  •   22. sep 2009 Velkommen!!
    Kig forbi!


  •   22. sep 2009 velkommen
    til din dejlige hest.


  •   22. sep 2009 Velkommen til
    Håber du får lidt mere varierede billeder med tiden - måske lidt færre billeder, når de er så ens - men ellers velkommen til.


  •   21. sep 2009 næææ det er jo "min" følle
    Hejsa
    Dejlige Mr. Jacobi er blevet super flot kan jeg se. Det er mig der har avlet ham, på min hoppe Jacolina, som du kan finde herinde.
    Han var lækker allerede som unghest og jeg kan se mange lighedstræk til hans mor.
    Skriv endelig hvis der er noget jeg kan være behjælpelig med.
    Hilsner fra Trine


  •   21. sep 2009 Ham...
    Har jeg kendt siden han var føl, sjovt at se drengen igen smiley
    Men Hollandsk varmblod bliver han altså aldrig Kim Misty var traver og Jacolina var hollandsk varmblod..

    Du kan forøvrigt finde hans mor og halvsøster på min venneliste under Trine P..

    Velkommen til drengen..


Annonce