{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Freja R.I.P :'( [Himmelhest] 1999

1.654 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Matilde H
Kvinde | 31 år | Oprettet: 17. jan 2010


Haflinger Freja R.I.P :'(

Fødselsår:
1999
Højde:
140 cm.
Temperament
Freja er en rigtig dejlig lille dame.. hun er min prinsesse, hun er super sød, nem at have med ude til stævner.. hun er i det hele taget bare rigtig nem at have med at gøre. Dog er hun hoppe og kan da godt have sine egne meninger engang imellem. :)
Gangarter
3 rigtig gode gangarter. God taktfast skridt. Stor trav og stor galop. Stor i forhold til at hun er pony.
Stævner
Jeg har selv kun startet 3 stævner på hende, da jeg var meget ung da jeg købte hende og hun skulle tilrides først. Jeg fik 2 2. pladser og en enkelt 3. plads. Min veninde har også haft startet hende og fik en 2. plads. En pige på 10 der har startet hende to gange fik en 2. og en 3. plads.
Stamtavle
Far: Matthias. HAH 13 DK HHA
Farfar: Mohammed 1045 AUT HA
Farmor: Umba 11741/T AUT HA
Mor: Fiffi Futte ( kaldet Sofie) HA 271 DK HA
Morfar: Liz. Aros HAH 9 DK HA
Mormor: Fiff HA 156 DK HA
Køn
fantastisk lille hoppe :) <3
Bemærkninger
Freja er en utrolig sød pony ,der er god som dagen er lang. Hun er min lille prinsesse og bliver absolut også behandlet som en. Hun er mors pige, og følger efter mig som en lille hund. Hun er rigtig god til børn og allle kan sætte sig på ryggen af hende, uden at hun gør andet end bare stå muse stille og vente på at der bliver givet lov til at gå. Hun er forholdsvis trafiksikker og bliver meget sjældent bange for noget, men engang imellem har hun dog sine egne meninger ,og vil gerne vise dette ved at blive stædig, hun opgiver dog hurtigt projektet da hun alligevel ikke gider lave ballade. Hun er utrolig sød og venlig.. hun elsker at lave tillidsøvelser og lege i ridehuset.. hun er utrolig lærenem, hun elsker at lære nye ting og tricks.. hun er virkelig dygtig til stort set alt nyt hun lære.. jeg har et meget specielt forhold til freja, da jeg har haft hende siden jeg var 10 år. Hun var / er min første pony.. vi har været sammen altid.. vi har været super mange ting igennem sammen , og vi skal sikkert igennem mange flere, både op og nedture, men vi klare alt sammen mig og min prinsesse.. freja skal blive hos mig til den dag hun skal forlade denne verden.. hun kommer aldrig væk fra mig, nogensinde.. <3 freja er blevet en engel, men har bestemt ikke altid været det.. hun har været utrolig svær at have med at gøre som lille.. hun er stærk, og hun er en hoppe med stort H.. :) damen ved hvad hun vil.. hun har ændret sig meget siden hun var lille, med hensyn til hendes måde at være på.. jeg bruger meget tid på at træne fra jorden med hende.. tillidsøvelser, sjov, forståelse, omsorg, kærlighed , og et helt særligt venskab , har gjot freja til den helt igennem vidunderlige hest hun er <3 jeg tror ikke på der findes problemheste, kun uforståelse og utålmodighed, fra menneskets side af.. jeg er utrolig stolt af min smukke haflinger, jeg ved at hun er noget udover det sædvanlige, noget helt for sig selv, og jeg er stolt af at hun er blevet den hun er<3Freja er mit et og alt, og hun vil være hos mig for altid<3

- Det var en ubeskrivelig tid med min dejlige prinsesse.. en tid jeg aldrig glemmer.. hun har været en del af mit liv alt den tid jeg husker, hun var mit liv !
det har været en fantastisk rejse, som nu er slut.. vi kommer aldrig til at ligge sammen i ridehuset mere .. kommer aldrig til at mærke hinanden igen .. aldrig til at ride på hende igen.. men jeg ved vi ses igen en dag.. jeg ved hun venter på mig deroppe.. je kigger mod himlen hver dag og hører hende kalde, når jeg kigger ned på folden hvor hun gik, ser jeg hende komme løbende hen til mig.. så jeg ved hun er der, jeg har plantet et træ der hvor hun lå da hun gik bort, der ved jeg at jeg altid kan snakke med hende.. og altid mærke hende helt tæt på mig.. hun løber stadig rundt på folden sammen med de andre,men nu uden smerte..de kan bare ikke se og ikke hører hende, men mærke hende.. jeg kommer aldrig til at give slip på min prinsesse.. hendes navn står skrevet på mit håndled.. og jeg vil altid mindes hende.. freja var en ubeskrivelig pony, vores bånd var fantastisk.. hun har været utrolig svær at have med at gøre i hendes unge år.. der findes ikke det hun ikke har forsøgt på at gøre for at skade mig, og gøre mig ondt.. hun var umulig.. men jeg så igennem det og fandt den vidunderlige pony hun var frem.. vi udviklede et unikt bånd som ikke engang døden kan knække.. vi vil altid være bundet sammen.. jeg tror ikke man kan beskrive hvad sådan et dyr kan betyde for en,.. man kan kun selv opleve den kæmpe kærlighed.. ingen kærlighed er uden smerte.. jeg føler en smerte så ubeskrivelig stor.. det holder aldrig op..
men man lever kun en gang og man kommer ikke igennem livet uden modgang.. jeg accptere aldrig at freja blev taget fra mig i så tidlig en alder.. det er slet ikke fair, men man lære at leve med det. der går lang tid, men det gør man.. lige nu tror jeg stadig ikke på jeg nogensinde lære at leve med det, men folk fortæller mig at det gør man.. tiden læger alle sår.. det er kun et spørgsmål om tid.. jeg vil altid mindes denne fantastiske haflinger .. hun vil være i mit hjerte for altid..
vi ses igen en dag prinsesse.. jeg elsker dig <33
Kommentér på:
Haflinger Freja R.I.P :'(
Annonce