{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Zarisma R.I.P [Himmelhest] 1996

3.909 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Zarisma R.I.P

Fødselsår:
1996
Højde:
Hun er ca 172 cm.. Rimelig høj ;D
Temperament
Hun virker utrolig cool og er så sød og rar i stalden, er noget frisk når man kommer ud med hende..Hun er blevet meget rolig nu :)

Tror hendes og mit temperament kommer til at passe rigtig godt sammen :D
Gangarter
Hun har nogle gode Gangarter..

Skridt : God
Trav : overmiddel - er utrolig god :)
Galop : rigtig fin og slapper gerne af efter lidt tid :)
Stævner
Ikke endnu
Uggerhalne :
25/4 2010
Lc1 - 47 %

de andre klasser jeg skulle ha redet opgav jeg da hun var helt umulig så næste gang bliver det en trav klasse


Langholt rideforsamlind, udvidet klubstævne , 20 /11 - 2010
Begynderspring, maks 60 cm clear round - 1 bom, hvilket var min fejl,

Ld 90 cm, 1 bom som også var min fejl

men alt i alt et godt stævne og hun var bare super og have med i byen, stoppede ikke ved nogen spring hun sprang bare .
Stamtavle
Ja..

Hun er selv RDS kåret!

F : ZIWARGO DH 491
FF: ZEUS
FM: CREMONIE

M: MOSEGÅRDENS BRANDI DH 3705
MF : FRÜLING DVE 332
MM: BRANDIBAH EDH 2451


Hele stamtavlen kan ses på http://www.allbreedpedigree.com/zarisma
Køn
Super (s)køn Hoppe
Bemærkninger
Hun er en utrolig dejlig stor hoppe.. som jeg fik i hjem i Januar og havde hende på prøve, hun var noget ustyrlig det første sted hun stod, men så kom hun på Uggerhalnesportsrideklub og nu er hun blevet en helt anden hest :D

Da jeg prøvede hende ville hun gerne stejle lidt men det gør hun ikke mere sådan rigtig :)

Vi begyndte med ridningen i Febuar og med noget dressur undervisning og hun er blevet fin nu , skal dog lære og slappe af i traven specielt efter vi har galopperet ..
Men ellers er hun bare rigtig skøn ..

her pr 1 april skal vi igang med og springe lidt , det bliver spændene hun har jo vundet nogle LA'er på Distrekt plan :D

Planen er at hun skal være min dressur og spring hest og lidt jagt.. tror hun vil passe rigtig godt til det for hun elsker simpelthen at arbejde under en .. :)

Hun har fået nogle føl også og de er bare super fine !


3/1 - 2010

Så kom Zarisma endelig hjem til mig..Hun opfører sig rigtig fint.. Idag og imorgen får hun lov og stå inde så hun lige kan vende sig til det hele , så får hun ellers lov til at prøve og komme ud med de andre de nærmeste dage:)

Hun står lige nu lidt udenfor nørresundby -

28/1-2010
Tid til ny opdatering, så bliver Zarisma flyttet søndag så kan vi endelig komme igang sådan for alvor :D Den sidste måned har vi bare gået og hygget os hvilket jeg bestemt tror er meget godt :)


4/2 - 2010
Så er Zarisma faldet til i ugger, og idag skridtede jeg en halv time uden noget ballade fra hendes side. SUPER:D

29/3 - 2010
Lige nu går det helt super med Zarisma, Hun er ved og være nem i dressuren men så snart galoppen kommer skal hun lige bruge tid på og slappe af .. Men ellers går det rigtig fint .. Og vi skal snart springe :D det skal nok blive sjovt.. :D

1/5 2010
Så er vi igang med springningen, for nogle uger faldte jeg af til min første spring time , men nu går det helt super og hun er rigtig nem og have med og gøre når vi springer så det er bare super skønt + Hun er blevet nemmere i dressuren dejligt :D

August 2010'
Zarisma Har ændret sig utrolig meget det sidste stykke tid, i juni blev hun flyttet på stald leere hvor hun faldte til med det samme og vi er så småt begyndt og spring igen og det er oppe på de 70 eller 80 cm nu så det går fremad,..

og bare på 1,5 uge er hun bleven en helt anden i dressuren , hun får bagparten mere med sig nu så rigtig fint :D

Nu er det da vist tid til en opdatering..
i november var vi til vores første spring stævne og det gik bare super fint og over al forventning..

Mit i uge 41, var der en vallak som blev ved at hoppe på zarisma mens hun var hingste gal, det var så slemt til sidst at hun gik i knæ så ondt gjorde det på hende :( så dyrlægen kom ud og sagde det ikke var noget udover slagene..

starten af december vælger jeg så og få en massør ud til zarisma for og forkæle hende, men det viser sig så at det står slemt til med hende og hendes krop:( , hun kan ikke bakke ordenligt + hun ikke helt aner hvor hendes bagben er henne :( så massøren sender mig så videre til en kiropraktor (rikke andersen..

Rikke kommer så ud og kigger på hende og synes ikke det tegner alt for godt , dog bliver hun lidt mere positiv sonm hun får hende gået igennem, dog er der ikke mange nerver som føler noget i det venstre forben + hendes muskulatur er ikke ens på hver side... så det er noget af en omgang og få afvide,+ hun tog kun hals og nakke da hun var der, næste gang tager hun bagparten , hun er sikker på det er der det hele sidder.. men om hun ville blive 100 % god igen vidste hun ikke :( men hun kommer igen i febuar..

Ja det er sådan det står til pt og jeg håber selvfølgelig hun bliver god igen ,men lige meget hvad bliver hun hos mig alligevel:)

Febuar 20111
så har rikke været her igen, og det var heldigvis gået fremad med zarisma.. og rikke var positiv så nu laver vi en masse jord træning.. Dog skal jeg have hende i røgten og kigget hendes bagben igennem for og være sikker på der ikke sidder noget evt gigt..

så kom dommen desværre. :( Zarisma havde gigt og spat i begge bagben og havde tydelige smerter :( ville ikke byde hende og leve på medicin resten af sit liv og det var ikke engang sikkert det ville virke, så tog den tunge beslutning og lod hende få fred..

Hun fik fred 13 april 2011 , det var en af de sværeste dage i mit liv ! Det var meget hårdt og komme i stalden dagene efter uden hun stod i sin boks.. så har været igennem en svær tid og det er stadig meget svært for mig det hele.. Bare en uge efter prøvede jeg og gå i hendes boks men mine ben begyndte bare og ryste hel vildt :( ..
Men jeg ved hun har det meget bedre nu og det er det vigtigste og så har det været en stor hjælp at jeg nu har Domingo ..
Jeg synes jeg har gjort alt for Zarisma uden og blive egoistisk.. for hun skal ikke lide fordi jeg vil beholde hende..

Det har været svært for mig og skrive derfor det først er blevet skrevet i profilen nu. .

RIP Zarisma. Du vil ALDRIG blive glemt.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Zarisma R.I.P
Annonce