{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jyde Anton #solgt# 2001

2.217 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tanja Rask H
Kvinde | 42 år | Oprettet: 23. feb 2010


Jyde Anton #solgt#

Fødselsår:
2001
Højde:
162
Temperament
Rolig og meget tillidsfuld, opmærksom.
Gangarter
3 stk - galop bruges dog ikke ofte af sig selv.
Stævner
Stamtavle
Far:daugårds alf

mor: lise (bianca)
Køn
Vallak
Bemærkninger
I dag d. 1/4 fik jeg min "lille" Anton dreng hjem. Der var kærlighed ved første "klø bag øret" og kemien var på plads.

Nu er der bare at lære hinanden at kende og ellers bare hygge os max sammen. Ganske sikker på vi kan få en del timer til at gå med nusseri og gode skovture.

uha, Antoner ganske godt tilpas med nu, at være på stald om natten, mener dog at krybben absolutte 1 opgave er til at klø "nummer" på - sååhhh lækkert.

Han har taget flytningen med ophøjet sindsro, selvom alting er nyt og der er lidt hakkeorden der skal på plads på marken er, han helt rolig når man har ham i hænder. Og en strigle mens der gumles aften hø er klart i højsædet! :o)

Anton er nu trænet med sadel og hovedtøj, han var bestemt ikke glad for at få dette på da jeg fik ham hjem. Nu er vi nået så langt som til at der kan sadles op uden bøvl , han kan styres med både tøjle og ben, vi har øvert med kegler og bomme. Han er utoligt arbejdsvillig og ikke nervøst anlagt, dog kan man da godt "lure" lidt hvis man synes der er noget der ser nyt og "farligt" ud:-) Han er stadig en super kælepot - der med glæde ligger krop til lang tids nus og striglen:-)

meeen - vi kan også være en frækkert der liiiige skal se om ikke man kan slippe uden om at skulle lave noget .... så kan man jo lige prøve at smutte tilbage til stalden ... bare ærgeligt hende der på ryggen siger nej .... pokkers!

desværre bliver jeg nødt til at sælge ham igen, da min økonomi desværre ikke kan klare et hestehold.... rigtig ærgeligt da han er min "lille" dengse. Elsker den dreng - han er skøn ....


Der skal selvfølgeligt nok følge flere billeder og mere tekst :-)
Kommentér på:
Jyde Anton #solgt#
Annonce