{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Avl Saint Millton Segur Lamarque 2002

9.154 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tinamaria
Kvinde | 59 år | Oprettet: 14. jul 2005


Palomino Avl Saint Millton Segur Lamarque

Fødselsår:
2002
Højde:
163 og vokser pt. (2008)
Temperament
Rolig, følsom og en rigtig drengerøv og fjollehovede på den gode måde.
Gangarter
Gummiboldgang - ekstremt velgående. Han kan virkelig spadsere, når han er i skoven.
Stævner
Ikke endnu men han ELSKER at komme på tur, så vi vil i første omgang starte distancestævner, indtil jeg bliver en mere rutineret rytter.

Han har også evner for dressur og ELSKER ligeså at springe - dog ikke de lave for dem er der jo ingen udfordring i.
Stamtavle
Ja - han er efter Mr. Chapman, Endeavour og Golden Benjamin (elitehingst)

Og hans fulde navn er Saint Millton Segur Lamarque (der var ikke plads nok i tekstfeltet)
Køn
Avlshingst
Bemærkninger
Udover han er smuk, har han et dejligt sind og væsen. Han er ikke hingstet og er nem at håndtere, omend han også er drillesyg og et stort legebarn.

Allerede før jeg havde set ham i virkeligheden, havde jeg af en clairvoyant fået at vide, at der ville være en hel speciel forbindelse imellem os, som jeg ikke ville være i tvivl om. Hun undskyldte, at det lød tosset, men det var som om, at hesten og jeg kunne tale sammen.

Det var med bævende hjerte, at jeg tog til Jylland for at se ham. Til min store skuffelse følte jeg ikke denne forbindelse med det samme, men først da han forsøgte at tage min hårelastik ud af håret!

Efter nogle begynderskader og uheld (han er min første hest) har han flere gange vist sin tilknytning til mig. Især hvis han synes, hestehviskeren er "dum" - så løber han hen til mig som et barn, der hænger i mors skørter.

Ydermere har jeg fået at vide, at jeg kommer til at kunne ride ham kun ved tankens hjælp uden sadel og hovedtøj, hvilket lyder stort i min verden og det glæder jeg mig til.

Jeg har nogle gange oplevet at tænke på at ville sætte ham i trav, hvorpå han uden lyd- eller kropssignal af sig selv er begyndt at trave! Så oplysningen overrasker mig ikke.

Du kan se flere billeder på www.danskfengshui.dk/hingst.htm. Mere specielle fotos kan du se på www.danskfengshui.dk/billeder.htm. Bestillinger modtages, hvis du ønsker nogen af din egen hest, kæreste, barn, hund eller kat.

I februar 2006 fik Millton midlertidig avlsgodkendelse og går i dag som stodhingst med hans kone Talena - en stor RDH-hoppe.

I dag er Millton avlsgodkendt i British Palomino Society og er registreret EU-hingst. Jeg har selv to palomino hoppeplage efter ham og hans var med til folingen af den sidste, hvilket gav nogle kanone billeder og filmoptagelser til min film og bog om hingste - "Et værdigt hingsteliv".

Millton er utrolig sød og nem, når han bedækker og han er i opstaldningsregi flere gange blevet kaldt en mønsterhingst, en englehingst, en stjernehingst i adfærd og han er altid god, som dagen er lang.

Millton blev far til palomino hingsteføllet Saint Opportunity d. 4/1-08. D. 2/6-08 blev han far til palomino hoppeføllet Rubinsteins Fabrina. D. 22/6-09 blev han far til palomino hoppeføllet Rubinsteins Fabrina.

Hvis der er andet, du vil vide, er du velkommen til at spørge.
Kommentér på:
Palomino Avl Saint Millton Segur Lamarque
Annonce