{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Jabari ox. (SOLGT) 1993

3.821 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Vinden's Arabians
Kvinde | 38 år | Oprettet: 11. apr 2005


Arabisk fuldblod (OX) Jabari ox. (SOLGT)

Fødselsår:
1993
Højde:
146 cm.
Temperament
Frisk, men står alligevel pænt stille på staldgangen.
Virker dog lidt stresset endnu.
Gangarter
Det jeg nåede at se af den skridt var okay, bortset fra den snublede over sine LANGE, LANGE fødder.

Han har en stor og svævende trav på marken.

Var vild med at galopere rundt på den KAMPE fold han pludselig var på, med ANDRE heste...! WAUW.
Stævner
Ingen. Bliver måske ridehest engang en dag.
Stamtavle
KOMMER. KOMMER.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Ja de fleste havde vel hørt at jeg skulle have endnu en araber, ak ja, man ved jo desværre aldrig hvad man får, før man har set det.

Jeg blev ringet op i mandags af min dyrlæges assistent, som stod med en ejer der havde den her araber pony der bare skulle have et godt hjem for de skulle skilles. Den var billig. Jeg sagde ja, for at hjælpe dem.
(det skal lige siges at det er over 2 år siden dyrlægen har været hos dem sidst.)
Vi blev enige om jeg skulle hente ham lørdag. Så vi kørte afsted efter ham i eftermiddags og sikke et syn der mødte os.
Der var lidt græs på marken og et skur den kunne gå ind i, men den havde stået alene i flere år.
Stakkels, Stakkels pony er mindst 100 kg for tynd og laaannng tået. Han ville hellere end gerne med os i traileren og vi skyndte os bare at få ham op og resten af tingende til ham med og kørte.
Han blev helt vild da han kom hjem og så alle de andre heste. Hvordan kan man finde på at have sådan en pony gående uden at kunne se den er for tynd eller trænger til smed.

Billederne er ikke de bedste, men jeg syntes lige folk skulle se hvor forfærdenlig han ser ud nu og så kommer der selvfølgelig opdateringer.

Han skal selvfølgelig have noget godt at spise af en masse små gange, hø og ordnet fødder. Desuden får han dækken på så han ikke skal bruge fedtet på at holde varmen.


OPDATERING: D. 23 / 11 - 2009.

JABARI, eller som han har heddet Niwa ox, er ren oxer. Vi fandt et frysemærke på hans hals som Ulla fra DSAH og jeg er ved at studere..! Jabari blev klippet i dag, det tog han pænt, dog ikke så vild med det oppe ved ørene, så det tager vi når dyrlægen kommer og ordner tænder på torsdag. Han har fået et vinterdækken på med hel hals, så han kommer i hvertfald ikke til at fryse.

OPDATERING D. 25 November.

Så var smeden forbi. Min smed er en der plejer at være rigtig snagsagelig, men han var meget tavs og virkede lidt chokerede over at en hest kunne blive behandlet sådan.

OPDATERING D. 26 November 2009.
Dyrlægen kom i dag og raspede hans tænder. De var heldigvis meget pæne. Han skal have taget blodprøve for at se at det er Niwa jeg har fået mig.
Mens han var bedøvet skyndte jeg mig at klippe hans hoved. Det tog han rigtig pænt, dog måtte jeg altså ikke klippe ørene med klipperen, det var selvfølgelig også ok.

OPDATERING D. 30 November 2009.
Jabari må nu begynde med lidt muskelopbygning. Vi starter meget langsomt. Det vil sige 20 min. træktur i ridehallen med longegjord og gauge. Jeg tror egentlig at han syntes det var dejligt.

OPDATERING D. 1 December 2009.
I dag fik jeg endelig taget lidt flere billeder af Jabari. Han var ude lidt uden dækken, dog ikke for længe så han ikke bliver syg. Jeg syntes nu at han har udviklet sig til det lidt bedre på de 10 dage jeg har haft ham.


For 14 dage siden fik Jabari forsko. Det var han glad for, da han var lidt ømtået. Nu er han klar til at få rytter på.


Desværre blev Jabari solgt til en alt, forkert lille pige, som slet ikke var rigtig intereseret og efter en måned har hun solgt den stakkels hest igen.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Jabari ox. (SOLGT)
Annonce