{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Højbos Royal R.I.P [Himmelhest] 1996

4.605 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Højbos Royal R.I.P

Fødselsår:
1996
Højde:
ca. 1.68
Temperament
Rolig, perfekt temperament
Man kan gøre alt ved ham!
Gangarter
Omkring middel
Stævner
Skåde ride center 12 december 2009.
Klasse: LC 1
Point: 60,4% 7 plads ud af 14


Skåde ridecenter 28 februar 2010.
Klasse: LC 2
Point: 67% 2 plads

Derudover har han gået LA- dressur
Stamtavle
Far Lion Park
Mor: Fibi
Morfar:Bellucci
Køn
Vallak
Bemærkninger
* PASSER*

Royal er en mega dejlig Dv vallak på 13 år.
Jeg begyndte at passe Royal da ejeren havde brug for hjælp.
I starten var han meget stærk og svær for mig at ride, men efter stædigt tid, begyndte det at gå bedre med ridningen.
Han er en meget rolig hest, dog kan han til tider godt blive en smule nervøs - han er lidt en bangebuks.
Han elskede at ride i skoven og fuld galop ud over markerne, dog kunne man altid styre ham.
I skoven er han dejlig rolig, men altid klar på en galop. Men er meget nem at holde tilbage (:


Aftegn:
Hoved: lille uregelmæssig stjerne, hvirvel på midtlinie under øjenniveau, hvirvel hals begge sider
Venstre for: ingen aftegn
Højre for: ingen aftegn
Venstre bag: lille ar i udvendige balle
Højre bag: ingen aftegn
Krop: ingen aftegn
Andet/Mærketekst: brun
Farve: ingen aftegn brand v. lår,DV,290

Han er født 1996 21 marts
Han hedder rigtigt: Højbos Paladin, men da ejeren omdømt ham til Royal, som også passer bedre til ham ;-)

Desværre fik han problemer med benet og måtte desværre aflives d. 6 oktober 2010.
Det var en af de hårdeste dage, og jeg husker så tydeligt, hvordan jeg ikke lavede andet end at græde og sidde i hans boks dagene op til - jeg fik endda fri fra skole, fordi jeg alligevel ikke kunne koncentrerer mig.

Dagbog d. 6 Oktober 2010:
Havde en god sidste dag i går med Royal. Brygte HELE dagen oppe ved ham of red i skoven med Emma og Fiffi.Fik taget nogle nye billeder som et evigt minde...
Han kørte afsted for skåde kl. halv 8 i morges, og kl. 8:22 fik jeg en besked om at han nu havde fået fred, og det var gået stille og roligt, og han var ikk utryg. Jeg ved det er det bedste for ham men jeg savner ham bare så meget! Han vil altid være min bedste ven!<3 Jeg har bare haft den bedste tid sammen med ham. Jeg var ikk specialt tryg ved at ride i skoven før jeg mødte ham, men han var så sød i skoven og på stubmarken at nu ved jeg ikk noget bedre end at ride i fud jord på stubmarken eller i skoven. Han har lært mig aå meget, han er den hest der har lært mig allermest inden for dressuren, og i skoven. Man kunne også gøre alt ved ham! Jeg faldt klun af ham en gang fordi jeg lige skulle vise min veninde at man godt kunne sidde baglæns på ham uden sadel og det sagde han ikk noget til. Men hun begynder så at gåt med ham, men da hun så enelig stopper og jeg prøver at vende mig om falder jeg selvføldig af!(': Og han kigegr bare dumt på mig! :b Han var virkelig en dejlig hest! Tror ikk der er mange der har prøvet at få pillet en ØRERING ud af en hest! Ved ikkhvad der skette men lige pluselig tog han den bare... :'D Er også prøvet at blevet nappet i foden og i maven fordi han troede det var en gulerød :b Og blivet trådte på HELE hånden ( dette var godt nok min egen skyld(': ) Men han har ALDRIG ALDRIG ment det ondt! Han kan ikk erstattes og det skal han heller ikk!
Du vil altid leve videre i mit hjerte! :') JEG ELSKER DIG OG HÅBER DU FÅR ET GODT LIV PÅ DE EVIGE GRÆSMARKER SAMMEN MED DIN VEN FIGARO og de andre...(':
Altid elsket og aldrig glemt!
R.I.P Højbos Paladin/ Royal


13 Juni 2011.

Efter 7,5 måned har jeg endelig taget mig sammen, til at kigge på billederne og teksten. Jeg har ikke gjort det før, da jeg kunne mærke det var for hårdt - og det er det også, sdder med tårer strømmende ned af kinderne. Jeg elsker virkelig den hest, mere end noget andet stadigvæk. Mit værelse er fyldt med billeder af ham, og jeg mindes ham hver dag. Først nu forstår jeg hvos let og dejligt mit liv var da han var ved mig. Jeg er ikke den samme glade pige, der vil altid mangle et stykke af mig.. Forsstår det stadig ikke.. Vil ønske det bare var et marridt, men det er det desværre ikke... Mit liv er foranderet efter du er væk. Jeg vil ha dig tilbage!!!!!!! Jeg vil aldrig blive den samme..

Det er stadig svært at kigge billeder igennem af ham, uden at få tårer i øjene. Jeg har aldrig holdt mere af en hest, end som jeg holdte af ham. Efter hans død, passede jeg få heste, men det var aldrig det samme, og derfor besluttede jeg mig for at stoppe med at ride, da der var for mange minder.
Dog nu 2 år efter, begynder jeg at savne det og overvejer at starte igen. Han gav mig så mange gode stunder, og han vil altid være savnet.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Højbos Royal R.I.P
Annonce