{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Camirande [Tidl. hest] 2006

2.824 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amy L
Kvinde | 30 år | Oprettet: 5. mar 2009


Anden særlig race Camirande

Fødselsår:
2006
Højde:
Vil skyde ham til 168 centimeter høj
Temperament
Han er ikke bange for noget og trafiksikker, på staldgangen og i ridehuset er han super rolig.
Gangarter
Meget fine og sporty. Let løftet.
Stævner
Nej han er først lige blevet færdig med at vokse som 7 årig
Stamtavle
Mor: Lindegårdens Maybelline (DV)
Far: Tornado (Frieser)
Køn
Ja en meget køn Vallak
Bemærkninger
Han heder oprindeligt Dynamites Camirande, men jeg kalder ham bare Cami eller Camirande. Camirande er meget lære nem, og et STORT nusse hovede!!
Han elsker at blive nusset om og gøre en masse baby ting som at bide og smage på alt (selvfølgelig kun hvis man får lov, og lige ser sit snit til at nappe i tøjlen når den er løs) XD.

De første dage på Bjørnegård:
Han har haft en lidt svær tid her på det sidste, da hen ikke fik lov til at komme på fold med de andre heste, så han har været meget urolig og et rigtigt fjollehovede - men det er der jo ikke noget at sige til! Men lege, det er han super god til og buksprig og kæmpe spark i luften!!

Nu er han heldigvis kommet på fold, og blevet sit gode gamle rolige temperement, som han havde hos sin tideligere ejere Amalie. Så nu er vi gået i gang med at bygge musklerne op til foråret/sommeren hvor den helt store tilridning skal foregå. - Jeg glæder mig så meget, jeg ved du bliver den bedste!!!<3
Elsker MIINNNN CAMI<3

Nu har jeg så taget den beslutning, at vi starter med tilridning her i påsken, i stedet for til sommer, så vi kan få en dejlig sommer sammen. Vores mål er måske lidt urealistisk, men jeg håber og tror, at jeg kan ride ham på sommergras, her i starten af juni. Jeg var oppe og side på ham, og det sagde han ikke noget til - super hest, elsker dig SÅ meget!!!<333
Vi fik ikke redet på sommergræs fordi han ikke har vendt sig til lastbiler endnu, men rides det kan han! :D

C= Charme.
A= Andeles nuttet!
M= Meget smuk!
I= I øjenfaldende
R= Rar.
A= Anderledes
N= Nice
D= Den bedste!
E= Emilies basse!

- Det skal lige siges, at det er meget få ting han er bange for(:

mandag d. 5 juli, Camirande er nu her med tilredet og lettere styrbar, vildt fedt han er så nem (:

Lige når det hele går godt, så er han vokset så meget at han ikke kan passe sin sadel længere, så nu rider jeg ikke så meget, men vi longere en masse og løsspringer, det er Cami super god til. Han har sprunget 95 uden problemer.

Camirande har haft en dårlig periode her i vinter hvor han vendte tilbage til sit gamle jeg som han havde i starten da jeg købte ham, han løb ind i mig, bed mig og sparkede mig, men nu er det heldigvis vendt med hjælp fra Camilla.

Vi træner nu hver anden dag med longering og rider ind i mellem da vi har haft problemer med sadlen, og desværre må ride uden, men det er bar godt for lårbasserne.

Så har jeg købt mig en bomløs Contact sadel, som passer ham, så nu er vi gået i gang med dressuren. Vi træner bæring i skridt og trav.

Camirande er endelig blevet min hest og vi fungere nu som et team, selvom at man ikke kan løbe fra at han har meget at lære endnu på ride plan.

Min ride veninde Camilla er begyndt som elev hos Tania Mortensen. Hun er en meget dygtig Klassisk dressur rytter og opdretter knapstruppere. Hun lære Camilla en masse god undervisning, som Camilla fører vidre til mig og Camirande. Vi træner samlet trav og versader.

Maj 2011 red mig og Camirande ned på en ny sommerfold i almindingen det tog han helt cool og han er nu 100% trafiksikker. Jeg glæder mig til at vi skal ride mange lange ture i den KÆMPE almindingen! (Vi er allerede faret vild 3 gange XD),

SÅ blev det august og jeg måtte starte i skole igen, så mig og Cami vi flyttede til byvang, her havde han det rigtig godt, men må indse at det er meget upraktisk at have hest hvis man ikke har ridehal, derfor går turen til NBKR her i slutningen af februar, vi glæder os til at komme op til de gamle ridepiger igen, hvor jeg også overvejer at starte lidt stævner :D
Kommentér på:
Anden særlig race Camirande
Annonce