{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rasmus 1996

2.269 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lykke P
Kvinde | 26 år | Oprettet: 26. sep 2009


Anden særlig race Rasmus

Fødselsår:
1996
Højde:
1,25
Temperament
Rasmus er den mest kældene pony der findes.. han elsker at blive nusset med det er noget af det bedste han ved..
Gangarter
skridt: fin

trav: fin
galop: Hans galop er med tiden blevet meget rumelig:) Rasmus har shetter gangarter, men han har forbedret dem i de år jeg har haft ham:)
Stævner
Rasmus og jeg starter lc programmer sammen:D


og vi har da også været til ministævne hvor vi sprang og det blev en fejlfri rundte...:)
Stamtavle
han har ingen..

men han er halv shetlænder og halv fjordhest..
Køn
Vallak

Bemærkninger
Rasmus er en rigtig dejlig pony, han har et rigtigt godt sind og slapper fuldstændig af når der er små børn omkring ham. Rasmus er rigtig sød at ride, og han nyder at komme ud på en tur, hvor han rigtigt kan få strakt benene.



HANS HISTORIE:

Da jeg var lille gik jeg på en rideskole, og som alle andre heste tossede piger ville jeg utroligt gerne have min ejen hest.. og jeg blev ved med at plage min mor og far men de blev ved med at sige at det var dyrt og at jeg var for lille osv.
så efter at de havde sagt det millioner vis af gange holdt jeg op...
Og da der så var gået noget tid sagde min mor en dag til aftensmad helt uforvendtet - jeg og far har tænkt over det med at du gerne vil have en pony og nu synes vi at du er blevet gammel nok og erfaren nok,så nu vil solveig (min storesøster som har masser af erfaring med heste) finde en fin pony til dig.... Og en aften da vi sad og ledte på nettet syndtes solveig at hun havde fundet den helt rigtige,så en fredag eftermiddag tog vi ud for at se på en sød lille kat 3 pony som så var Rasmus! vi kørte til Randersridecenter for at se på ham... og da vi kom ind i den kæmpe enorme stald kom en pige gående med en tyk sød nutted pony... Tankerne fløj rundt i mit hovede og jeg drømmte om at røre ved hans bløde mule.. og da han stod lige ved min side blev jeg så glad! og lige på det tidspunkt blev et stor bånd knyttedt imellem os..
MEN UDE AF DRØMME VERDENEN IGEN: sagde pigen til mig skal vi få ham sadlet op JA SELVFØLIG svarede jeg..
og vi tog ud at ride og han var så sød at jeg bare vidste at det skulle være ham.. så en uge efter tog vi derop igen og hendtede den lille mus hjem....

og siden er det store bånd imellem os blevet stærkere og stærkere..=)


Kommentér på:
Anden særlig race Rasmus
Annonce