{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fanny 2000

1.445 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karina & Lucky<33
Kvinde | 25 år | Oprettet: 26. apr 2010


Anden særlig race Fanny

Fødselsår:
2000
Højde:
126 ikke særlig høj i forhold til min 1´er pony =)
Temperament
Fint temperament.
Gangarter
Gangarterne er fine nok.
Stævner
Ja jeg har reden lidt stævner på hende men nu er det mest min lillesøster der rider stævner på hende og det går rigtig godt :o)
Stamtavle
Nej men ved da
(far) EL pedo
(mor) kan jeg ikke huske hvad hun hedder.
Køn
Hoppe =p
Bemærkninger
Fanny er min rigtig dejlige og første pony. Hun er rød med en hvid kode.

Ja som sagt er Fanny min første pony, vi fik hende da hun var ca. 5 år tror jeg. Hun var redet til og det hele, så det skulle vi ikke selv gøre. Jeg kan huske da vi fik hende hjem jeg var så glad og stolt af at have fået min første pony. :)

I starten red vi mest i skoven, da den ligger lige ved siden af os og vi ikke havde halkort, men så fik vi halkort og vi blev enige om at tage til stævne på MJR, jeg glædede mig for det var jo mit første stævne det gik da fint, men jeg vandt ikke noget men derfor var jeg da glad og stolt alligevel :o)
Hun kan rigtig godt lide sin ejer når hun lære at kende den. Hvis der er noget hun ikke forstår må man prøve at forklare det på en anden måde og så tænker hun, når var det bare det du ville have mig til det kunne du da bare sige fra starten og så gøre hun det.
Lige nu rider min lillesøster hende da jeg er vokset fra hende og jeg rider min 1´er pony. Hun er rigtig glad for hende og rider stævner på hende hvor det går rigtig fint. Men jeg kan jo stadig ride hende en gang imellem og det gøre jeg skam også ;-)

Hun har fået to rigtig smukke og søde føl det ende føl kan i se på min profil, men det andet blev vi desværre nød til at aflive :´(
Hun er rigtig god til at passe og pleje sine føl så det er jo bare dejlig




F
FA
FAN
FANN
FANNY
FANN
FAN
FA
F


Kommentér på:
Anden særlig race Fanny
Annonce