{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kronborgs Athene [Tidl. hest] 2006

2.478 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Kronborgs Athene

Fødselsår:
2006
Højde:
ca. 165cm
Temperament
opmærksom
Gangarter
de er rigtig fine
Stævner
første stævne 10-09-11
Athene 5 år
hodsager rideklub - klub stævne
LD1: 62%
Komentar:
blev lidt bange for publikum, en hund der gøede, og en der kom kørened på scoter, men ellers et fint program og hun var super sød ellers :P<33 dejlige dyr<3

håber snart på flere, men hun skal lige være helt klar til at komme ud og starte :)<3
Stamtavle
ingen men faderen er friser med papir

moderen Madonna er noget araberblanding
Køn
meget køn hoppe
Bemærkninger
det er min søster der skulle ud og kigge på en hest der hedder madonna, hvor der så var en friser hingst der var hoppet ind til hende om natten, så de vidste ikke om der ville komme et føl men min søster købte hende og sagde det var ligemeget, hvis der kommer et føl så kommer der et føl. så nogle måneder efter blev der født et lille fint hoppe føl hun var rigtig nuttet og havde meget lange ben, de var rigtig svære at styre for hende, så havde vi hende med ude og ride hvor hun gik ved siden af moderen, og hun galoperede bare rundt og væltede et par gange hun havde ikke helt styr på de små lange ben endnu men det blev meget bedre, hun er nu blevet en rigtig fin hoppe der nok kommer til at gå en del dressur, for hun ser nu, ud til at blive en dressur hest for hun er rigtig fin men vi ved ikke rigtig om hun kan springe endnu.

20-03-2012
Athene er fin både i dressur og spring, dog mangler der stadig noget dressur arbejde med hende, det kan man også mærke i springningen, men det går frem ad.
hun har haft kiropraktor, og har nu været redet i 2 dage efter dette og det virker til at have hjulpet lidt, så det er bare super!
dog har hun tabt sig en del, så prøver på at få hende til at tage nogle kilo på igen!!
men alt i alt er hun bare den største charmetrold, og bare den dejligste lille hest :-* elsker hende!!<3


-dejlige dyr :-*<3

Athene er en super kærlig hest, der knytter sig rigtig meget til ejer hvis man har interesse for hende! hun er et stort nusse hovede!
hun er en dame der vil bestemme på folden, men har aldrig gjort noget ved dem hun har stået på fold sammen med, kun vist at det var hende der bestemte.
hun er ikke redet så meget da jeg den sidste har koncentreret mig mest om min spring hest, så hun er ikke så gennem arbejdet i halsen pt.
men en super rar hoppe hvis hun bliver brugt regelmæssigt :)<3
Kommentér på:
Anden særlig race Kronborgs Athene
Annonce