{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Daugaards Al Mahra 1998

3.752 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Al Mahra <3
Kvinde | 36 år | Oprettet: 4. aug 2009


Arabisk fuldblod (OX) Daugaards Al Mahra

Fødselsår:
1998
Højde:
156, høj
Temperament
hun har et super temperament, reagere rigtig godt på mine ben, godt fremadgående og lige til. Skøn hest er hun helt sikkert, er blid som et lam, på stald og mark, lidt vågen på banen men hun er jo os araber så det power hun har skal være der. nem at få i trailer går lige op selvom hun ikke har prøvet det for tit, og er stort set ikke bange for noget :-) i mine øjne den perfekte hest for mig !! <3
Gangarter
skridt, middel
trav, middel
galop, skal der lige arbejdes lidt mere med, men en lille middel vil jeg kalde det :-)
Stævner
Genner Rideklub : den 4/09.2010

Lc1 - 60,8 %
Lc2 - 55,8 %

en okay god start at vores første stævne, hun kiggede lidt, og syntes at dommerens bil så meget farlig ud, så jeg er godt tilfreds, så vi skal bare ud til nogle flere stævner, så skal det nok blive godt :-)
Stamtavle
Al Mahra er IKKE Reg. men kender til hele hendes "Tavle"
Al Mahra er Hjemme Avl - avler Villy j

M: Senada (oprettet her på HG)
MM: Senet
MF: Kurator
MMM: Serenada
MMF: Tern
MMMM: Selecta
MMMF: Naslednik

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

F: Csiko ( kåret i England )
FF: Legend Of Europe
FM: Camera
FMF: Aquinor
FMM: Canberra
FFM: Lafirynda
FFF: Gerwazy
FFFM: Gwara
FFFF: Doktryner
Køn
En utrolig og vidunderlig smuk Hoppe ! <3
Bemærkninger
jeg er så heldig at jeg har lånt den her dejlige og ubeskrivelig smukke araber af min søsters far, da han ikke har tid til hende så han har lånt hende til mig på ubestemt tid så hun kunne bliver brugt :) jeg hentede Al Mahra den 10 april 2009 og jeg har fundet min perfekte hest <3 :)

sød og dejlig utrolig kælepot, nem at arbejde med, et godt sind og et rigtig godt temperament, kan dog nogen gange få et lille flip, meen ser det fra den gode side af, så er der da lidt udfordring også :) vi har begge noget der skal arbejdes med, og vi er også i fuld gang, og det ser allerede rigtig godt ud, er meget tilfreds med vores præstation :-)

OPDATERING !! --

jeg har nu haft Al mahra i 1 1/2 år, og vi er kommet rigtig langt, siden jeg fik hende, vi for undervisning ar en der hedder Elsebeth en kanon god ridelærer - vi har fået godt styr på skridt og trav, hun søger pænt ned, og går i pænt tempo hun lytter godt til mine ben, og har lært at farten er ikke alt, det bliver man for hurtig træt af :-P vi mangler nu at finpudse galoppen, farten er perfekt, og nu mangler hun kun at lære at søge ordenlig ned til bidet i galop også, men det skal nok komme hen stille og roligt,

OPDATERING :

Fredag D. 17 December Flyttede jeg Al Mahra ud til Louise tæt ved hoptrup, super lækkert sted, og hun blev hurtig venner med hestene der ude, vi er allerede rigtige glade for at være der ude. de heste har det jo som blommen i et æg der ude, så et stort klap på skuldren til Louise, det gør hun godt !! :-)


OPDATERING : 08 / 02 / 2011

nu har Almahra stået ude ved Louise i 2 måneder her den 17 feb.
og hun ser meget tilfreds ud med at være der, og være så meget ude, masser af markplads og en rigtig god mad mor ( Louise ) som giver dem masser af hø, halm og wrap, det er blevet en utrolig tæt knyttet flok ( Almahra - Offi - Casio - Patricia ) der er kommet et føl som skal være der en måneds tid, det bliver desværre nød til at stå på marken ved siden af dem :-S fordi flokken ikke vil acceptere føllet som en del af flokken, men sådan er det jo nogen gange.
jeg har lige skiftet mit gamle hovedtøj ud med et Cheval hovedtøj, super lækkert er rigtig glad for det, og det passer jo så flot til hende Almahra :-) vi skal så i gang med lidt mere træning nu her, da hun er blevet lidt Vinterfed, pga af frosten, så vi har ikke rigtig kunne komme i ridehus, men så må vi bare i gang nu, så vi kan være klar til sommer :-)


OPDATERING : nu er vi endelig kommet i det vejr hvor man kan bruge ridebanen igen :o) og vi er rigtig kommet i gang med ridning, stort set hverdag, det går vældig fint frem af, og med de muligheder vi har ude ved Louise er der selvfølgelig blevet redet nogle skovture os, mig, Mahra - Nanna og casio, vi har det ALTID sjovt på tur, der grines en del :-P og hestene nyder det vidst fuldt ud, at kunne komme ud og give den noget gas, er glad for jeg har flyttet min hest, sys dette har bragt mig og min søde Niece Nanna endnu tættere sammen, ved at vi rider sammen så meget som vi gør, det kunne bare ikke blive bedre !! <3 og på marken er det Casio og Mahra der går op og ned af hinanden, lidt sjovt at det lige er de to der finder sammen :o) men sådan er det vel med Daugaard heste, de ved hvor de hører til ;o)

OPDATERING : D.16/06/2011

i maj Måtte jeg have Almahra til dyrelæge da hun haltede på det venstre bagben i en længere periode, og når hun ikke haltede så stejlede hun :-/ og det var så der min søster, Louise og jeg havde snakket om at der måtte være noget andet galt med hende. Det viste sig så at prinsessen var låst i krydset :-/ så kan godt forstå den dag i dag at hun har stejlet med mig, hvilket hun aldrig har gjort før !
heldigvis har jeg en fantastisk dyrelæge som lige kunne fikse hende :o) så hun blev rykket rundt i alle knogler og led og så skulle vi i gang med genoptræning, på 14 dage, en times tid hver dag hvor det kun måtte være i skridt, efter de 14 dage måtte vi ride normalt igen :o)
og det har hjulpet utroligt meget, hun er jo som en helt ny hest nu, så ingen tvivl det har hjulpet :o)

Nu har Al mahra stået stille i 7 uger pga. halthed, men i den sidste uges tid har hun ikke haltede, så jeg er spændt på at se hvad dyrelægen siger når han kommer og tjekker hende, og hvornår vi kan starte igen, :o) er godt nok træt af jeg ikke kan ride, men bare hun bliver god igen er det ventetiden værd :o)


NYT ! ----------- Nu er vi endelig kommet der til hvor jeg stille og roligt må ride hende igen, der er ikke nogen tegn på halthed længere, hun er lidt stiv, men hun har jo os stået stille i ca. 3 måneder, så klart at hun er lidt stiv i det, men det går bedre jo mere vi for skridtet, det er jo helt fantastisk at være på ryggen af hende igen, selvom det kun er skridt ture og lidt trav når vi kommer så langt, nyder vi begge at være i gang igen. det Skønt at der begynder at være lidt mere optur i ens liv, de sidste par måneder har godt nok være lidt svært. ved ikke hvad jeg skulle ha gjort hvis ikke jeg havde denne kære hest !? så vi er godt på vej tilbage igen :-D

OPDATERING :

Her Til April Har jeg haft skønheden i 3 år, hold da op som tiden dog flyver - det er jo som om det var i går jeg hentede hende :-P Al Mahra har fået en ny bedste ven i stalden - min bedste venindes hest Comtesse ( som også er her på HG ) de er som pot og pande og skal nok fortælle de andre to på marken hvem der bestemmer :-P sådan plejer Al Mahra ikke at være :) men efter Comtesse er kommet til i sommers har hun fået selvtillid så det siger spar 2 :-P så nu er det hopperne der bestemmer - men de andre herre Casio Og Offi tager det fint nok :-P håber snart vejret bliver bedre så vi rigtig kan komme i gang igen - vil jo gerne snart starte stævne på hende - så vi kan komme lidt ud og vise noget igen :-)

OPDATERING :
så kom dagen hvor Almahras ejer Villy skulle komme og se til hende, vi tager ned i stalden og kigger til hende, og pludselig hiver min søster og Villy flag ud af lommen, og siger Tillykke nu er Almahra helt din egen, blev helt mundlam men meget glad!!, så nu er Almahra min, os på papir :-D så Tusind tak til Villy og Rina for sådan en god gave, skal nok passe godt på hende :´)
ja det er lidt en underlig følelse at kunne kalde Almahra for min 100 %, har jo haft hende i snart 4 år, som min egen, men stadig føles det som noget helt nyt :´)

OPDATERING :

så er vi kommet til November, og nu har prinsessen stået stille i snart 2 måneder :-/ der er lige lidt vej endnu med den dumme sceneskade hun fik da vi var ude og ride :-S, men dyrelægen har sagt hun nok skal blive Helt i orden igen, så vi skal se til januar hvordan det går, hun er heldigvis holdt op med at halte, så der er helt sikkert sket fremskridt, men nå vi har heller ikke så travlt, da vi ikke noget ridehus har, så det bliver vinterpause med ridningen, så vi går og hygger med ture som vi har fået besked på vi skal, 20 min god skridt tur hverdag de næste 2 måneder :o) er glad for hun nu står i genner, det gør det hele lidt lettere for mig, da jeg kun er 5 min. væk fra hende på cykel :o)

OPDATERING:

Nu er vi så kommet til Januar og Almahra er blevet rengående... Juuhuuu <3 <3 så nu står den på genoptræning med gåture de næste 3-4 uger hver dag i 20-30 min. op og ned af bakker og så en gang i februar starter vi op med skridtture os i 20-30 min. i ca. 2-3 uger og derefter begynder vi så på den 6 uger genoptræning med skridt trav og gallop til sidst det har været en lang ventetid, men det har været det værd og vi tager genoptræningen stille og rolig så vi ikke kommer til at at skynde os for hurtig.. :o)

så er vi kommet til sommeren 2014, og damen har det skønt, hun er blevet 16 år det er jo ikke til at se, hun holder sig godt den gamle ;-) hun har haft en lidt lang ferie fra ridning, men så har vi til gengældt hygget os med gåture og så meget andet :) men sådan går det jo når man både studere og arbejder samtidig ved siden af, men nu skal vi os snart igang igen med ridningen :)
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Daugaards Al Mahra
Annonce