{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Karim Ibn Sansal 1997

3.404 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Karim Ibn Sansal

Fødselsår:
1997
Højde:
160
Temperament
Nok den mest rolige araber der kan gå på fire ben :b
Gangarter
Skridt : Over middel
Trav : Over middel
Gallop : over middel
Stævner
Show da han var 3 en halv mdr 97 : 3plads

Jagt på langeland 09 : uplaceret ( det var mig der var en kylling! )

Dressur Lc1 09 : Uplaceret - en uheldig start da vi sq ind i ridehuset! Karim stresser sig selv op & kan ikke holde fukus!

Stamtavle
Far : Sansal ox+ 1906
FF : Santhos
FFF : Salinka
FFFF : Pierrot
FFFFF : Saika
FFFFFF : Czort
FFFFFFF : Pierzga
FFFFFFFF : Saudi
FFFFFFFFF : Scheherazade
FFFFFFFFFF : Kilimandschsro
FFFFFFFFFFF : Kapelka
FFFFFFFFFFFF : Patron
FFFFFFFFFFFFF : Sawda

- - - - - - -

Mor : Jellybean ox 1280
MM :Fortissimo
MMM : Kissmet
MMMM : Rissaz
MMMMM : Fortun
MMMMMM : Cinnabar
MMMMMMM : Kisala
MMMMMMMM : Indriss
MMMMMMMMM : Kazra
MMMMMMMMMM : Neptun
MMMMMMMMMMM : Faraz
MMMMMMMMMMMM : Nasmeshnik
MMMMMMMMMMMMM : Turquooise
MMMMMMMMMMMMMM : Salomon
MMMMMMMMMMMMMMM : D. Dawn's Kiss
Køn
Meget lækker :D
En dejlig vallak
Bemærkninger
- Karim Ibn Sansal -

Hvor skal jeg begynde ? Jeg prøver så småt <3

Jeg var så heldig jeg fik æren for & købe Karim sidste år i Aug, Der blev min drøm opfyldt <3 Karim er & bliver mit hjertebarn , jeg tror slet ikke der er nogen ord der beskriver hans & mit venskab, Vi begyndte stille & roligt & opbygge vores venskab allerede længe før han blev min, jeg fik lov til at ride ham for hans ejer & forelskede mig selvf med det samme :i Karim er en dejlig araber bølle på de 13år nu (: - han er ikke gammel eller ung, men lige i hans perfekte alder for mig, vi lære hinanden en masse hver dag, Jeg Kan slet ikke sætte ord på hvor meget min bølle'dreng betyder for mig nu, tror slet ikke jeg ville kunne undvære ham nu :i <3
- Jeg har lært en ting på det her år! Ægte kærlighed finder man ikke med det samme :i Jeg fandt min kærlighed frem for karim da han blev helt min :i <3 Jeg elsker min bølledreng OVER ALT! - En hverdag unden ham nu? er ikke en ordenlig hverdag :i Som sagt længere oppe kan jeg slet slet slet ikke beskrive ham med ord - Tror ikke der findes ord for ham :i

16-8-09 : Idag var vi på tur, selvom det blæste tog rimmo det så foooot <3, ogs sprang vi bagefter på stupmarken :b du så fandes dygtig skatti <3 selvom der lå plastik & blæste rundt var du ligeglad (:

31-8/09 - Idag legede vi på banen puha Rimmo elskede den, skum sved mellen ballerne & driv våd over alt :D der kom nogen buk :D man kunne tydligt se han var araber idag :D .. Han elskede & løbe frit uden noget <3 Love You <3

Et helt specielt forhold mellen rytter & hest - Karim ibn sansal ? vores veje skilles aldrig! <3

Den 18 Januar 2010.
Så startede vi op med ridningen igen :) skønt efter en pause på ca 3måneder. Har simpelthen ikke turt med min graviditet, men tog chancen & kastede mig ud i det :) er du/i gal(e) han er lækker & ride selvom han har stået sille så lang tid. Jeg er så overresket af min bølle, han er simpelthen så dygtig :) - Ingen kan nogensinde måle sig med dig minskat.


Den 19-8-2010 : Idag valgte jeg at tage den tunge beslutning at sætte Karim min dejlige dreng til salg da jeg ikke føler jeg kommer længre med min ridning på ham, jeg har gjort mit for karim, selv om det er med en tåre ned af kinden så må jeg videre :( - HELDIGVIS! er der dukket en rigtig sød muligvis "køber" op der måske gerne vil have min dejlige basse dreng :) Jeg håber & ber til det er det rigtige for ham :)

Den : 24-8-10 - Idag blev mig & Louise enige om at bytte heste da jeg ikke kommer så meget længre med karim (: - Det med grædende hjerte, men livet går jo desværre videre :) - Jeg ved karim får et super hjem med folk der kan bruge ham til det han er god til :)


Den 29-8-10 : Idag blev Karim hentet :/ Har aldrig tudet sååå meget i hele mit liv ;( - Du vil altid være elsket basse mand!

Den : 29-7-11
For et par dage siden kontaktede jeg Louise, der har karim & fik svar idag! :) Dog var det den kedelige nyhed af Karim har fået gigt i det ene forben så han sq aflives!
Fik hurtigt sendt en sms til Louise, om jeg gerne ville tage ham retur, istedet for han sq aflives, da jeg simpelthen ikke kunne bære tanken!
På nuværende tidspunkt har karim ikke smerter & lever egentlig et normalt liv heldigvis, men det kan gå begge veje!
Louise & jeg aftaler jeg får Karim retur, så om 3uger kommer min basse hjem & går som hygge hest, han bliver aldrig nogensinde ridehest igen! Men heller det end han allerede nu sq til de evige græs marker :)
Jeg er så lykkelig! <3

Den 29/7-2011 : Idag skriver Louise til mig igen, om jeg kan få Karim hjem allerede mandag trisdag :) åh selvf ville jeg det, men i det vi ikke havde fået lavet fold eller andet måtte jeg jo finde et midertidigt hjem til min baby (: jeg ringede og skrev rundt men ingen havde mulighed for af tage hest ind nu :( Jeg ringer til den sidste på listen & BINGO!!! Jeg ku få en plads! <3 Så min baby kommer hjem Mandag <3

Den 1/8-2011 : Idag kommer min baby hjem! JUBII. Gik rigtig & talte timer ned til jeg sq ud og tage imod ham, men så ringer louise! Der er sket noget så de bliver forsinket! men det helt okay (: to timer senere ankommer min pris! <3 Hold nu kæft han har været savnet (: Tiden gik bare med og nusse om min store dreng :)


D. 9/8-2011
Efter lang tids snakken med dyrelægen der har givet mig en go forklaring omrking gigt har han afblæst det skulle være det i det der ikke er blevet scannet eller andet - så nu er vi i gang med genoptræning :) Endelig fik jeg købt ny sadel hovedetøj, underlag mm til bassen så nu er vi i gang :)
Gud hvor har jeg savnet & ride!

Den 13/8-2011
Idag kom den søde Hr. Smed & ordnede fusser på bassen, fik afvide af det var 3-4 mdr siden prinsen sq ha ordnet dem :( forstil jer lige hvordan de så ud :( Han fik den beskåret rigtig fint & lagt speciel sko på for de kan rette sig op igen :) hans hov var helt plat fodet de lignede mildt sagt noget der var løgn! Der blev mærket efter hævelser som er et meget stort tegn på gigt, men intet der :) Prinsens sener var blevet skruket til det aller nyderste grundet han ikke var beskåret som han sq & der var gået så lang tid siden han sidst havde fået nye sko.

Den 26/8-2011
Idag red vi en lang tur! Vælger vi skal slutte dagen af med & hygge på banen med lidt tricks, da vi har gjort det lidt tænker jeg vi kan da tage nogen bomme ud så bassen sq trave over dem, han bliver så ivrig & vælger af springe over dem :D Hans fold kammerat bliver trukket på tur & karim vil med! 1,2 & 3 så springer han over hegnet der er på ridebanen, han har ikke fart nok på så han skraber sine forben, av av :( han får lavet et sår der bløder lidt, men ingen tegn på ømhed eller halthed.

D. 8/9-2011
Idag måtte jeg endnu engang kontakte Dr.dyr.. Karim har en del " skæl " & pelsen forsvinder :( Dyrelægen mener det enten er lus eller eksem, nu skal han tættes & se om der er levende lus, er der det skal han selvf i behandling, er der ikke er det eksem, der skal behandles, med antibiotika, øv hvor det surt for den bette hest :(
I dag i ridningen var han os halt! Hvor det bare surt nu det bare går så fandens godt. Håber på der intet er imorgen & det kun er det spark han har fået idag.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Karim Ibn Sansal
Annonce