{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Flying Figo [Himmelhest] 2007

2.803 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Chelina P
Kvinde | 33 år | Oprettet: 13. jun 2006


Welsh Partbred (Sec F) Flying Figo

Fødselsår:
2007
Højde:
163 men vokser skam stadig :-)
Temperament
Umiddelbart virker han MEGET rolig. Tager tingene rigtig flot. Han er meget nem at omgås både i stalden og på folden.

Nu har jeg jo haft ham i nogle måneder efterhånden og må indrømme at han er noget af det nemmeste jeg nogensinde har haft med af gøre. Man kan bestemt ikke mærke på ham at han er hingst......... ENDNU ;o)
Gangarter
De ser flotte ud :o) men de bliver nok endnu bedre når han bliver lidt ældre!
Stævner
Ingen endnu, men helt sikkert at det kommer ;o)

Men han har været på føl og plag skue, med hans gamle ejer hvor han fik fem 9 taller, super sejt :D

Store heste dag september 2010, hvor han fik et 7 tal og en rigtig fin udtalelse.
Stamtavle
Far - Fiango W.
Mor - Flying Madonna

Resten kommer senere, den er rimelig lang :o)
Køn
Han er en super smuk hingste basse. Og håber da helt bestemt at han altid skal være det!
Bemærkninger
Figo hentede vi lørdag d. 09-01-2010 om eftermiddag i Jylland, hos en utrolig sød dame. Så har ikke haft så længe, så det er selvfølgelig svært at fortælle om ham. Men han lader til at være en kanon hest og håber på rigtig mange gode år med ham! Kører turen hjem tog ca 4½ time og han tog bare turen så sejt. Det var en hel fornøjelse når man nu skulle kører så langt..

I dag d. 10-01-2010 var Figo ude og møde sine nye lege kammerater hvilket gik RIGTIG godt. Han går sammen med en hingst på hans egen alder og en vallak på 9 år, og det går bare super. Figo kommer til at gå i løsdrift fra i morgen af og så må vi se hvad han siger til det, ellers er der heldigvis en ledig boks til ham :o)

Lige nu står han i stald med 3 hopper og 2 andre vallaker, men det lader absolut ikke til at genere ham at han står ved siden af en hoppe og overfor en hoppe. Han er bare cool!
- håber han bliver glad for at være hos os..

I dag d. 11-01-2010
Så fik jeg igen taget lidt billederne af ham ude på folden og det ligner han trives ved at være her. Han leger rigtig meget med hingsten på hans egen alder, det er bare dejligt :o)
Jeg har desværre måtte smide et dækken på den lille dreng da han stod og rystede og var kold ude i løsdriften. Men efter han fik dæknet på skyndte han sig ud i sneen!
- jeg er virkelig blevet glad for ham, og det køb kommer jeg aldrig nogensinde til at fortryde :o) !!!!

I dag d. 14-01-2010
Figo er faldet rigtig godt til, hvilket jeg er meget meget glad for. Figo er begyndt at acceptere mig rigtig meget, og det gør mig meget glad indeni. I starten havde han lidt svært ved at finde ud af hvem jeg var og hvad jeg ville, han kunne ikke helt forstå det. Men nu? Jeg når lige ind i stalden og så er han næsten på vej ud af hans vindue i boks døren :) For leden dag da jeg var helt alene i stalden, valgte jeg at strigle Figo lidt, hvilket resulterede i at han simpelthen bare ville lege. Han begyndte at tage alle tingene i strigle kassen og kaste med dem, PLUS den strigler jeg havde i hånden! Han er bare for sød <3

- Jeg ville have været nede i Hest&hund i dag og køber lidt ting og sager til ham, bla et vildt flot hovedetøj. Og så ville jeg rigtig gerne ha været ude og trække en tur med ham, men jeg er desværre blevet rigtig syg, så det må vi vente med til i weekenden :( øvøv.

I dag d. 02/02/-2010
Figo har simpelthen været så ekstrem kærlig i dag, uanset hvad jeg lavede så skulle han bare være med og skulle hele tiden nusse mig i håret og i hovedet.
- han er bare noget af det sødeste. Og han trives bare så godt sammen med den anden hingst, det er bare så perfekt <3 Når det bliver lidt bedre vejr, tror jeg at jeg vil prøve at trække en tur med ham og vende ham lidt til biler osv osv.

I dag d. 14/5-10 har været en stor dag for Figo, han har fået vasket ben, blevet striglet godt og grundigt og fået klippet man. At få vasket ben var ikke lige det han syntes var aller fedest ;o) men at blive striglet og klippet var han ganske tilfreds med.. Så skulle han i trailer, hvilket også gik rimelig okay, og så var det ellers afsted til Hørsholm for der ventede der en røntgen undersøgelse. Og der var bestemt ikke noget at være nervøs over, for han var helt uden fejl og skader. Så jeg er en meget meget glad heste ejer lige nu :o)

I dag d. 30/6-2010
Jeg regner stærkt med at hoppe op på ryggen af Figo i næste uge :o) bliver så spændende. Glæder mig virkelig.

I dag d. 7/7-2010 var jeg oppe og sidde på Figo :) JUBIIIII. Det var bare den fedeste fornemmelse.. Nu har jeg også ventet på denne dag siden jeg fik ham.. Han var rigtig dygtig og tog alt super godt.. Faktisk så godt at han slet ikke bemærkede at jeg hoppede op på ryggen af ham :) hvilket resulterede i at han fik et chok da det gik op for ham at jeg lige pludselig sad deroppe, så han lavede lige nogle reje hop, og valgte at falde af da jeg ikke ville tage i tøjlen og få revet ham i munden.. Synes han tog det rigtig pænt.. Så på fredag hopper jeg på ham igen :)

I dag d. 9/7-2010 skulle Figo igen have rytter på. Desværre skal jeg holde min hånd i ro i et par dage mere :(
Men heldigvis har jeg fået min veninde Shannon til at hoppe på ryggen af ham, indtil min hånd er go igen. Han var så dygtig, lavede INGEN ballade, hun kunne endda sidde på ham mens han skridtede rundt med hende. Han var så ligeglad :D
- han er simpelthen jordens nemmeste hest <3

Ved godt der ikke er så mange billeder, og at de måske ikke er helt så spændende, men der skal nok komme flere billeder :o)
Kommentér på:
Welsh Partbred (Sec F) Flying Figo
Annonce