{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Medusa [Tidl. hest] 2003

9.937 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Haflinger Medusa

Fødselsår:
2003
Højde:
en 2ér pony på 138ca. (( HUN ER SPRING PONY))
Temperament
Medusa er en hoppe med stort H. Medusa er en hoppe der gerne vil bestemme.. kan til tider blive lidt "hoppe sur" hvis man ikke lige vil som hende. Men alt i alt en super glad pony.
Gangarter

skridt: normal.
trav: frisk tempo men meget normalt.
galop flyver meget op med alle benene men er blevet bedre,;-) hun vil meget gerne bare få lov til at galopere stærkt men kan sagtens lave en rimlig kort galop.
Stævner
Jaa med massere af placeringer!

Vi har startet op til LB.
Stamtavle
Hun har ikke stamtavle desværre :)
Køn
Hoppe med kæmpe H!
Bemærkninger
Dejlig pony.

Miiq og medusa's historie da jeg fik hende (eller hvad man skal lige skal sige..

Første gang jeg skule prøve Medusa virket hun virkelig sød det var bare et eller andet i mig der sagde den der den er den jeg skal have jeg ved ikke helt hvad det var? der var bare noget specialt ved diiq? det var ligsom en drøm en drøm jeg aldrig trode der ville gå i opfyledse nårh jeg red diiq det var så fantastisk så vi købte diiq! og dette køb er slet ikke fortrydt!! så fik vi skrevet under på kontrakt og alt det der. du var miin helt alene!:´)! så begyndste jeg at ride undervisning på diiq 2 gange om ugen det var virkelig dejligt! <3 men så kom det frække i diig og jeg begyndte at tville på om det nu alligevel var den rigtige pony? men jeg kunne mærke det var det altså! så kom d. 2april 010 skulle du flyttes til bellinge rideskole jeg var bare så spændt! jeg trode man skulle tvinge diiq lidt op i trailern men neij? du fik bare lige så fint op af den du elskede at gå op i den :D jeg blev virkelig overesket ;)!. så kørte vi du var knab så glad for at køre i trailer men det gik ii;'!! så kom vi til bellinge jeg skulle ind og havde diiq ud :D du var så dygtig til at gå ud så skulle vi ind i din boks jeg gik med det samme ind i din boks med diiq du virket glad for den pony ved siden af men det gik galt!! miiq og Caroline sov sammen (den pony min pony stod ved siden af's ejer) vi tog ud til vores ponyer tidligt væggen var ødlagt:( min pony havde stejlet op af væggen så vi blev nød til at flytte over i en heste boks ii;'! så det gjorde jeg! hun trives meget bedre i en heste boks! så det bliver hun stående :D Så skulle jeg ride diiq og hold da kæft det gik helt vildt godt der var næsten ingen forvirrings stop ? det var helt utroligt! men så godt gik det desværre ikke næste gang jeg skulle ride! hun ville bare ikke gå frem og sætte i trav? hun sprket bare bag ud og bukket? hun ville bare ikke! men til sids kom det så anden 3 gang jeg skulle ride hende gik det super fint :)! :) så fik vi da også lige lidt galop og et "lille bitte spring" du satte i galop før springet det var såå fint ;´)

Staldgangen:
Medusa er ikke den bedste på staldgangen hun gider ikke rigtig stå stille når kæderne skal på men når de endlig er kommet på skal hun nok stå stille :-)
/jeg elsker diiq jordens bedste pony!

hvorfor medusa er så forrviret:

Medusa har været elev-hest! i et halvt år :) det gik slet ikke! hun er ikke blevet tilredet i særlig lang tid og så bliver hun elev-hest. hun kunne slet ikke finde ud af det. så ride skolen blev nød til at sælge hende! ii;' hun stoppet helle tiden og små børn der skulle lære ride kunne jo ikke ride hende?
>...--skiift--....<
Medusa min eneste ene! jeg elsker dig virkelig pony.. det er da helt ufateligtg uden dig vil det SLET ikke være det samme.. uden dig vil livet ikke være det samme.. uden dig jaa... den tanke er umulig at tænke på ivertfald underligt... når du ikke er her mere? hvad skal jeg så gøre... Medusa du er bare så UNIK INGEN som dig INGEN.. du kan være så stædig nogen gange og du kan være SÅ ufattelig dejlig! jaa.. så UFATTELIG dejlig... du kan virkelig få mit humør op igen når jeg har været trist og satte mig ind i din boks prøvet du virkelig at trøste mig det gjorde du.. du køre din bløde mule hen til mit hovede og kigger med dine helt uskyldige øjne på mig og dine øjne siger "jeg er her for dig.. hvad er der?" det er ivertfald det jeg syndes de siger.. men bare når din bløde mule er på vej over til mig bliver jeg så glad igen.. nogen gange køre du din mule i hele hovdet på mig så jeg begynder og grine... du er det bedste for mig!!! det aller bedste!!! jeg vil ALTID være her for dig!min eneste ene min bedste..

denne pony er noget helt specialt for mig det er et bånd der aldrig går i stykker! jeg elsker diiq så højt minpony ;') du er mit et og alt! du betyder alt for mig! jeg stoller 100% på diiq! du er bare så dejlig det er helt vildt! du er så special! ikke som andree! nårh du vrinsker nårh jeg kommer hen i stalden og nårh jeg går og nårh jeg kommer på folden kommer du travene hen til mig og vrinsker og nårh jeg går! du er bare den aller bedste pony!! ingen anden pony har gjordt det! det er kun diiq! og du er bare så perfekt!!!!
det her er et bånd et helt specialt bånd! et bånd der aldrig kan gå i stykker! for du er perfekt! du er miin aller bedste pony!

Str hun bruger:
dækkner: 125
grimer: cob
sadel: 16 tommer
underlag: pony
gjord: 1m
bandager: pony
gemacher: pony
hut: pony

ridelejr 2010:
Verdens dejligste 5 dage :i
vi kom op og springe 120 og dressuren var ikke sååå pokkers dårlig men kunne være bedre(; .. Hun var sååå trafik sikker og efter ridelejren er hun blevet meget mere trafik sikker :-).. det er super skøønt:-D. tærræn kunne hun også hun er bare ikke så skap med det med bakker xD!! det var ikke verdens bedste oplevelse der med bakken :-).. det var måske lidt farligt i starten :-). VERDENS BEDSTE 5 DAGE MED PONYEN:-D..

Hvordan går det nu d. 27 april.
Medusa er blevet rigtig dygtig i springningen lige nu ligger vi på baner der hedder 1m jeg har sprunget 140 på medusa hvilket vil sige det er rekort... :-D Medusa er meget "stiv" i dressuren men er blevet bedre. ;-) anspringet har vi næsten på plads... lige nu øver vi stop og frem signaler så hun bliver lidt mere blød

Jeg er begyndt at ride medusa igen indtil hun bliver solgt.

Kommentér på:
Haflinger Medusa
Annonce