{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Little Miss Cassie 2004

1.488 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christina B
Kvinde | 29 år | Oprettet: 27. dec 2005


Anden særlig race Little Miss Cassie

Fødselsår:
2004
Højde:
1.43. Lige til den lille side.
Temperament
Meget stille og roligt! Hun kigger lidt. Men hun har også kun lige stået på rideskolen i 2 dage. Hun er vand til at være på en privat gård. Så hun skal lige falde på plads.

Nu har jeg så haft Cassie i næsten en måned. Jeg vil sige at hun er en lidt anden hest, end hende jeg var oppe at prøve. Hun er blevet mere urolig og lidt utryk. Jeg ved ikke om det er fordi hun er flyttet til en rideskole, hvor der står mange heste. Eller om det er fordi der er en ny ejer, altså mig. Min mor har oplevet at hun har stejlet og min lillesøster, at hun har bukket. Nu må vi se hvordan det går.
Ellers er hun det største nussehoved jeg har mødt. Hvis man klør hende på halsen begynder hun at knubbe en selv på låret. Hun er bare så kær.
Gangarter
Skridt: Vil meget gerne fremad/trippende. Trav: God, og dejlig at sidde ned på. Galop: Der skal arbejdes lidt med balancen.
Stævner
Ingen med mig. Men med hendes gamle ejer Astrid, ved jeg hun har startet westeren (trail). Hvor hun har fået en 1. plads.
Stamtavle
Ingen. Men hun er 75% pinto og 25 % nordbakke.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
01/05-10 Dagen jeg fik Cassie.
Cassie er en meget tillidsfuld pony der har gået mest western. Jeg vil nu bruge hende til dressur og spring. I dressueren kan hun ikke det store, men hun er jo ung så det skal hun nok få lært ;) Spring, hun har en umildbartgod spring teknik, men hun har ikke sprunget det store heller. Ellers er hun et værre nussehoved som bare nyder alt form for selvskab. Hun har et 7 måneders hingsteføl hjemme hos hendes gamle ejer som er halv Cassie og halv Quarter.
Mere tekst og flere billeder kommer, når jeg har haft hende i lidt længre tid.

29/05-10 Efter en måned.
Har fået undervisning på hende 3 gange, og kan mærke en tydelig forbedring for hver gang. Så det er jo super godt!
Har ikke sprunget på hende enddnu.. Hvilket jeg selv synes er lidt skuffende. Vil godt se om hun har nogle skills, og hvordan hun gør det. Når det ikke bare er sådan lige et enkelt spring.
Når man rider Cassie skal man i de første 10 minutter ikke kræve noget som helst af hende. (Hvilket er lidt sværet;)) Så bliver hun nemlig meget trippende og små stejler. Men ellers går hun næsten stabilt til biddet.
Kommentér på:
Anden særlig race Little Miss Cassie
Annonce