{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Holger 2005

992 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nina&Baily&Trut (L) *TMK*  !
Kvinde | 29 år | Oprettet: 28. feb 2009


Shetlænder Holger

Fødselsår:
2005
Højde:
Jeg gætter på at han er omkring 100cm høj.
Temperament
Holger er en lille fræk dreng. Han kan dog også være den blide pony der bare vil nusses. :)
Der er altid fut og fart i ham.
Gangarter
Skridt: Let og meget afbalanceret.

Trav: Høje ben løft og flot gang!

Galop: Lang og susende.

Han har i det hele taget nogle meget flotte gngarter.
Stævner
Han har ikke været til stævne.

Han går ponyridning med små piger og drenge. Til fx. sankt hans og jule fester er han også med, til at ride med de små. ;)
Stamtavle
Mor: Lærke
Far: Chris (3 dobbelt hollandsk champing!!)

- Ulla har også ejet Lærke, så hun har selv avlet Holger.
Køn
(S)køn Vallak
Bemærkninger
Holger er en af de skønneste ponyer jeg har mødt.
Han er ubeskrivelig!
Man kan ikke beskrive sin mest trofaste ven! :')
Når man kommer ind på folden, løfter han hovedet og spurter afsted i galop hen mog mig! :') Han snuser og undersøger alle lommer. så maser han sig helt ind til mig og nusser min ryg. :') Han viser mig hvor jeg skal klø ham og så står han bare i lang tid og nyder det!!
Hvis man efter sådan en nusse tur går væk fra ham, følger han en'. <3
Vi løber og leger på folden og han spare ikke på bukkespringene! Når vi kommer løbende af sted hen over folden sammen, føler jeg alt og intet! Jeg elsker de øjeblikke. Trut syntes også det er sjovt når vi løber rundt. Hun spænder afsted i galop og laver nogle ordenlige bukkespring!

Holger er en smule reserveret men når man lære ham at kende kan man ikke andet end at elske ham. Han har en kæmpe personlighed! Hvis man står lidt sammen med ham, men så går over til en af de andre heste på folden, vender han numsen til en' og kigger tomt ud i luften :D haha!!

Jeg ved han kan spring omkring 50cm, da han på den gamle fold, blev ved med at springe over hegnet og løbe væk! :P

Vi har prøvet at køre ham til og er nået langt, men da han ikke egner sig til at køre vogn,er vi i stedet begyndt at træne ham i en roundpen. først kunne han ikke rigtig forså prinsippet med at det var OS der bestemte over ham, men nu er han allerede kommet langt.
Ulla er begyndte at løsspringe ham. Han syntes at det er underligt at han skal "hoppe" over nogle ting på jorden.

17 okt 2009
Jeg er ude og gå en tur med Holger. Jeg lader ham græsse i noget meget højt græs. Lidt efter går vi videre. Lige pludselig tager han hoved mellem benene, bukker helt vildt! og spæner af sted i fuld galop. & så står jeg bare helt måløs tilbage med en tom hånd..<3 Jeg kalder på ham og går/løber efter ham. Han løber ud på vejenn og videre ud over markerne!!! Da jeg kommer op på vejen kan jeg se en lille pony løbe rundt langst den yderste kandt af marken... Jeg løber efter ham og kalder højt på ham. Da han ligsom er færdig med at løbe og lege kigger han tilbage på mig. Jeg kalder igen og han TRAVER hen mod mig på en virkelig lang afstand! ;) Jeg går over mod ham. Da jeg kommer tættere på stopper han og lader sig fange <3 Jeg giver ham et kæmpe knus. Jeg vil ikke skælde ham ud når han sådan kommer til mig, for såe ville han nok ikke gøre det en anden gang ;) Vi går tilbage mod hans fold, han traver og løber ved siden af mig. Men jeg er rolig, jeg ved hvor jeg har ham ;)<3 Da vi kom tilbage var han bare stille og rolig og lod sig nusse.


Jeg elsker ham ubeskriveligt meget!
Han kan få selv den værste dag, til at gå op i en højere enhed.

ELSKER DIG HOLGER!! <3
Kommentér på:
Shetlænder Holger
Annonce