{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Total Surprise AA SOLGT TIL SJÆLLAND 2008

3.431 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

iben m
Kvinde | 38 år | Oprettet: 12. maj 2009


Welsh Pony (sec B) Total Surprise AA SOLGT TIL SJÆLLAND

Fødselsår:
2008
Højde:
128 cm DRF målt
Temperament
Nysgerrig og tillidsfuld

SPRINGER ALT!!!
Gangarter
3 gode gangarter
Stævner

14/4 første stævne:

LC spring 0 fejl i hovedrunde og omspring, rede dog uden for klassen pag af rytters alder, men kunne ha vundet klassen ;)

LB* 4 fejl i hovedrunde en ærgelig bom.
Stamtavle
Far: Panter Tysk Welsh

Mor: Goninde Hollansk Welsh
Morfar: Den Barmels Baye
Køn
Hingst
Bemærkninger
Han er en lækker lille pony med en stor personlighed og smukke smukke aftegn.
Han er en rigtig lille hingst som elsker at drille vores to store heste. Han er utrolig nem og sød at have med at gøre samt virkelig lærenem. Det tog ham kun en dag at lære at give fus ( begyndelse til spanske skridt ) udover det er han blevet rigtig sød at trække og løbe med. i salden er han utrolig nem at strile og ordne hove på.

Vi håber på at kunne få han til kåring, da han helt klart vil blive en super arvlshingst. Udover det håber vi på at han kan blive en super ride pony både dressur og spring.

I september 2010 var jeg så heldig at Total Surprise kom med i ridemagasinet Equipage nr. 9. Der stod føglende ved Surprise: Passende stor welsh pony af ret god type. Udtryksfuldt hoved og middellang hals med en lidt kort nakke. God skulder med skulderfrihed. Lidt umarkeret manke men en god overlinie med middellangt kryds. lemmerne passende føre. Begvægelsen virker fremgribende med god indundergriben.

Tilridning er nu påbegynd. Og hold da op en stjerne pony han bliver. Så vi har valgt at beholde ham nogle år endnu. Så nu mangler vi bare en lille rytter der kan ride ham til tops!

Ponyhesten er nu blevet vallak. Han er blevet lidt mere rolig men har stadig hans flotte hingestede look. Han er utrolig lærenem og tilridningen går så fint. Efter sommer håber vi at finde en lille rytter som kan ride ham i hverdagen samt ride stævner på ham.

Ponyhesten er nu tilredet og kan rides i alle 3 gangarter, han er lynhurtig til at lære og er blevet prøvet sprunget af 11 årige pige hvilket han tog så fint, han bliver en helt fantastisk spring pony. Ride video kommer snart :)
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Total Surprise AA SOLGT TIL SJÆLLAND
Annonce