{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Rico *X-Part* [Tidl. part] 1995

2.938 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida Vejlby
Kvinde | 28 år | Oprettet: 21. apr 2009


Fjordhest Rico *X-Part*

Fødselsår:
1995
Højde:
Han er målt til 146 cm. med sko :)
Temperament
Rico er et typisk eksempel på en fjordhest. Som jeg siger fjordhest med stort F :-)
Han finder sig ikke i alt, men det skal han heller ikke. Han er meget stædig, og det kan komme lige pludselig o.O?
Men jeg elsker ham alligevel :DD'

Rico er meget rolig, og der kan springe en bombe ved siden af ham, hvis det skulle være :-))
Gangarter
Skridt: Meget blød og rolig.

Trav: Over middel, og dejlig :-)

Galop: Middel, nem at sidde i, og utrolig dejlig :) måske lidt underlig? (:
Stævner
Han har startet mange stævner - jeg ved ikke hans placeringer - for han er rideskole pony :)

Med mig har vi opnået dette:

ROM d. 17. april 2010
- LC1 55,68 % = 2. plads

ROM d. 30. oktober 2010
- LC1 58,33 % = 3. plads

Og en helt masse andre dresussur klasser. Men nu begynder vi snart på spring klasserne :)

Han har sine unge dage gået LB ;)


ROM - LD - fejlfri uden placering ;(
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Rico er en utrolig dejlig vallak(;<3
Bemærkninger
Jeg fik part på Rico, fordi min tidligere pony Victoria fik en skade, hvor hun skulle stå stille i 6 mdr.. Så jeg havde ikke nogen heste at ride på, så jeg tog part på Rico. Det havde jeg det okay med, men jeg ville hellere have min egen pony tilbage.

Rico har jeg kendt siden han kom, det er jo 6 år han har været på rideskolen, men der var jeg jo ikke ret stor og jeg kan ikke huske alt hvad de sagde om ham. Men jeg har fået fortalt lidt rundt omkring at han var tidligere springpony? Det lyder lidt underligt meeen, mon ikke det går?:D Jeg kan huske at dengang Rico ankom til rideskolen var han yngre end han er nu xD Ej, men han var meget forvirret og vidste ikke lige, hvor han var. Gik han foran de andre heste ville han ikke gå fremad, gik han bag de andre heste trampede han dem næsten ned. Han var forfærdelig.

Da jeg startede som passer for Rico var jeg lidt træt af ham, men det var okay. Men jeg er blevet meget glad for ham :-D Vi har haft så mange gode oplevelser sammen. Men vi har ikke noget specielt bånd sammen ligesom mange andre har. Jeg har sagt til mig selv, at jeg ikke vil have noget bånd til en elevpony. Det er ikke fordi jeg hader dem, men jeg vil ikke såres igen. Selvfølgelig betyder Rico noget for mig, det er der ingen tvivl om, men Victoria har betydet mere for mig end ham. Men alligevel så har vi noget specielt sammen, for vi har respekt for hinanden, men alligevel skal han lige prøve mig af xD
Vores forhold til hinanden har ændret sig rigtig meget siden jeg begyndte som passer for Rico. Og jeg er slet ikke i tvivl om at jeg kommer til at savne den tid sammen med ham – som jeg har nu. For Rico er noget helt specielt for mig, og han har altid været her for mig. Okay, han er ikke lige den fine dressurpony til flere tusinde kr. han er bare Rico – og det er det der gør ham speciel! (synes jeg)
Jeg føler at jeg er den eneste på der kender Rico – sådan rigtigt. Jeg kender ham ud og ind, og jeg ved hvad han kan finde på at gøre. Men jeg kan ikke andet end at elske ham. Han er ikke lige den mest tilrettelagte hest på jorden – men sej det er han ;) Jeg kender ikke noget til hans fortid, så det kan jeg ikke fortælle jer noget om ):

03-03 2011
Det var sidste springtime på Rico – nogensinde. Jeg vidste slet ikke det ville komme )-: Hele min verden gik i stå. Det kunne bare ikke være rigtigt, nu gik det jo lige så godt. Havde også sådan håbet på at vi lige kunne prøve at komme til Regionsstævne i maj inden jeg sagde farvel til Rico. Men nej.. Vores eventyr slutter her. Punktum. Det hele kom så pludseligt, og det var bestemt ikke sjovt at ride rundt på den springbane for sidste gang nogensinde ;( Synes det er så unfair, at det hele skulle stoppe her. Men grunden til at vi skal stoppe er, at vi har ikke råd til at betale 600,- i måneden for både spring og dressur, når jeg ikke lærer noget som helst i dressur mere. -.- Men det hele lige skulle slutte her – det havde jeg ikke regnet med :’(
Kommentér på:
Fjordhest Rico *X-Part*
Annonce