{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Dreamgirl 11.04.2003-22.09.2012 [Himmelhest] 2003

4.735 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Janni H
Kvinde | 47 år | Oprettet: 31. okt 2009


Hannoveraner Dreamgirl 11.04.2003-22.09.2012

Fødselsår:
2003
Højde:
Kæmpe stor- omkring 1.64 hvis jeg er heldig. Måler man bagparten ryger hun højere op men det ved hun ikk....
Temperament
Lettere hysterisk og altseende samt althørende, men ellers dejligt glad og rolig og super skøn at være sammen med nu hun er blevet væsentligt mere kælen med årene og så er hun rimelig bestemt. Hun bestemmer ALT på folden.
Dog skal siges at hun er en rigtig arbejder. Hun knokler bare løs og reagerer super fint på hjælperne. Siger aldrig stop og er vildt lærenem. Generelt har jeg det jo egentlig ret godt med det letantændelige temperament, der giver lidt ekstra krydderi ;o)
Gangarter
3 fine gangarter som jeg ikk ku finde på at klage over.
Dog er det sket i et lettere anfald af hysteri, at jeg pludselig troede jeg sad på en islænder! Pas, var den gangart der tonede frem! Hun kunne ikke overskue at hendes veninde gik på den anden side af en hæk...Da hun kom på samme side, gik hun over i ganske almindelig skridt. Pyha! tænkte jeg da der.
Stævner
C: foreløbig. Håber på mere når hun ellers er med på at aflægge det lettere iltre temperament- Eller bare utrygheden ved nye steder, det ville være rigtig rart :o)
Det begynder at hjælpe på det, de sidste stævner er vi ikke røget under 62%, det er dejligt hun begynder at være så vant til at være i byen at hun ikke er så spændt som en flitsbue hele tiden.
Stamtavle
F: De Niro
M: Angel Hovedstambogshoppe, tysk
Mf: Aalborg
Køn
Hoppe
Bemærkninger
22.09.12 kl 17.00 blev jeg ringet op inde i stalden af Anita, der var ude for at hente DG ind fra fold. Hun sagde hun haltede voldsomt på det ene bagben.
Jeg fløj derud og måtte konstatere at jeg aldrig nogensinde før har set et ben se sådan ud. Jeg ringede straks til dyrlægen der bad os om at prøve at få hende ind og så ville hun være der inden for 15 min. Jeg hev hende ind- vel vidende at det her- det var bare ikke godt.
Hun fulgte pænt med, ørerne fremme og det hele men kunne ikke rigtig få det venstra bagben ordentligt med. Theresa kom og konstaterede at hun havde revet en stor sene over- det er ikke noget der sker tit og heller ikke noget der kan repareres på medmindre man er villig til at lade sin hest stå i en boks i min 8 mdr for så at være stokhalt resten af livet- vel at mærke hvis det heler og holder. Hvilket det indtil videre så vidt vides kun er sket for en shetlænder der ikke har helt så megen vægt og muskelmasse som DG. Så jeg måtte gå den tunge vej med hende. Hun tog det så pænt- jeg kan ikke beskrive hvordan det var og hvordan jeg havde det- egentlig var jeg mest bekymret for hvor mange smerter hun havde men hun fik rigeligt med smertestillende og fik så fred.
Hun virkede ikke klar til at tage afsted- nøjagtig som jeg bestemt heller ikke var klar til at sende hende nogle steder hen.
Jeg må være taknemmelig for jeg i 5 år havde den ære at kunne kalde mig hendes ejer og hun tolererede mig som sådan. Hun var en dronning og jeg er stolt af hun lukkede mig ind i sit liv og gav mig så meget.

Sov sødt min smukke pige.


Ret køn sortbrun dame m en stjerne og en snip samt 2 hvide bagsokker. Rimelig baghøj og lettere dyb i ryggen. Beklageligvis er hun nu mere end 6 år, så må leve med det og så længe hun ikke selv har opdaget at hun bør have svært ved at få bagparten under sig, er det fuldstændig ligegyldigt! ;oD

Så har det hjulpet gevaldigt her på det sidste (2010) hvor hun virkelig har sat muskler, hun ser helt lige ud!

Før jeg overhovedet så hende, drømte jeg 2 gange om en lille næsten sort hoppe m stjerne, snip og 2 sokker.
Jeg var absolut ikke i tvivl om jeg havde fundet den helt rigtige hest da jeg så hende. Selvom hun kom direkte fra løsdrift og skulle fanges af 2 personer inde i en boks på 9 m2, var pænt skræmt af mennesker og kostede mere end jeg havde, samt ikke kunne få lavet bøjeprøve da hun ikke var tam nok til at kunne løfte ben på, så måtte jeg have hende. Jeg fik en aftale om at få hende kørt til dyrlæge som kunne tage røntgenbilleder så jeg i det mindste havde dem og de var super fine! Bøjeprøven trænede jeg hende selv til så hun efter 14 dage fik smed og en lille måned efter køb fik lavet bøjprøven som hun bestod :o)
Og så var jeg så heldig at sælger rent faktisk slog så meget af at jeg kunne lægge pengene ;o)
Der må være nogen eller noget der har ment at vi skulle være sammen ;o)

Det er snart 4 år siden jeg købte damen og hun har i den grad udviklet sig fra bette Fräulein til Første Dame!
Hun var bare et bette pus dengang der kunne passe et str 135 i dækken og en ponygrime Nu render hun rundt og fylder 145 godt ud i bredden og sadlen er gjort bredere jeg ved ikke hvor mange gange og samtlige grimer er i str cob og full.
Det går den rigtige vej fremad og jeg er SÅ stolt af min fine pige :o)
Kommentér på:
Hannoveraner Dreamgirl 11.04.2003-22.09.2012
Annonce