{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Mosevangs Cocu 1997

2.084 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

» Emilie Bro *LIND*
Kvinde | 26 år | Oprettet: 9. mar 2007


Connemara Mosevangs Cocu

Fødselsår:
1997
Højde:
146 i stang. Det står der i hvert fald i hans pas.
Temperament
Cocu kan godt være en anelse nervøs hvis ikke man har styr på ham.
Gangarter
Skridt: Super dejlig skridt!

Trav: Går friskt fremad.

Galop: En super god galop!

Han har en anelse stor gang i alle gangarter.
Stævner
29-30-15
LB** - 64,8%
LA* - 64,1%
Stamtavle
Desværre ingen.
Køn
Super skøn vallak.
Bemærkninger
Efter nu at ha' afleveret dyret tilbage til ejer, efter 5 ½, har jeg nu tænkt mig at skrive min opfattelse, af dette specielle væsen, ned...

Cocu er en pony, som alle og en hver måske ikke bare lige satte sig op på. Han var bange for det meste og var en pony, som kunne springe til siden,over det mindste. Jeg havde mine kampe med ham, og jeg tænkte: "Hvad er det for en pony jeg har anskaffet mig!?" Jeg tænkte, at det var det dummeste jeg nogensinde havde gjort. Den var jo sindssyg..

Men alligevel har han opnået at vinde mit hjerte. Det sindssyge dyr var åbenbart ikke så slemt, det var jo unikt. Han havde mange voldsomme ting med i bagagen og det skulle man vide, men når man vidste, at han havde sine ting og man respekterede, at dyret var en krudtugle til tider, fungerede det bare meget nemmere..

Jeg havde ham så med på efterskole i skoleåret 12/13 og det var nok den bedste beslutning jeg har taget. Både ham og jeg lærte utroligt meget og det var en helt anden pony, at have med at gøre til sidst. Jeg kan ikke være gladere for at have haft denne mulighed for at sætte ham for de udfordringer, som jeg aldrig havde kunnet derhjemme.

Jeg har været en af de heldigste kvinder i hele verden, da jeg fik muligheden for at ride en så frygtelig, åndssvag og alligevel elskelig pony, som Cocu..


- Den bette krikke vil altid have mit hjerte.
Kommentér på:
Connemara Mosevangs Cocu
Annonce