{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Rigo Royal *R.I.P* [Himmelhest] 2001

1.669 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kristina M. Olsen :
Kvinde | 29 år | Oprettet: 11. mar 2008


Hannoveraner Rigo Royal *R.I.P*

Fødselsår:
2001
Højde:
168
Temperament
Rigo Royal havde simpelthen det dejligste temperament man kan forstille sig. Han var en rigtig drengerøv som elskede at lave sjov og ballade! :)
Samtidig var han den kærligste og aller sødeste!
Gangarter
3 super gangarter langt over middel!
Stævner
Kommer--- :)
Rigo var én man lagde mærke til, til stævnerne!
han er den kønneste hest jeg nogensinde har set!
Han blev rost og påskønnet af alle !
Stamtavle
Far: Rosentau DE 331 310242994
Mor: Hauptstutbuch Worella DE 331 319648989
Morfar: Rubenstein 1
Oldefar: Rosenkavalier
Køn
vallak <3
Bemærkninger
Rigo, han er ubeskrivelig.
Jeg savner ham hver dag, og kan ikke forstå at man kan være så uheldig. - Jeg nåede kun at have ham i 2 år :'/
Vi købte Rigo mens vi boede i Belgien. Vi flyttede kort tid efter her hjem til Danmark hvor han selvfølgelig kom med :)
- jeg kan tydligt huske da vi skulle se ham igen efter den lange køretur med lastbilen da hun skulle her til Danmark. Han stod og vrinskede efter os da vi kaldte på ham <3'
- Han var opstaldet på Gunnersholm hvor Camilla Lunderskov og Jørgen Hvenegaard hjalp til med at ride ham så han kunne bilve en rigtig stjerne! Han var sååå dejlig at ride på! Man følte sig som en proff. rytter når man sad oppe på ham når man lavede passage og lidt af hvert ;) Jeg havde sat store forventninger med mig og Rigo, men eventyret stoppede for et år siden :'/ Han var kommet til at blive lukket ud på fold med to ungheste. De legede selvfølgelig, men det gik lidt over gevind. Rigo fik sprunget sin sene ved piben og fik lavet en bjørneklo. I starten troede jeg ikke at det var særlig alvorligt, men efter hver gang vi havde været oppe med ham på dyrhospitalet, da begyndte jeg at indse at det nok ikke holdt.
Min mor sagde til mig at han nok skulle aflives, men jeg kunne ikke indse det. Først da jeg stod med Rigo ude på græsset hvor dyrlægen stod ved siden af og skulle aflive ham. Jeg kunne ikke holde det ud, så min mor blev nød til at tage ham. Jeg gav ham et kram og et kys og sagde tusinde gange til ham at jeg elskede ham og at vi ses :'/ Det var helt uvirkeligt da jeg så ham falde ned på græsset. Jeg sad ved hans side til det blev mørkt. Min mor og far kunne ikke få mig med. Jeg kunne ikke efterlade ham :'( Men jeg ved at han har det godt oppe på de dejlige græsfolde som han hygger sig på.
- Hvis jeg bliver ked af det, så tænker jeg bare på; Gud giver kun de stærkeste de sværeste situationer i livet, da han ved at man kan takle dem. <3
Kommentér på:
Hannoveraner Rigo Royal *R.I.P*
Annonce