{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Starlight-W [Tidl. hest] 2002

5.645 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linda B
Kvinde | 37 år | Oprettet: 14. jan 2010


Dansk Varmblod Starlight-W

Fødselsår:
2002
Højde:
168 cm
Temperament
Dejlig temperament. Han er altid meget opmærksom, og fokuseret under ridning. Dog ligger der utrolig meget stædighed i hans gener, så hvis han finder noget han ikke gider kan det hele godt lige pludeslig blive meget besværligt!
Gangarter
Skridt: Middel
Trav: Over Middel
Galop: Over Middel
Stævner
Går pt 130-140 cm klasser både nationelt og Internationalt

Har massere af placeringer Internationalt. Var en af de bedste heste i vores stald til Sunshine Tour i Spanien 2010, hvor han gik 130-135cm klasser i den svære tour.
Stamtavle
F: Crelido
FM: Romano
FMF: Raimondo
MMF: Martel
Køn
Vallak
Bemærkninger
Staright er en utrolig skøn hest. Han har været en kende besværlig gennem tiderne, men har efterhånden udviklet sig snart til den "perfekte" hest.

Vi fik ham fra Annette Winter, vinteren 2007, hvor han stadig var hingst og ikke særlig samarbejdsvillig. Kan tydelig huske da jeg red ham de første par gange mens han stadig var hingst. Enten stod i midten og gad ikke at gå nogen steder hen, eller også bukkede han hele langsiden. Utrolig spændende ridning! =)

Nu er han dog en utrolig dejlig basse, som for det meste er samarbejdsvillig. Hans spring kapacitet er helt utrolig, men han har helt sin egen teknik. Dog har hans teknik forbedret sig meget her på det sidste.

Vi har store forventninger til ham i fremtiden.

Jeg ejer desværre ikke denne skønne hest. Den er ejet af Lykkesborg Horses, hvor jeg er ansat på 4 år, for at passe deres 4 benede venner =)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Starlight-W
Annonce