{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Musse 1994

2.465 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Musse

Fødselsår:
1994
Højde:
En 1'er pony på 146 cm.
Temperament
Musse er meget følsom, let at hidse op, men hvis man selv er rolig, er Musse det for det meste også. Hun er meget frisk men let på hjælperne. Der skal hele tiden ske noget.
Gangarter
Musse her 3 gode gangarter:
En god men ret almindelig skridt.
Traven er taktfast og regelmæssig med en anelse høje benløft. Galoppen er ligeledes taktfast med en anelse høje benløft.
Stævner
Hun går LB - LA på distriktsplan i spring, men har masser af kapacitet så hun kan nok komme længere med den rette rytter. Hun går også en rigtig pæn dressur men har let til anspændthed.
Stamtavle
Hmm.. Nej. Hun har vist engang heddet Tara, ellers ved jeg intet. Men det er jo trods alt heller ikke papirene man rider på... ;o)
Køn
Meget køn hoppe, til tider med stort H ;o)
Bemærkninger
Musse er en dejlig, frisk pony med en helt speciel farve og et sind der passer til. Musse er som tidligere nævn utroligt følsom, og finder sig ikke i hvad som helst. Man skal for eksempel ikke prøve på at fortælle hende, at man ikke behøver at skrabe i jorden for at få mad. Hun er og bliver en meget selvstændig pony. Men hun er en utroligt skøn pony, som dog kræver tålmodighed.

Musse er er super god til at springe og hun elsker det bare, men desværre har hun en knæskade, der gør at hun aldrig kommer til at springe igen:( stakkels lille musse.. :'(


ELSKER MUSSE<3333333333

Kommentér på:
Anden særlig race Musse
Annonce