{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race R.I.P Min elskede Queen 1998

2.450 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte c
Kvinde | 29 år | Oprettet: 31. mar 2007


Anden særlig race R.I.P Min elskede Queen

Fødselsår:
1998
Højde:
ca 168,5
Temperament
hun er til tider lidt hys og vil gerne bestemmen, men elles er hun perfekt <3
Gangarter
skridt: en dejligt fremad gående skridt
trav: til tider hurtigt men helles er den fantastisk
galop: har hun lidt svært ved, da det går meget hurtigt. men vi har øves os meget og vi er allerede blevet bedre :D
Stævner
ikke med mig.
Stamtavle
ved jeg ikke noget om :)
Køn
en rigtigt dejlig hoppe <3
Bemærkninger
jeg fik hende i midten af december så jeg har ikke haft hende så længe, men hun er en fantastisk hest og jeg elsker hende <3 hun kan godt løbe når man ride dresur på hende, men hvis man rigtigt har hende under hjælperne er hun en perfekt heste, hun elsker at springe og det gøre vi også vi har bare lidt svært ved at springe en bane fordi hun gerne vil løbe og ikke er så sikker i hendes galop endnu! jeg har kun været udenfor og ride på hende 1 gang, og det skylles at det jo har sneet og der er få glat, men jeg glæder mig meget til sommer så vi kan komme en tur på stranden! jeg har også longet hende meget og det er vi begge rigtig ville med jeg syndes det er en rigtigt go måde at lære hinanden at kende på og vi bliver bedre og bedre venner få hver dag, i starten kom hun ikke når jeg kaldte på hende fra marken, men nu kommer hun lige så sødt gårene op til mig!
hun er halv trakehner og oldenborg og 12 år gammel hun har sort man og hale og er hel brun, hun har en meget smukt hovde, og jeg elsker hendes øjene. hun elsker at få opmerksomhed.
jeg køber hende fra den 1. august og det glæder jeg mig utroligt meget til ! hun er blev så meget bedre efter hun er kommet til at gå relgmessit og hun er blevet super go i dressur, er begyndt at gå langtsomt og lydet meget mere på mig. hendes gallop er vi nåsten ved at have styr på. og det er også blevet meget nemmer at springe og det er virkelig noget hun elsker! jeg har efter hånden redet mange ture på hende og hun er en super gå tur hest !
Det er bare en rigtig go hest jeg får mig og jeg glæder mig så meget til hun bliver min :-D

Den. 22 februar om aften kom vi ud til en meget smerte fuld Queen som blev ved med at smide sig og vi ringede efter dyrlægen som behandlede hende i 3 timer. hun fik olie, tarm afslappende medicin og smertestillende. vi tog der ud igen om aften kl. 11 hvor hun så us til at havde det godt hun stod og og linde mere sig selv.
den. 23 februar, kom vi ud for at se til queen kl. 07, hun lå ned og jeg havde svært ved at få hende op jeg ringede efter dyrlægen og efter hun havde givet hende mere medicin blev vi enig om at køre hende op på ansagerdyrhospital. Der blev hun behandlet men uden held.. hun blev aflivet kl. 17 den onsdag aften, jeg savner hende allerede utroligt meget!
sov godt Queen jeg lover dig vi ses en dag, håber du er et godt sted nu og uden smerte, jeg elsker dig min skat R.I.P


Q
Qu
Que
Quee
Queen
Quee
Que
Qu
G

Kommentér på:
Anden særlig race R.I.P Min elskede Queen
Annonce