{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Frk. Fie [Himmelhest] 1994

1.666 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte Dahl
Kvinde | 41 år | Oprettet: 23. okt 2004


Shetlænder Frk. Fie

Fødselsår:
1994
Højde:
omkring 90 cm
Temperament
opmærksom
Gangarter
som en shetlænder nu har der ikke rigtig har lavet noget og går med stor mave :)
Stævner
Ingen
Stamtavle
ingen hvad jeg ved af
Køn
Hoppe
Bemærkninger
2009: Frk. Fie er en shetlænder vi har fået, da ejeren ikke havde forstand på heste, og hun bare gik ved naboen. Han havde købt hende ved en heste handler, så hvor hun kommer fra ved ingen.
Da vi hentede hende stod hun med sin veninde og en hingst i et lille hus. Brugte lidt tid på at fange hende men så var hun også sød, grimen var lidt for stor, så vi må have købt en ny :)
Hun gik lige i traileren og stod meget pænt på vejen hjem.
Da hun kom ud gik Michael lidt rundt med hende og så satte vi hende i Phønix boks, i morgen skal hun så over til naboen og gå med hendes 3 shetlændere.
Tror hun kræver en del arbejde men hun virker til gerne ville :)
maj 2011 Frk. Fie fødte et fint rødt hoppe føl, desværre klarerde den ikke skærene på livets starts. Frk. Fie er ok og går og hygger med de andre på folden :)
maj 2012: Frk. Fie er nu temmelig tyk og vi er lidt spændt på om der kommer et lille føl igen i år, hun tøffer bare rundt og hygger sig med de andre. Hun er lidt mere tynd i år. Men Håber hun klarer sig igennem skærene igen i år :)
september 2012: Frk. Fie er nu kommet hjem og gå, vi har indviet haven kun til hende og Frida :)
Fie er blevet SÅ sød og omgængelig, smeden kan med lethed tage hende er super stolt af hendes udvikling :) Vi er begge glade for at hun er kommet hjem, hygger meget med hende, og hun nyder det. hun er blevet SÅ skøn, glad og nem, hendes Astma er også i bedre lige nu, så det er dejligt
januar 2013 Fie er super nem og har haft så godt af at komme hjem, hun trives emd Sigurd og Frida, og det er hende der bestemmer. Hun er holdt med at hoste og får tørt wrap og står i halm. De hygger i løsdriften og rengdækkenet nyder hun vist at have på :)
Juni 2015; Frk. Fie har haft et par gode år, astmaen var ikke så slem sidste sommer, dog hostede hun lidt og fik spist så græs og snot stod ud på en gang, da hun i foråret startede med at hoste en del, besluttede vi at nu havde hun haft et godt og langt liv, og blev aflivet inden hun fik det træls med astmaen. Vi takker Fie for mange gode år, og hyggelige stunder.
Kommentér på:
Shetlænder Frk. Fie
Annonce