{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Østergaards Ronny / Hoody 1996

13.377 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

EHS
EHS
Kvinde | 27 år | Oprettet: 29. mar 2009


Shetlænder Østergaards Ronny / Hoody

Fødselsår:
1996
Højde:
ca. 95 cm.

Mor - 92 cm.
Far - 92 cm.
Temperament
Mange mener deres hest er en ener, men nu når jeg sidder her og skriver dette, er jeg helt sikker på Hoody er en ener.

Aldrig har jeg mødt en hest med et temperament som ham. Opmærksomhedskrævende, kærlig, pålidelig, storsindet, nervøs, frygtesløs, fantastisk, underholdende også meget mere. Jeg kan og kommer aldrig til at forstå, hvordan der kan være så meget forskelligt i min hest. For hver dag jeg besøger min hest finder jeg en ny side af ham. Det er det, der gør, jeg besøger ham så ofte. En hest med så meget personlighed, har man brug for at vide mere om.

Gangarter
Hoody har helt normale shetlænder gangarter.
Stævner
Hoody har redet et par stævner før hen. Han har redet 3 lc1'er, 3 lc3'er og 1 lb1. Jeg husker ikke placeringer, men ved at vi er kommet hjem med et par rosetter.
Stamtavle
Han er helt ovre fra Rønne på Bornholm.

HAN HEDDER RIGTIGT ØSTERGAARDS RONNY.


FØDT - 28/06-1996

SORT UDEN AFTEGN.
KØN - VALLAK.




F - SUNFIRE BOMLUND - SH 192 - 8140088 ll KL A - RØD 92 CM
FF - SURFIRE OF TRONDA - SH 125 - 7301209 ll KL B
FM - ANNIE DOMINO - S 323 - 6400420 ll KL A
FFF - GLETNESS FIREMAN - 2101 GBR SHETL.
FFM - PENNY OF TANGWICK - 1046 B SSB GBR SHETL.
FMF - HAENS CHEN - SH 12 - DK SHETL. l KL
FMM - DAISY 4TH OF GARDIE - S 241 - DK SHETL. ll KL B

M - CHRISTIANSBJERGS NINA - S 1639 - 8902157 - DK SHETL. ll KL B - SORT - 92 CM.
MF - HELE OF TRANSBY - SH 129 - 7100850 - DK SHETL. - ll KL A.
MM - CHRISTIANSBJERG NANNA - S 1189 - 8502196 - DK SHETL. ll KL B
MFF - ROSETAUPE OF TRANSBY - 2017 SSB - GBR SHETL.
MFM - HELASTA OF TRANSBY - 7150 SSB - GBR SHETL.
MMF - GAUGUIN AF NØRVANG - SH 107 - DK SHETL. ll KL A
MMM - SVANEKÆRS FLICKA - S 830 - DK SHELT. - l KL .


REGISTRERINGSNUMMER : 9606978
Køn
Vallak
Bemærkninger

Ingen forstår, hvor meget jeg elsker denne overdrevet lækre pony.

Flere gange har jeg drømt frygtelige maridt.... Jeg vågner op i et shok, fordi min kære hoody valgte at dø?? Min hoved pude er helt fugtig så meget jeg har grædt... Har før mistet en, og det er virkelig hårdt! Jeg elsker ham her så højt, så det er svært, for mig at se en fremtid uden min kære soulmate.

Jeg ved godt, at hoody ikke forstår præcist hvad jeg siger, eller på nogen måde kan læse dette. Men jeg har bare lyst til at kysse ham hele tiden, kramme og sige til ham, hvor højt jeg elsker ham! Jeg må også videre med min ridning.... Så jeg har fundet en part, som ligger tæt på ham, så jeg kan besøge ham noget tidere <3. Er virkelig ked af at jeg ikke har besøgt dig mere end 2 gange i ugen... Jeg savnet tiderne hvor vi legede, svømmede ved stranden, cykler lange ture ud i det blå, og jeg brugte 6 timer om dagen på dig... Men nu flytter du på rideskolen, hvor jeg vil besøge dig hele tiden. Du et mit et og alt <3. Hver gang jeg set et billede af dig, får jeg helt tåre i mine øjne... Igen! Jeg elsker dig.

Nu tør jeg sige det, DU er min soulmate.

Der var lidt opdatering i april 2012. Vil opdatere meget mere, når jeg får min computer til min konfirmation om 1 måned <3.

Hoody er min dejlige shetlænder. Han elsker at blive arbejdet med. Han går tit med hans elskede vogn, og han nyder det i fulde drag. Jeg har haft redet Hoody men gør det ikke mere. Han har desværre taget en del på, for han elsker ALT mad. Han er opmærksom krævende, varm, men stadig kærlig. Når han har været ude og træne hård, kørt eller lig.n klør han sig op af de nærmeste træer, og man kan bare se på mulen det godt. Han har sine særheder, men hvilken hest har ikke det?

Jeg elsker ham virkelig over alt, hvilket alle pigerne på rideskolen også gør. Han er mit et og alt, og vil på alle tidspunkter gå igennem ild og vand for ham.

Han kan tricks som smile, kysse, ryste, løft ben, stejle og ved at lære neje.

Hoody har lige haft fødselsdag, og fik sin elskede kage, igen i år!

Det har været en periode hvor en pige på ti red ham, men en dag hende og hendes mor ville skridte på tur, stejlede han og smed hende af. Så hun ville ikke ride ham, med mindre han fik bid i munden. Dette skyldes han får sår i munden, og bliver rigtig hissig. Der kom så lille Alberte på 5 år, og red ham i en måneds tid. Han lavede det sygeste bygspring, og hun vælter ned foran ham og begynder at græde. Siden den dag turde ingen og ride Hoody mere, desværre.

Hoody mit et og alt, min øjesten, the one, min soulmate you are my world <3





http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=xVwvUOfrR38 Hoody første gang i cordeo! Det tog ham et stykke tid, og finde ud af, hvad det var, man skulle gøre, men tilsidst var han perfekt... Se evt. også fraklip. men er super stolt... Sommer 2011.

JUL 2011. http://www.youtube.com/watch?v=w4reZfZ6DzA&context=C4b30711ADvjVQa1PpcFN5MPwcj85UcAYhs46yAIUTv7BbXrazbNg= På juletur i vogn med søde Emilie og hoody <3. Rigtig hyggeligt! Han eeeeeeelsker den opmærksomhed, han for fra andre folk i byen, de kender os efterhånden.
Kommentér på:
Shetlænder Østergaards Ronny / Hoody
Annonce