{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tilia's Athene *SOLGT* [Tidl. hest] 2004

1.954 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Replica *
Kvinde | 36 år | Oprettet: 5. jun 2004


Anden særlig race Tilia's Athene *SOLGT*

Fødselsår:
2004
Højde:
målt d. 29/09-05 med målestok(ikke rigtigt stang til ca 136 cm...
d. 18/07-06 ca 140 - måske lidt højere - stadigt ikke målt med rigtig stangmål!
Temperament
En god blanding af: blid, stille, forsigtig, nem at have med at gøre, FRÆK, modig, vild, nem at lære ting, stædig, sød
Gangarter
LÆKKER gang - helt vildt:)
Stævner
Stamtavle
far: Pintoaraber..
mor: nordbakke/fjordhest...

Håber på at finde et sted hvor hun kan kåres eller så... Ku være ret fedt:)
Køn
hoppe
Bemærkninger
sød, kærlig..... en rigtig nusse....
klog unghest, kender sin plads i flokken, ingen misforståelser iblandt de andre selvom de gamle finker godt kan være lidt grusomme:) ....
Man kan helt klart se at der er noget araber på hendes faders side.... hun kan lægge halen på bagparten når hun er fjollet, og sådan som hun kan løbe rundt med fjedrende korte trip... sødt... skal nok prøve at tage nogle billeder med aktion i..

* Planerne er at hun skal rides i dressur, spring og distance, derudover skal hun køres til - regner med at hun vil være ret god til ponytrav - så det skal hun da ikke snydes for:) Hun blir kørt til næste forår - derefter skal hun tilrides i starten af sommeren - og så skal hun bedækkes med en hingst(givetvis fra Firfod).. Så kan hun blive kørt og redet nogle ture i efteråret og holde en pause i vinteren! Og derefter er muligehedernes land åbent for Thense;)

Hun er rigtig nem at lave ting med, og tror hun bliver en god all'round hest...

NYT: d. 12/05-06
Athene har lært at blive longeret, næsten da:) hun har fået en rigtig lækker krop, er dog blevet klippet stritmanet:) hehe lidt sjovt - men hun ser mere sporty ud nu!!
________________________________________________
Jahu vi har fundet den perfekte pige til at ride Athene til næste år!! Hun er fra Norge, rigtig sød og super dygtig.. Hendes mor er en af min mors venner - så vi har aftalt at næste sommer kommer hun forbi og så rider vi lige Athene til! Hun(Bi Sofia) rider La på distriksplan i dressur - og springer en pæn højde på sin lille NF'er.. Kun 12 år men rider mod voksne da der i Norge ikke er så mange dressurstævner til ponyer endnu! Total sej pige, og rigtig sød!! (og så sys Athene jo selvfølgelig at hun bare var alletiders - typisk den pony!) Så det blir alletiders!

24 maj 2007
Det er nogle mdr siden at Thense blev københavner. Min storesøster har fået hende ind og nu står hun et dejligt sted med en masse søde heste.. Får gået lange ture og venter på hun er gammel og moden nok til at blive redet til :)
Kommentér på:
Anden særlig race Tilia's Athene *SOLGT*
Annonce