{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Mastrup Ally [Tidl. part] 2001

3.480 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise N
Kvinde | 26 år | Oprettet: 6. dec 2009


Fjordhest Mastrup Ally

Fødselsår:
2001
Højde:
Ca. 148
Temperament
Ally er en meget sød livlig pony! Hun kan godt være stædig og ikke rigtig gide ud på tur, eller når man rider dressur. Men når man først har fået hende i gang forsvinder stædighende normalt. Hun kan dog også finde på at hidse sig selv op, og kaste med hoved og trippe rundt, men hun er til at kontrolere :) Man kan godt mærke på Ally når hun vil arbejde og når hun ikke rigtig gider. Det er altid bedst bare at tage en tur i skoven hvis hun ikke lige gider, men det er ikke altid hun slipper :)
Gangarter
Skridt: Hun har en meget rumlig skridt, hele hendes krop er med selv hendes hoved xD

Trav: Hendes trav er dejlig behagelig, den er ikke så rumlig som skridten. Hun har en rigtig flot trav :)

Galop: Hendes galop er mere rumlig en skridten! Når man ligger et anspring, springer hun af sted og hele hendes krop følger rutmen. Men den okay at sidde, selv om man godt kan have lidt svært ved at styre hende rundt, begrund af hun ikke har sådan en godt balance.
Stævner
Et lille fastelavnstævne/ponygames

8/5 2010.
LD1: 60,00%
Min kommentar: Jeg synes det gik rigtig godt og hun gjorde det super. Hun gik bare som hun skulle. Jeg synes der imod ikke selv jeg gjorde det særlig godt. Jeg var alt for nervøs, men jeg er mere end tilfreds med Ally! :D

9/5 2010
Sløjfespring 20 cm: 4 fejl
Min kommentar. Hun gjorde det super godt og det gik så godt. Vi rev desværre ned en gang, men det var 100% min skyld

Med Camilla (ejer)

LD1 til
66,67 %
1. plads :D

LD2
61,6 %
Uplaceret

LC2
58,6 % Men hun glemte programmet så fik 6 minuspoint :(
Uplaceret

12/3 Dressur - BNR
LD2: 66,11%
1. Plads :D

LC1: 60,4%
Uplaceret

13/3 Spring - BNR
LF - 50 cm sløjfespring
4 fejl

2/4 - 11
Dressurstævne på SIV
LD2
Dommer M: 61,33%
Dommer C: 63,??%
Gennemsnittet: 62,5% 3. Plads

LC1:
Dommer C: 55,00%
Dommer M: 62,50%
Gennemsnitet: 58,75% Uplaceret
Stamtavle
Far: Tor Halsnæs
Mor: Mastup Chanett
Morfar: Eros
Mormor: Mastrup Zita
Farfar: Monolitt
Formor: Fie Halsnæs
Farfars far: Bronse
Farfars mor: Modella
Formors mor: Angelique Halsnæs
Farmors far: Hilder
Morfars far: Dalar
Morfars mor: Tilda
Morfars far: Risdals Rix
Mormors mor: Luise
Køn
Hoppe :D
Bemærkninger
Jeg startede med t ride Ally nede på Bredekærgård (en slags rideskole), hun var en god sød og dejlig hest. Lidt stædig, men ellers virkelig dejlig at ride på. Hun kunne ikke rigtig noget dressur og springningen var heller ikke det bedste, men det fik vi arbejdet lidt på. Vi startede nogen stævner og det gik rigtig godt, selv om vi begge ikke var særlig erfaren på det område. jeg har aldrig tænkt at jeg virkelig ikke gad ride hende, mens hun stod på bredekærgård, det var bare svært at finde dressur hesten frem i hende igen. Jeg viste hun havde, kunne gå før hun kom til os. Havde set nogen billeder fra gamle ejer og prøvet så godt jeg kunne at finde det frem, hun havde, kunne før i tiden, men det lykkes ikke rigtig. Så senere skulle bredekærgård lukke ned og Ally blev sat til salg. Så Ally blev solgt til Camilla. Det lykkes Camilla at finde Allys gemte talent frem og jeg kunne følge dem i gennem udviklingen, fordi min part stod samme stod som Ally. Ally blev rigtig dygtig på mange områder og forbedre sig hele tiden, og gør det stadig. Jeg passede hende for Camilla en gang imellem når hun tog på ferie eller bare ikke havde tid, og så den 24/12-10 tilbudte hun mig parten på Ally, en gang om ugen. Det takkede jeg selvfølgelig ja til og begyndte så at ride hende seriøst igen. Det startede med jeg kun red dressur, den første periode, begrund jeg havde savnet det, da min nuværende part ikke rigtig kunne noget inden for dressur. Hun var fantastisk og hjælp mig med at få trænet det glemte op, efter jeg ikke havde redet dressur så længe. Men da jeg så fik part på Flicka og også begyndt at ride seriøst på hende, begyndte jeg så småt også at ride i skoven på Ally, og selvfølgelig viste hun sig at være fantastisk på det område xD Har ikke springet så meget på Ally siden bredekærgård, men det har heller ikke været noget jeg rigtig har stræbet efter på nogen måde. Men er super glad for at jeg begyndte at ride hende igen og hun betyder utroligt meget for mig, selv om jeg ikke rider hende så tit, som jeg gerne ville :)

Opdatering 4/2 2010
Jeg sprang på Ally for første gang i dag og hun var bare super. Hun har aldrig sprunget så højt med nogen som vi gjorde. Hun sprang hele 65 cm fantastisk elsker at ride hende. Jeg ved ikke men der er noget over hende der gør at jeg elsker at ride hende. Vi får også snart en ny fjordbolde nede på gården. Håber den er lige så sød men den ville aldrig kunne slå Ally.

Opdatering 11/2 2010
Vi trænede lidt slalom i dag. Det gik faktisk meget godt bort set fra at hun snublet rimeligt meget. Glæder mig så super meget til jeg skal til fastelavns stævne på hende på søndag. Det bliver så hyggeligt! Hun er bare ikke så god til pony games men det går nok. Jeg elsker virkelig at ride hende. Jeg ville ønske mine forældre havde råd til at købe hende men det har det ikke så snyd. Men jeg elsker stadig min dejlige store fjordbolle Ally

Opdatering 13/2 2010
Ally var ret mærkelig i dag. Hun blev bange for noget i et hjørne og jeg ved ikke hvad det var. Hun opførte sig underligt og ville ikke gå derhen. Jeg håber virkelig ikke hun er sådan i morgen. Jeg skal også have pisk på hende i morgen så opfører hun sig bedre. Håber jeg :-(

Opdatering 14/2 2010
Vi var til fastelavn stævne i dag det var rigtig sjovt. Vi leget ponygames det var rigtig hyggeligt selv om vi tabte. Ally var klædt ud som dronningen. Hun var faktisk også lidt dum. Hun havde lige fået den ide om at alle levende væsner skulle trampes ned. Hun gik ind i en mindst tre gange selv om jeg hev vildt hårdt i hende(som jeg ellers aldrig gør) ville hun stadig ikke reager. Men hun skal bare læres lidt op det er det hele. Jeg skal nok lærer hende at opfører sig ordentligt

Opdatering 12/4 2010
Spring træning i går. Hun opførte sig mærkeligt hun kunne ingen gang springe 30 cm uden at rive ned og sidste gang jeg sprang på hende kunne hun springe 70 ude at rive ned! Hun har heller ikke sprunget i helt vildt lang tid vi øver mere dressuren. Glæder mig også helt vildt til stævnet d. 8 og 9 maj. Skal både stille op i dressur og spring. Vi skal stille LD dressur og kyllingen springning. Kyllingespringning er 10,20,30 eller 40 tror jeg stiller i 20 eller 30 :-). Glæder mig kan allerede programmet til dressuren :-)

Opdatering 8/5 2010
Ally gik så godt i dag. Det var min skyld af vi ikke red mere end 60 %. Jeg var så nervøs! men jeg er godt tilfreds med den 1. plads vi fik. Hun gik godt til opvarmning og lige så godt på banen. Det var så hyggeligt og hun elsker det virkelig. Hun var heller ikke bange for grisene heldigvis
LOVE YOU

Opdatering 9/5 2010
Øv øv fik 4 fejl i springningen men det var min skyld :-(
Jeg skal altid sparke til Ally lige inden springet ellers river hun ned. Det glemte jeg selvfølgelig på de sidste spring fordi jeg tænkte yes vi er fejl fri igennem. Er ret sur på mig selv men Ally klarede det godt rigtig godt!

Opdatering 22/5 2010

Vi øvet shenkel-vining, bagpart-vening og bakke øvelsen i dag. Det gik rigtig godt! Hun kunne næsten gå ordentligt. Efter jeg kun har øvet det med hende 2 gange er det godt hun allerede kan med for parten. Men bagparten kan hun ikke helt endnu. Hun kan nogen gange men det holder aldrig rigtig hele vejen :S Ellers var hun helt vildt dygtig. Det er første gang jeg har lavet en bagpart-vening på hende og hun gjorde det bare! Plus plejer hun ikke at gå lige når hun laver bakker men det gjorde hun i dag! I var fald til sidst er så stolt så kan vi snart ride en ordentligt LB. Håber jeg kan få styr på den shenkel-vining. Håber hun finder nogen søde køber hun skal i tilbage til heste-handlerne det bliver over mit lig!

Opdatering: 25/7 2010
Hun gik så godt i springning i dag. Vi kom helt op og springe 75 cm i enkelt og 50 60 i okse! Elsker dig min dejlig Ally! Så er der også stævne den 7/8. Vi skal starte 30 cm og 40 cm. Plus Mille skal starte bom!

Opdatering 6/8 2010
Så er det officielt Ally bliver Camillas! Er så glad på hendes vegne så behøver jeg heller ikke at bekymre mig om at jeg aldrig skal se hende igen :) Jeg ved hun for det godt og jeg kommer nok også ud og ser til hende et par gange måske :) Det bliver så godt. Nu skal hun bare have den bøje prøve men hun er blevet afklaret rask af dyrlægen så hun skal nok klare det! Det er bare så godt ;) Glæder mig også til i morgen hygge dag med ride klubben. Vi skal springe stævne spring nu hvor der ikke blev noget stævne alligevel :( Men det bliver stadig hyggeligt ;)

opdatering 10/8 2010
Ally gik igennem bøjeprøven uden nogen mærkninger! Det er bare så godt og hun fik også sin vaksination (staves) nu hvor vi var i gang! Så er hun 100 % Camillas nu. Det er super godt. Selv om jeg kommer til at savne hende kan jeg jo komme til at se hende igen:) So good!

Opdatering: 10/12 2010
Nu er det lang tid siden der er kommet en opdatering her inde, men har ikke redet hende seriøst før nu! :D Camilla ville lige se mig ride hende engang inden jeg skal passe hende i 4 dage i næste uge! <3 Glæder mig xD. Nå men vi red ned til ridehuset som gik super fint. Han prøvet lige at narre mig lidt, men hun var super fin :D Nede i ridehuset gik det super fint. Dressuren var ikke så god, men jeg har ikke redet Ally i dressur i et halvt år og har ikke redet dressur i det hele taget i 5 måneder. Så jeg er godt tilfreds med det vi opnåede. <3 Vejen tilbage gik også meget godt hun lavet ingen unoder og opførte sig som en engel :D Glæder mig til jeg skal passe hende. Hun er så dejlig prut!:D

Opdatering 23/12 2010
Har passet hende nu, men har fået af vide at jeg skal have part på hende de næste 2 uger 3 gange om ugen. Men indtil videre har vi kun redet dressur :D Hun har været dygtig vær gang og der er fremskridt hele tiden. Hun kan det jo godt det er mere mig der skal have øvet mig xD Vi startet med at jeg kun kunne få hende stabilt til bidet i skridt nu efter 1 uge kan vi i alle 3 gangarter plus shenkel- vininger :D Happy! :D Elsker dig pony xD Selv om du kan det hele i forvejen :P Nu skal vi også ned og springe på søndag. Jeg glæder mig til at se hvordan det går. Jeg har ikke sprunget på en hest der ikke lavet elevator hop i meget lang tid xD Så jeg ryger sikkert af :P

Opdatering 25/12 2010
Så fik men part på Ally! En gang om ugen vær torsdag! :D Ind til videre er det gratis men hvis hun begynder at kræve penge så skal hun nok få dem ;D. Er bare så glad! :D Tak Camilla xD

Opdatering 20/1 2011
Red for første gang på engen siden sneen kom! :D Pony var rigtig sød, selv om hun havde krudt i røven xD Hun havde lige besluttet at alt var farligt. Men vi fik nu redet dressur alligevel og hun gik super godt i galoppen! :D Selv om hun gerne ville ud og galoppere om kap med Flicka xD Vi fik også øvet lidt shenkel-vigning, men det gik ikke så godt. Hun kunne ikke rigtig koncentrere sig :P Men vi fik lavet en god i både skridt og trav :D Bag efter skidtet vi en lille tur. Hun var super sød. Hun bliver bare bedre og bedre! :D Nu kan hun snart starte en LC til rigtig gode procenter :P

Opdatering 19/2 2011
Nu er det lang tid siden jeg har skrevet men det går altså super godt, som altid! :D Ally og mig vi er nået rigtig langt i dressuren ;) Nu kan hun næsten gå helt stabilt i galop og i skridt og trav går hun allerede stabilt ned :) Desuden har jeg prøvet lidt versade men det er hun ikke så god til men det går frem xD Hun er også blevet god til shenkel-viningerne :D Nu kan jeg både for forparten og bagparten med uden pisk. Jeg tror ikke jeg har brugt pisk siden D. 9 januar da jeg fik part på Flicka! :D Kan faktisk slet ikke finde den xD Men når vi rider tur går det også godt Ally er slet ikke så strid som hun nogen gange var. Nogen gange skal der lidt overtalelse til før hun går frem, men hun kan altid overtales! :D Da vi så red ned i ridehuset i dag og for første gang red i Hal 2 så gik hun virkelig virkelig godt! :D Og jeg kunne slippe hende helt på vejen hjem og hun gik bare. Hun stoppet ikke op og kiggede på noget hun gik bare :D



A: Altid elsket
L: Lalleglad
L: Lille
Y: ynglings hest
Kommentér på:
Fjordhest Mastrup Ally
Annonce